Nöjd kund garanti

Vi vill att du ska känna dig 100% nöjd när du använder oss som leverantör. Några viktiga delar i det arbetet är att garantera dig följande:


Personlig kontakt

Du får alltid en personlig kontaktperson hos oss som hjälper dig med både din första och kommande beställningar. Alla som jobbar hos oss är mycket kunniga och kan ge dig all den service och rådgivning du kan tänkas behöva. Att vi dessutom är riktigt trevliga att prata och/eller maila med gör inte saken sämre.


Gratis datacheck

Vi kontrollerar alltid kostnadsfritt att samtliga tryckoriginal, bilder och logotyper som laddas upp eller skickas till oss håller rätt kvalitet. Du behöver aldrig oroa dig för att ditt material kommer sättas i produktion utan att det först kontrollerats ordentligt. Hittar vi några fel eller tveksamheter kontaktar vi dig direkt och går igenom vad som behöver justeras för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. (Det vi dock inte gör är t.ex. stavningskontroll, sådana bitar ansvarar du för.)


Prisgaranti

Vi är ordentligt självsäkra när det kommer till prissättningen på våra produkter. Hittar du mot förmodan samma vara hos någon annan till ett lägre pris matchar vi det eller om möjligt erbjuder ett ännu lägre pris. Prisgarantin gäller för varor där vi och annan leverantör säljer exakt samma produkt. En del produkter med liknande utformning kan tyvärr inte jämföras rakt av utan där spelar material, tryckkvalitet, tillbehör m.m. in i prisbilden. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring prisgarantin. Anspråk på garantin behöver göras innan beställning.