Antal 0, Totalt 0 kr
812 recos
EASYTRYCK.se har fått snittbetyget
4.5 av 812 av sina kunder
Marie-louise R Marie-louise R tyckte: Jag har mycket positiv uppfattning om vår beställningsprocess, från första förfr...
Josefin H Josefin H tyckte: Superbra service från början till slut och jag är väldigt nöjd med den beachflag...
Sandra C Sandra C tyckte: Överlag bra med utmärkt service. Dock va själva trycket på den produkt vi bestäl...

Bildtävling!

Vi vill hemskt gärna få in bra bilder på när de produkter vi levererat används runt om i landet. Detta för att bättre kunna visa hur produkterna ser ut i olika miljöer. Alla bilder är välkomna och vi uppskattar varmt om just Du kan hjälpa oss med detta. Utöver att vara snäll och hjälpa oss har du även chansen att vinna ett presentkort på 10 000 kr att handla för. För att delta, maila in eller dela dina bilder till bilder@easytryck.se. Ingen maxgräns utan du kan skicka in så många bilder du vill för större chans att vinna. Tävlingen pågår fram till 31:a december och vinnaren utses under januari 2017.

Tips kring dina bilder för ökad chans att vinna:

  • Hög upplösning, minst 2000x1500 px. (3 megapixel)
  • Produkterna från oss bör vara i fokus.
  • God skärpa.

Exempel på bilder vi fått in (främst på större produkter, men bilder på mindre produkter såsom giveaways är minst lika uppskattade):

Villkor gällande inskickade bilder:

Alla bilder som skickas in äger vi rätten att visa på våra webbshoppar och i andra marknadsföringssammanhang. Vi får även redigera bilderna.

Ps. Texten ovan är sådant man mer eller mindre "måste" skriva. Vårt syfte med dessa bilder är att bättre kunna visa våra produkter i de sammanhang de används. Inga inskickade bilder kommer någonsin att säljas av oss utan är för internt bruk. Ds.