Personal

Idag är vi totalt 45 personer i organisationen som hjälps åt för att sälja, producera / trycka, packa, skicka och administrera de beställningar vi får. Det är en hungrig personalstyrka med relativt låg medelålder på ca 30 år som ser till att allt sköts snabbt och smidigt.

Det är alltid trevligt att ha ett ansikte på de man pratar med och här är de experter som svarar när du ringer, mailar eller chattar med oss.

Som du ser så delar vi mailadress vilket vi tycker är smidigast, både för Dig och för oss. Skulle den person hos oss du haft kontakt med vara sjuk eller borta av annan anledning kan då de andra få fram all information och mailhistorik.


Klicka på en bild för att läsa mer om personen

Kim Minkkinen

Sr. Account Manager

Kim har en naturlig känsla för service och guidar våra kunder rätt bland alla produkter med ett ständigt leende på läpparna.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 30
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Förmedlar våra värderingar om god service och hög effektivitet på ett utmärkt sätt. Sprider både glädje här på kontoret och till alla sina kunder. En av flera musiker hos oss.

På fritiden

På fritiden sysslar Kim med musik och kreativt skapande i alla dess former som foto, design etc. Umgås med sambo, familj och vänner. Uppskattar det mesta men försöker fortfarande vänja sig med tunnelbanan och betongen i Stockholm.

Nicklas Wöhlk

Key Account Manager

Härlig och rolig grabb med känsla för service. Nicklas är lättsam och humoristisk samtidigt som han är professionell och effektiv.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 29
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Orderhantering skulle kunna vara Nicklas mellannamn. Han är snabb och effektiv utan att tumma på noggrannheten. När kunder behöver hjälp så finns alltid Nicklas där för att på bästa sätt kunna ge råd och svara på frågor.

På fritiden

Sportfiskar ofta och mycket samt deltar i lokala tävlingar när tillfälle ges. Tidigare år krönt till ”Gädd-Kung” för tävlingens största gädda. En båttur i Nynäshamns skärgård är också en favoritsyssla. Mest bara för att njuta av omgivningen. Ibland kliar det dock i fingrarna efter nästa stora fångst, och då åker fiskespöt fram ändå. Ett par gånger i veckan liras det korpenfotboll på hobbynivå och om tiden tillåter kläms det även in en 18-hålsrunda på golfbanan.

Niklas Knieling

Sr. Account Manager

Glad kille som vet värdet av god service och är mycket omtyckt av alla kunder. Niklas är den som varit anställd längst och är riktigt snabb på att behandla de ordrar som kommer in.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 31
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Niklas har många års erfarenhet från serviceyrken, och det märks. Han går alltid det extra steget för att lösa våra kunders problem, och för Niklas är det inte ett måste utan en självklarhet.

På fritiden

Gillar att träna på gymmet och i detta lilla utrymme som finns här på kontoret. Utöver det är det umgänge med familj och vänner som gäller. Gillar även resor.

Tobias Norin

Sr. Account Manager

Skön kille med bakgrund inom spedition. Tobias hjälper gladeligen alla kunder via telefon, mail och besök och har alltid nära till skratt.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 37
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Utöver att vara en duktig orderhanterare så ger Tobias bakgrund inom spedition en extra inblick och trygghet när det kommer till våra leveranser. Det ger oss också en fördel när det gäller att lösa eventuella problem hos våra speditörer.

På fritiden

Tobbe gillar sport, både att titta på och utöva själv. Spelar SIL-innebandy och golf på hobbynivå. Umgås mycket med vänner och vill resa mycket. Chelsea & AIK ligger lite närmre hjärtat än andra lag.

Tho Nguyen

Sales Representative

Energifull och glad kille som gillar att jobba i ett högt tempo. Har i sina tidigare roller jobbat med försäljning.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 36
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Är alltid på ett gott humör och sugen på att hugga tag i nya beställningar. Sprider en härlig stämning på kontoret.

På fritiden

Gillar att titta på fotboll (Real Madrid), och har ett stort intresse för skidåkning. Går till gymmet 4-5 gånger i veckan, och förutom att vara aktiv så tycker han om att koppla av framför datorn med ett spel och umgås mycket med familjen.

Lars Rosén

Key Account Manager

Ödmjuk och prestigelös "kille" som gör allt för att ge sina kunder bästa möjliga service. Tycker om att jobba kreativt med förslag och tips kring alla möjliga produkter. Har jobbat i branschen sedan 1989.

Direkttelefon: 070-540 49 21
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Lasse tycker om när människor runt honom trivs och mår bra. Jobbar aktivt med att skapa en trevlig miljö tillsammans med både kollegor och kunder.

På fritiden

Gillar att vara aktiv inom friskvård samt att umgås med familj och vänner. Ljuspunkter i vardagen är trevliga middagar med sambon.

Stefan Rudd

Key Account Manager

Med 30 år i branschen är Stefan vår mest erfarne stjärna. Älskar att träffa kunder och att hjälpa till med att hitta rätt produkt till varje tillfälle. Har genom åren jobbat mycket med specialdesign av kläder och give-aways. Stefan jobbar deltid, tisdagar och onsdagar.

Direkttelefon: 070-546 90 60
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Stefan jobbar på vårt Gävlekontor tillsammans med Lars Rosén. Han har en stark relation med sina kunder och gör alltid sitt yttersta för att serva dem på bästa sätt.

