Antal 0, Totalt 0 kr
812 recos
EASYTRYCK.se har fått snittbetyget
4.5 av 812 av sina kunder
Marie-louise R Marie-louise R tyckte: Jag har mycket positiv uppfattning om vår beställningsprocess, från första förfr...
Josefin H Josefin H tyckte: Superbra service från början till slut och jag är väldigt nöjd med den beachflag...
Sandra C Sandra C tyckte: Överlag bra med utmärkt service. Dock va själva trycket på den produkt vi bestäl...

Villkor

Pris

Samtliga priser är styckepriser angivna exklusive moms och frakt. Priser avser tryckfärdigt digitalt underlag. Vi reserverar oss mot prisförändringar och eventuella skrivfel. Fraktkostnad tillkommer med 150 kr exkl. moms per leveransadress. Fraktfritt vid order över 2500 kr.

Prisgaranti

Vi är självsäkra vad gäller att hålla de lägsta priserna på marknaden och har därför en prisgaranti till dig som kund som säger att om du skulle hitta samma produkt till ett lägre pris hos någon annan leverantör så ger vi dig ett ännu lägre pris. Garantin gäller endast för priser som publicerats i katalog eller offentligt på webbplats av svenskregistrerade företag. Produkterna måste vara av samma kvalitet, samma antal samt tillgängliga för leverans inom samma tid som anges av oss. Åberopan på sänkt pris med hänvisning till denna garanti måste göras innan order. Vi förbehåller oss rätten att när som helst dra tillbaka prisgarantin.

Tryck

De flesta av våra produkter trycks i CMYK-färger vilket gör att viss färgavvikelse kan förekomma, upp till 5%. Har du t.ex. en logo som det är viktigt att den blir tryckt i exakt rätt PMS-färg så är det bäst om du hör av dig till oss innan tryck. I många fall kan vi erbjuda PMS-tryck mot en extra kostnad. Det är även viktigt att du har en kalibrerad skärm för att rätt färger ska visas. Annars kan tryckresultatet skilja markant jämfört med vad som visas på din skärm om den är felinställd.

Screentryck

Produkter som screentrycks trycks med pantonefärger (PMS) och exaktare färgmatchning är möjlig. Dock trycks varje färg för sig i olika omgångar och matchning i placering kan därmed skilja sig något från det digitala korrekturet. Generell tolerans för placering av varje tryckfärg är 5% av tryckets storlek (det större värdet av bredd och höjd). Dvs, trycks logon i 20 mm storlek är 1 mm placeringsförskjutning per tryckfärg inom ramarna för vad som anses acceptabelt.

Leverans

Leveranstiden står angiven för respektive produkt och räknas från godkänt korrektur om inte annat överenskommits. Beställs flera produkter som har olika leveranstider samtidigt kommer samtliga produkter levereras enligt den produkt som har längst leveranstid. Angivna leveranstider gäller till orter dit DHL levererar på en dag från Stockholm. För övriga orter tillkommer den extra tid som DHL tar på sig att leverera. Expressproduktion kan i de flesta fall erbjudas. För detta tillkommer expresskostnad. Om försändelse går i retur pga felaktiga adressuppgifter eller liknande debiteras returfrakt. Vi ansvarar ej för ev. leveransförsening som beror på att speditör inte håller sin vanliga leveranstid, vare sig mellan vår produktion till vårt kontor i Stockholm eller mellan vårt kontor i Stockholm och slutlig leveransadress. Som beställare ansvarar du för att ange korrekta adressuppgifter samt att det finns någon på plats att ta emot leveransen vardagar mellan 08-17.

Extrakostnader som kan uppstå vilka efterdebiteras när vi fått fakturaspecifikation från speditören:
Felaktiga adressuppgifter: 120 kr exkl. moms.
Leveranshinder (ingen på plats): 75 kr exkl. moms.
Ändring av leveransadress: 160 kr exkl. moms.

