Antal 0, Totalt 0 kr
812 recos
EASYTRYCK.se har fått snittbetyget
4.5 av 812 av sina kunder
Marie-louise R Marie-louise R tyckte: Jag har mycket positiv uppfattning om vår beställningsprocess, från första förfr...
Josefin H Josefin H tyckte: Superbra service från början till slut och jag är väldigt nöjd med den beachflag...
Sandra C Sandra C tyckte: Överlag bra med utmärkt service. Dock va själva trycket på den produkt vi bestäl...

Tipsa Oss om

Nya produkter

Vi vill hela tiden utveckla och bredda vårt sortiment och tar tacksamt emot förslag på produkter du tycker vi bör sälja. Alla förslag gås igenom och utvärderas och ingen produkt är för konstig eller udda. Om vi genomför ditt förslag belönar vi dig med ett värdekupong på 500 kr att köpa produkter för på någon av våra hemsidor.

Skicka ditt tips till info@easytryck.se idag.

Nya kunder

Självklart vill vi ha fler kunder. Tycker du att vi gör ett bra jobb och vill tipsa om någon som kan vara i behov av våra produkter? Skicka då gärna ett mail till info@easytryck.se med kontaktinformation till personen i fråga. Blir det en beställning utifrån ditt tips så får du som “tipsare” då en kupong som ger dig 10% rabatt på din nästa order hos oss.

Marknadsföring

För att kunna hålla de låga priser vi gör är det viktigt att vi har kostnadseffektiv marknadsföring. Idag marknadsför vi oss främst på internet via kanaler såsom Google vilket vi tycker fungerar bra. Har du förslag/tips på andra effektiva kanaler tar vi tacksamt emot dessa då vi vill nå ut till så många potentiella kunder som möjligt. Skicka ditt förslag till info@easyonline.se eller ring 08-12001122 och fråga efter Rickard som är ansvarig för vår marknadsföring.

Förbättringar

Vi jobbar konstant med att din upplevelse på våra hemsidor samt telefon- och emailkontakt med vår personal ska vara så bra som möjligt. Vårt mål är att alltid ligga steget före våra konkurrenter när det gäller personlig service samt att ha hemsidor som är lättnavigerade och dessutom har information som är enkel att förstå sig på.

Våra produkter förbättras även hela tiden vilket vi tycker är jätteviktigt. I och med att vi växer snabbt kan vi på fler och fler områden påverka hur produkter utformas och tillverkas. Det betyder att vi inte alltid behöver köpa “hyllprodukter” från våra leverantörer utan kan påverka utformning och funktion så att dem hela tiden blir bättre.

Exempel på sådant vi gärna får synpunkter och förslag på:

  • Saknar du någon information på hemsidan?
  • Finns det något steg i navigeringen som känns ologisk?
  • Kundvagn, Kassa och utcheckning - dyker det upp några frågor där eller är allt glasklart?
  • Betalningsalternativ - saknar du något?
  • Bilder - upplever du att våra bilder ger dig en bra uppfattning om produkterna eller bör vi visa dem på fler sätt?
  • Video - alla produkter har tyvärr ännu inte video - är det något du saknar?