På fritiden

Sportintresserad och tittar främst på fotboll, innebandy och hockey. Håller själv igång med styrketräning. Stora intressen är matlagning och att läsa deckare men inget slår att umgås med med familj och vänner.

Tuan Nguyen

Sales Representative

En genuin glädjespridare som alltid är sugen på nya utmaningar. Tuan är den på kontoret som bjuder på överlägset flest skratt. Guidar våra kunder rätt bland våra produkter på ett trevligt och proffsigt sätt. 

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 33
E-post: info@easytryck.se

På fritiden

Text kommer

Catrin Håkansson

Key Account Manager

Supertrevlig tjej med både utbildning och flerårig erfarenhet inom trycksaksproduktion. Hjälper dig glatt med dina frågor / beställningar.

På jobbet

Catrin är noggrann men effektiv. Har du funderingar kring hur olika tryckmetoder fungerar och vad som passar just din logo/varumärke bäst så kan Catrin ge dig svaret. Hon gör det dessutom alltid med ett leende på läpparna.

På fritiden

Livemusik är livet. Mindre spelningar, arena eller festival. Hon älskar att testa nya grejer vilket leder till många roliga projekt, linedance är numera ett givet inslag. Spelat handboll i många år och hon saknar känslan av att vara kittad för match med blåmärken och klister överallt. Kommer egentligen norrifrån men har bott länge i Stockholm nu, kan dock inte skryta med någon form av lokalsinne.

Ola Hamberg

Art Director

Ola är en härlig person med bakgrund inom grafisk formgivning och har sin utbildning från Brobygrafiska. Han ansvarar för att ta fram snygg och attraktiv design åt kunder. Utöver det har han även kunskaper inom rörlig grafik, animation och 3D grafik och kan vid större projekt ta fram snygga 3D-miljöer innan allt går i produktion.

Oskar Jernberg

Head of Operations

Ansvarig för den dagliga verksamheten och all personal.

Direkttelefon: 08 - 42 50 49 52
E-post: info@easytryck.se

På fritiden

Delar sin fritid mellan att umgås med sin familj och att kolla på fotboll. Försöker även att hinna med så många löprundor som möjligt. Har även ett stort intresse för form och design.

Jesper Gröndahl

Logistics / Warehouse

Lager- och distributionsansvarig. Jesper är den som ser till att din beställning levereras snyggt och prydligt förpackad samt i rätt tid. Har även ansvar för inköp av lagerhållna produkter.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 28
E-post: info@easytryck.se

Om du trodde att Tomteverkstaden på Kalle Ankas julafton var ett välsmort maskineri så är det inget mot Jespers rappa och effektiva hantering av vårt lager. Jesper är en viktig anledning till vår höga leveranssäkerhet.

Cimmy Scott

Logistics / Warehouse

Johan Holm

Product Administrator

Johan Hultman

Head of Marketing

Ständigt glad kille som administrerar och lägger upp de produkter som finns i webbshoppen. Johan ansvarar även för våra nyhetsbrev och nätannonsering.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 26
E-post: info@easytryck.se

På jobbet

Om du har hittat till vår sida genom google eller mailutskick så är det Johans förtjänst. Med inställningen att man alltid kan bli bättre är det också Johans jobb att hålla vårt produktutbud uppdaterat och dessutom på ett sådant sätt att det blir så enkelt och kostnadseffektivt som möjligt för dig som kund.

På fritiden

Denna värmlänning delar livet med sambo och två levnadsglada hundar. Trivs bäst i skog och mark och tar mer än gärna några dagar borta från skärmar och telefoner.

Joakim Ljung

Developer

Vårt alldeles egna datasnille. En mästare på webbprogrammering som ser till att denna shop alltid hålls uppdaterad med nya innovativa funktioner.

Efter en stadig grötfrukost så knackar Joakim kod så att tangenterna flyger. Joakim har ett sinne för probemlösning och optimering, och även om allt han gör inte syns för dig som kund så är det tack vare honom som vi kan erbjuda en så snabb och enkel användarupplevelse som möjligt.

Rickard Sandberg

CEO

Ansvarig för företaget och dess utveckling.

Nås via e-post till:

På jobbet

Den som ser till att alla som jobbar här har så bra förutsättningar som möjligt för att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Arbetar till stor del med utvecklingen av företaget så att vi kan växa på ett stabilt och bra sätt.

På fritiden

Spelar beachvolley på hobbynivå och är aktiv inom det "community" som finns i Stockholm. Tycker om att resa och blandar beachvolleyresor med vanliga sol-, storstads- och skidsemestrar. Rickard har även ett stort sportbilsintresse.

Daping Huang

CEO - Shanghai

Daping är chef på vårt Shanghaikontor där vi producerar och sammanställer beställningar som ska skickas till Sverige.

På jobbet

Daping är den som förhandlar med våra leverantörer och transportörer i Asien. Är även chef och ytterst ansvarig på vårt systerföretag i Shanghai. Daping jobbar ca 2/3 av året i Shanghai och 1/3 i Stockholm.

På fritiden

Umgås gärna med sin familj. Har även ett stort nyhets- och omvärldsintresse så en hel del tid går åt till att läsa och se nyheter. I Shanghai kan det även bli ett och annat besök till karaokebar med vänner =)