Porslinsmuggar med tryck / logo

Att porslinsmuggar är ett måste på varje kontor är helt naturligt i vårt kaffeälskande avlånga land. Med företagets tryck på muggarna blir de dessutom en snygg inredningsdetalj, och kan även fungera som giveaways. För att muggarna ska klara av vardagligt bruk, och hålla en längre tid så görs deras märkning alltid med metoder som ger tåliga tryck. Muggarna kan därför i de allra flesta fall utan problem maskindiskas.

Porslinsmuggar
  • Tåliga tryck
  • Ett måste på varje kontor
  • Giveaways till kunderna?
  • Volym

Porslinsmugg Java

Tvåfärgad mugg
fr. 35,80 kr

Porslinsmugg Sublimation

Fullfärgstryck runt muggen
fr. 25,40 kr

Porslinsmugg Medellin

Kontorsmugg i sköna färger
fr. 33,80 kr

Porslinsmugg Bogota

Finns endast i vit färg
fr. 30,00 kr

Porslinsmugg Santos

Klassisk kontorsmugg
fr. 32,60 kr

Porslinsmugg Bahia

Finns endast i vit färg
fr. 28,00 kr

Porslinsmugg Stella

250 ml | Stapelbar
fr. 16,00 kr

Porslinsmugg Stina

250 ml | Stapelbar
fr. 16,00 kr

Porslinsmugg Chalky

Skriv med krita direkt på muggen
fr. 31,40 kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 sidor)

Information om Porslinsmuggar

Porslinsmuggar med eget tryck måste vara en självklarhet i vårt land som är en av de största kaffekonsumenterna i världen. Kaffemuggar unikt anpassade för ditt företag är en snygg detalj på kontoret, och är dessutom en utmärkt gåva till kunder som sedan påminns om ditt företag vid varje kafferast och håller ditt varumärke färskt i minne när det är dags för kunden att lägga en beställning. En porslinsmugg med eget tryck kan också visa att man anstränger sig lite extra med detaljerna, istället för att fylla kontorets köksskåp med IKEA-muggar.

Kan man maskindiska porslinsmuggarna?

Ja, i de allra flesta fall så går det alldeles utmärkt att maskindiska muggarna, även med tryckt logo. Tiden på kontoret ska kunna läggas på viktigare saker än att dagligen handdiska alla kaffemuggar, så i den mån det är möjligt görs muggarnas märkning med metoder som ger hållfasta tryck och som ska klara att maskindiskas. Läs mer i muggarnas produktbeskrivning för att vara säker på att de klarar just de krav du har på muggarna.

Specialtillverkning - Exklusivt och unikt

Tycker du att muggarna i vårt utbud är för alldagliga, och har höga krav på exklusivitet? Inga problem! Vi tar gärna emot förfrågningar på specialtillverkningar, och har mycket kompetenta leverantörer som specialiserar sig på tillverkning utöver det vanliga. Vi kan ta fram muggar med nedsänkt eller graverad logo, speciella ytbehandlingar och glasyrer som ger en fantastisk finnish, och färgerna kan anpassas efter er grafiska profil. Minsta beställningsantal vid sådana här produktioner är 250 st muggar.

Logoverktyget