Antal 0, Totalt 0 kr
812 recos
EASYTRYCK.se har fått snittbetyget
4.5 av 812 av sina kunder
Marie-louise R Marie-louise R tyckte: Jag har mycket positiv uppfattning om vår beställningsprocess, från första förfr...
Josefin H Josefin H tyckte: Superbra service från början till slut och jag är väldigt nöjd med den beachflag...
Sandra C Sandra C tyckte: Överlag bra med utmärkt service. Dock va själva trycket på den produkt vi bestäl...

Om oss


Kontaktpersoner

Vi som hjälper dig:

I företaget är vi idag totalt 31 personer som hjälps åt för att sälja, producera / trycka, packa, skicka och administrera de beställningar vi får. Det är en hungrig personalstyrka med relativt låg medelålder på 30 år som ser till att allt sköts snabbt och smidigt.

Det är alltid trevligt att ha ett ansikte på de man pratar med och här är de personer hos oss som svarar när du ringer eller mailar.

Som du ser så delar vi mailadress vilket vi tycker är smidigast, både för Dig och för oss. Skulle den person hos oss du haft kontakt med vara sjuk eller borta av annan anledning kan då de andra få fram all information och mailhistorik.

 

easytryck - Niklas Knieling

Niklas Knieling


"Nicke"

Glad kille som vet värdet av god service och är mycket omtyckt av alla kunder. Snabb på orderhantering, designar snygga tryckoriginal samt är ansvarig för lagerhållning och distribution av de produkter som säljs.

Tel: 08 - 12 00 11 31
E-mail: info@easytryck.se


easytryck - Madeleine Larsson

Madeleine Larsson


"Madde"

Vår glada och trevliga administratör. Har koll på alla ekonomiska och administrativa frågor. Hjälper även till med orderhantering så snabbt hon får tid över eller då orderingången är extra hög.

Tel: 08 - 12 00 11 36
E-mail: info@easytryck.se


easytryck - Jesper Norrwie

Jesper Norrwie


"Gamm-Jeppe"

Med en utbildning från KTH inom medieteknik har han koll på allt ifrån marknadsstrategi till gränssnitt och användarvänlighet. Han är dessutom riktigt vass på allt inom data samt grafisk produktion. Utöver kundkontakt och orderhantering ansvarar Jesper för förfrågningar som hamnar utanför vårt standardsortiment.

Tel: 08 - 12 00 11 33
E-mail: info@easytryck.se


easytryck - Johan Hultman

Johan Hultman


"Hulken"

Ständigt glad och med grym känsla för service hjälper Johan dig med dina frågor och beställningar. Han ansvarar även för att fotografera och lägga upp produkter i denna webbshop.

Tel: 08 - 12 00 11 26
E-mail: info@easytryck.se


easytryck - Rickard Sandberg

Rickard Sandberg


"Chefen / Bossen"

Ansvarig för företaget och dess utveckling. Hanterar även en del ordrar och är den som tar fram information och priser vid större eller lite "udda" förfrågningar.

Tel: 08 - 12 00 11 21
E-mail: info@easytryck.se


easytryck - Markus Sandberg

Markus Sandberg


"Mackan"

Trevlig kille som är grym på Adobe Illustrator och Photoshop. Riktigt duktig när det kommer till design av tryckoriginal. Har även kunskaper i 3D-studio Max och kan vid större projekt ta fram snygga 3D-miljöer innan allt går i produktion.

Tel: 08 - 12 00 11 32
E-mail: info@easytryck.se

easytryck - Jesper Gröndahl

Jesper Gröndahl


"Lill-Jeppe"

Lager- och distributionsansvarig. Jesper är den som ser till att din beställning levereras snyggt och prydligt förpackad samt i rätt tid. Har även ansvar för inköp av lagerhållna produkter.

E-mail: info@easytryck.se


easytryck - Joakim Ljung

Joakim Ljung


"Jocke"

Vårt alldeles egna datasnille. En mästare på webbprogrammering som ser till att denna shop alltid hålls uppdaterad med nya innovativa funktioner.

E-mail: info@easytryck.se

easytryck - Tobias Norin

Tobias Norin


"Tobbe"

Beskrivning kommer =)

Tel: 08 - 12 00 11 37
E-mail: info@easytryck.se


easytryck - Catrin Håkansson

Catrin Håkansson


"Catrin"

Beskrivning kommer =)

Tel: 08 - 12 00 11 38
E-mail: info@easytryck.se

easytryck - Nicklas Wöhlk

Nicklas Wöhlk


"Wöhlken"

Beskrivning kommer =)

Tel: 08 - 12 00 11 29
E-mail: info@easytryck.se


Easytryck.se


Moderna & effektiva

Vi ser oss själva som den moderna sortens leverantör av mäss- display- och tryckprodukter. Till skillnad från andra “tryckare” arbetar vi främst via vår hemsida vilket gör att vi kan hålla många kostnader nere vilket återspeglar sig på priserna på de produkter vi säljer. Vi strävar hela tiden efter att hålla Sveriges absolut lägsta priser på samtliga produkter vi erbjuder. Utan att tumma på kvaliteten så klart.


