Personal

Idag är vi totalt 37 personer i organisationen som hjälps åt för att sälja, producera / trycka, packa, skicka och administrera de beställningar vi får. Det är en hungrig personalstyrka med relativt låg medelålder på ca 30 år som ser till att allt sköts snabbt och smidigt.

Det är alltid trevligt att ha ett ansikte på de man pratar med och här är de experter som svarar när du ringer, mailar eller chattar med oss.

Som du ser så delar vi mailadress vilket vi tycker är smidigast, både för Dig och för oss. Skulle den person hos oss du haft kontakt med vara sjuk eller borta av annan anledning kan då de andra få fram all information och mailhistorik.


Klicka på en bild för att läsa mer om personen

Nicklas Wöhlk

Rådgivare & Grafisk projektledare

Härlig och rolig grabb med känsla för service. Nicklas är lättsam och humoristisk samtidigt som han är professionell och effektiv.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 29
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Orderhantering skulle kunna vara Nicklas mellannamn. Han är snabb och effektiv utan att tumma på noggrannheten. När kunder behöver hjälp så finns alltid Nicklas där för att på bästa sätt kunna ge råd och svara på frågor.

På fritiden

Sportfiskar ofta och mycket samt deltar i lokala tävlingar när tillfälle ges. Tidigare år krönt till ”Gädd-Kung” för tävlingens största gädda. En båttur i Nynäshamns skärgård är också en favoritsyssla. Mest bara för att njuta av omgivningen. Ibland kliar det dock i fingrarna efter nästa stora fångst, och då åker fiskespöt fram ändå. Ett par gånger i veckan liras det korpenfotboll på hobbynivå och om tiden tillåter kläms det även in en 18-hålsrunda på golfbanan.

Oskar Jernberg

Rådgivare & Grafisk projektledare

Grafiker i grunden som gillar att ha stenkoll på alla projekt och ordrar som är igång. Noggrann och fast besluten att alltid leverera utöver sina kunders förväntningar.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 34
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Arbetar systematiskt och strukturerat med alla uppgifter. Är även "kontorsansvarig" och ser till så att alla förnödenheter finns och att kontorsutrustning fungerar som den ska.

På fritiden

Delar sin fritid mellan att umgås med sin familj och att kolla på fotboll. Försöker även att hinna med så många löprundor som möjligt. Har även ett stort intresse för form och design.

Catrin Håkansson

Rådgivare & Grafisk projektledare

Supertrevlig tjej med både utbildning och flerårig erfarenhet inom trycksaksproduktion. Hjälper dig glatt med dina frågor / beställningar.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 38
E-post: info@easytryck.se

Catrin är noggrann men effektiv. Har du funderingar kring hur olika tryckmetoder fungerar och vad som passar just din logo/varumärke bäst så kan Catrin ge dig svaret. Hon gör det dessutom alltid med ett leende på läpparna.

Niklas Knieling

Rådgivare & Grafisk projektledare

Glad kille som vet värdet av god service och är mycket omtyckt av alla kunder. Niklas är den som varit anställd längst och är riktigt snabb på att behandla de ordrar som kommer in.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 31
E-post: info@easytryck.se

Niklas har många års erfarenhet från serviceyrken, och det märks. Han går alltid det extra steget för att lösa våra kunders problem, och för Niklas är det inte ett måste utan en självklarhet.

Tobias Norin

Rådgivare & Grafisk projektledare

Skön kille med bakgrund inom spedition. Tobias hjälper gladeligen alla kunder via telefon, mail och besök och har alltid nära till skratt.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 37
E-post: info@easytryck.se

Utöver att vara en duktig orderhanterare så ger Tobias bakgrund inom spedition en extra inblick och trygghet när det kommer till våra leveranser. Det ger oss också en fördel när det gäller att lösa eventuella problem hos våra speditörer.

Karin Engström

Rådgivare & Grafisk projektledare

Mer info inom kort.