Betalningsvillkor Sverige

Mot faktura 30 dagar netto efter sedvanlig kreditkontroll om inte annat överenskommits.
Vid försenad betalning sänds påminnelsefaktura. Påminnelseavgiften är 60 kr.
Efter påminnelsefakturans förfallodag överlämnas ärendet till Kronofogden med extra avgifter om totalt 640 kr.
Vid betalning efter förfallodatum skickas räntefaktura med lagstadgad ränta om 24%.
Vid försäljning till privatpersoner samt företag utan kreditlimit enligt Creditsafes kreditupplysning tillämpas alltid förskottsbetalning. Vi äger även rätt att neka kredit utan angiven anledning. Leveranstider påverkas dock inte så länge betalning mottagits innan dess varan/varorna planerats att skickas. Betalningskvitto godtas ej för att styrka betalning utan betalningen måste ha registrerats på vårt konto innan leverans eller upphämtning kan ske.

Betalningsvillkor övriga länder

Förskottsbetalning.

Returer

Mottages ej utan godkänd reklamation. Kontakta alltid kundtjänst innan retur. Kund ansvarar för eventuell fraktkostnad vid returnering av paket.

Reklamationer

Reklamation ska ske inom 5 arbetsdagar efter leverans. Vi rekommenderar att produkterna kontrolleras direkt efter leverans. Skulle någon produkt inte uppfylla angivna specifikationer ska kontakt och överenskommelse med kundtjänst alltid ske innan eventuell retur. Vid godkänd reklamation förbehåller vi oss rätten att leverera ny produkt inom kortast möjliga tid.

Transportskada

Anmäl direkt till fraktbolaget om ni upptäcker att leveransen har skadats i transporten. Om överenskommelse med fraktbolag ej kan nås kontaktar ni oss omgående. Vi ansvarar inte för eventuella transportskador.

Leveransförsening

Vi ansvarar ej för förseningar som beror på omständigheter vi inte kan påverka, t.ex. speditör som ej håller standard leveranstid samt händelser upptagna inom force majeure.
Förseningar som beror på inre omständigheter såsom hanterings- och produktionstid hanteras enligt följande:

Ordrar lagda med standard leveranstid:
1-5 arbetsdagars försening: 10% avdrag på ordervärdet av försenad produkt.
6-10 arbetsdagars försening: 15% avdrag på ordervärdet av försenad produkt.
11-15 arbetsdagars försening: 20% avdrag på ordervärdet av försenad produkt.
15+ arbetsdagars försening: 30% avdrag på ordervärdet av försenad produkt eller möjlighet att makulera ordern av försenad produkt.

Ordrar lagda med tillvalen express eller express plus:
1-5 arbetsdagars försening: Expressavgift stryks.
6-10 arbetsdagars försening: Expressavgift stryks samt 15% avdrag på ordervärdet av försenad produkt.
11-15 arbetsdagars försening: Expressavgift stryks samt 20% avdrag på ordervärdet av försenad produkt.
15+ arbetsdagars försening: Expressavgift stryks samt 30% avdrag på ordervärdet av försenad produkt eller möjlighet att makulera ordern av försenad produkt.

Tvist

Tvister där överenskommelse mellan parterna inte kan nås avgörs i Stockholms Tingsrätt.

Utskick

Vid beställning accepteras även framtida utskick med erbjudanden och information från EASY ONLINE STORES AB. Om ni inte godkänner utskick ska detta anges vid beställningstillfället. Får ni utskick idag men inte längre vill ha detta, skicka då e-post till info@easytryck.se med ”avanmälan” som rubrik. Glöm inte att ange vilken e-post det gäller.

Referensbilder

Vid beställning accepteras att vi på vår hemsida får visa referensbilder på beställda produkter. Denna acceptans kan dock dras tillbaka genom att som beställare tydligt nämna detta i samband med lagd order.