Hur vi jobbar

Vår modell för att serva dig som kund på bästa sätt.


Som tidigare nämnt arbetar vi främst via vår hemsida. Med det menas att vi lägger mycket tid och energi på att göra det enkelt för dig som kund att få en god uppfattning av våra produkter samt att det är smidigt och bekvämt att lägga en beställning. Arbetet med hemsidan innefattar bl.a. att ha:

Tydliga priser på alla produkter som dessutom live-uppdateras när man lägger till tillval eller ändrar det antal produkter man vill beställa.

Prisuträknare på produkter som kan beställas med unika mått. Detta gör att du enkelt kan se exakt vad dina produkter kommer att kosta utan att behöva fråga och vänta på en offert.

Flera och bra bilder på varje produkt så att du känner dig trygg i att beställa utan att ha sett produkterna i verkligheten.

Texter som är lätta att förstå men samtidigt förklarar allt man behöver veta om varje produkt.

Videos till produkter som kan vara svåra att förmedla på ett bra sätt med enbart bilder.

Tydliga designmallar till alla produkter som ska tryckas.

En smidig och lättförstådd kundvagn och kassa.

Utöver vår hemsida finns vi så klart även “på riktigt”. Det går bra att besöka oss varje vardag mellan 08-18 på Sveavägen 83 i Stockholm. Här kan du klämma och känna på de flesta produkter vi har i vårt sortiment. 

Låga priser


och samtidigt hög kvalitet?

Största skillnaden mellan oss och andra leverantörer av samma produkter är att vi aldrig köper in något via mellanhänder. Allt vi köper in beställer vi direkt från tillverkare och aldrig via något grossist- eller importföretag. Att vi kan göra det i alla lägen beror på att vi även finns på plats i Kina med kontor i Shanghai. Där har vi 16 duktiga medarbetare som dagligen håller kontakt samt förhandlar med alla våra leverantörer. Detta gör även att vi kan välja att arbeta med fler leverantörer och välja de absolut bästa produkterna från respektive leverantör istället för att köpa in hela vårt sortiment från ett fåtal tillverkare. Det är nämligen alltid så att olika tillverkare är bra på olika produkter och det gäller att välja rätt vilket vi anser oss vara duktiga på.
 Punktlista

Vad som gör oss starka när det kommer till priser:


Vi finns på plats i Shanghai i Kina där de flesta produkter tillverkas. 16 duktiga medarbetare håller kontakten med tillverkare och förhandlar löpande för att få de bästa produkterna och priser.

Alla inköp sker direkt hos tillverkare, aldrig via mellanhänder.

Stora inköp. Den svenska marknaden är relativt liten och det kan vara svårt att få bästa pris med de volymer som säljs här. Vi arbetar dock från vårt företag i Shanghai mot hela världen och omsätter mycket större volymer av produkter än konkurrenter som enbart säljer i Sverige och Norden gör. Vi har därför en stark förhandlingsposition mot våra tillverkare vilket återspeglar sig på de priser du som kund betalar.

Vår VD, Rickard Sandberg, reser till Kina tre till fyra gånger per år för att gå på branschmässor, besöka tillverkare, utveckla produkter, utbilda vår egen personal och effektivisera allt arbete.

Effektiv marknadsföring. Den marknadsföring vi gör är nästan helt fokuserad till internet där vi kan nå de personer och företag som specifikt är ute efter våra produkter.

Låga marginaler. Vi har valt att fokusera verksamheten till att sälja mycket och med låga marginaler istället för att sälja mindre med höga marginaler. Ingen ska någonsin känna att de betalat för mycket för en produkt de köpt av oss. Våra låga marginaler gör dock att vi sällan har "rabatterade" produkter eller att vi låter dig som kund pruta på priset. Vi upplever att våra kunder har större uppskattning till att det alltid är "REA" på alla produkter istället. Du vet då att vad du än köper hos oss så är priset riktigt bra, ofta det allra lägsta på marknaden.
 


 
Ring oss!

08-12 00 11 22

Maila oss!

info@easytryck.se

Besök oss!

Sveavägen 83, Stockholm