Direkttelefon: 08-12001136
E-post: info@easytryck.se

Kim Minkkinen

Rådgivare & Grafisk projektledare

Mer info inom kort.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 30
E-post: info@easytryck.se

Erik Modin

Rådgivare & Grafisk projektledare

Vårt senaste tillskott!

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 27
E-post: info@easytryck.se

Jesper Norrwie

Teamleader & Projektledare

Med en utbildning från KTH inom medieteknik har han koll på allt ifrån marknadsstrategi till gränssnitt och användarvänlighet. Han är dessutom riktigt vass på allt inom data samt grafisk produktion. Utöver kundkontakt och orderhantering är Jesper teamleader samt ansvarar för förfrågningar som hamnar utanför vårt standardsortiment.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 33
E-post: info@easytryck.se

Med en utomordentlig känsla för detaljer och förståelse för både tryckmetoder och produktionsprocesser är Jesper en klippa när det kommer till att lösa specialförfrågningar. Jesper håller också koll på att all orderhantering går så smidigt som möjligt.

Mattias Näslund

AD / Grafiker

Grymt duktig grafiker som kan hjälpa dig med allt från att ta fram en komplett grafisk profil till att designa ett snyggt tryckoriginal till en specifik produkt.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 39
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Arbetar med allt från design, formgivning och fotografi till dokumentation och videomaterial. En person som gillar mycket att varva det kreativa med det administrativa och tycker om all bolla idéer med kunden. Mattias har en bred bakgrund och tar gärna emot en intressant utmaning på jobbet oavsett om det handlar om grafisk produktion, video eller marknadsföring.

På fritiden

En stor älskare av uteliv som gärna spenderar en helg i tält på Österlen eller åker till Norge på surfresa för att få utlopp för sitt livsstils- och outdoorfotograferande. Det finns ju nämligen många bilder kvar där ute att fånga. Mattias har även en lång bakgrund inom musikproduktion och ljuddesign.

Johan Hultman

Produkt- & Marknadsansvarig

Ständigt glad kille som administrerar och lägger upp de produkter som finns i webbshoppen. Johan ansvarar även för våra nyhetsbrev och nätannonsering.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 26
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Om du har hittat till vår sida genom google eller mailutskick så är det Johans förtjänst. Med inställningen att man alltid kan bli bättre är det också Johans jobb att hålla vårt produktutbud uppdaterat och dessutom på ett sådant sätt att det blir så enkelt och kostnadseffektivt som möjligt för dig som kund.

På fritiden

Tid i skog och vildmark är viktigt för denna värmlänning som gärna tar en vandringstur eller om möjligt spenderar ett par dagar borta från skärmar och telefoner. Hund är också ett intresse, och med en Boxer som sällskap är det sällan tråkigt. Umgås också gärna med gott sällskap och diskuterar mycket och gärna saker som film, spel och ny teknik.

Markus Sandberg

Produktutvecklare

Trevlig kille som är grym på Adobe Illustrator och Photoshop. Riktigt duktig när det kommer till design av tryckoriginal. Har även kunskaper i 3D-studio Max och kan vid större projekt ta fram snygga 3D-miljöer innan allt går i produktion.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 32
E-post: info@easytryck.se

Markus är inte bara skicklig på orderhantering och specialförfrågningar, utan sitter även på många andra kunskaper. Han löser ofta problem där andra går bet, och är även en viktig del av företagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Rickard Sandberg

VD / CEO

Ansvarig för företaget och dess utveckling.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 21
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Den som ser till att alla som jobbar här har så bra förutsättningar som möjligt för att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Arbetar till stor del med utvecklingen av företaget så att vi kan växa på ett stabilt och bra sätt.

På fritiden

Spelar beachvolley på hobbeynivå och är aktiv inom det "community" som finns i Stockholm. Tycker om att resa och blandar beachvolleyresor med vanliga sol-, storstads- och skidsemestrar. Rickard har även ett enormt sportbilsintresse.