Nyckelband med Tryck / Logo

En av våra absolut bästsäljande produkter är Nyckelband med Tryck. Varje år producerar och levererar vi över 1 miljon tryckta nyckelband. Nyckelband med egen Logotyp är en av de mest välkända och populära profilprodukter som finns och passar alla företag, föreningar och myndigheter. Produkten nyckelband har genom åren utvecklats en hel del och idag har vi en uppsjö av modeller, tillbehör och storlekar. Vanligaste bredden på nyckelband är 20 mm och det mest populära tillbehöret är säkerhetsfäste. Har du några som helst frågor kring beställning av nyckelband, eller logoband som de även kallas, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Nyckelband
  • Många olika modeller
  • Sveriges lägsta priser
  • Mängder av tillbehör
Standard

Standard

7 produkter
Digitaltryckta

Digitaltryckta

3 produkter
Tubvävda

Tubvävda

2 produkter
Vävda

Vävda

2 produkter
Reflex

Reflex

2 produkter
Otryckta

Otryckta

2 produkter
Tillbehör

Tillbehör

1 produkter

Samtliga produkter inom Nyckelband

fr. 6,44 kr

Short Strap 20 mm

Korta band med karbinhake och nyckelring
fr. 4,17 kr

Nyckelband Bambu 20 mm

Miljövänliga ECO-nyckelband
fr. 8,55 kr

Nyckelband Tubvävda 15 mm

Riktigt snygga nyckelband
fr. 6,88 kr

Otryckta Nyckelband

Nyckelband för omgående leverans.
fr. 8,40 kr

Nyckelband Reflex 20 mm

STANDARDBREDD
fr. 9,54 kr

Nyckelband Vävda 20 mm

Standardbredd
fr. 7,17 kr

Ackrediteringsband 20 mm

STANDARDBREDD
fr. 7,44 kr
fr. 6,35 kr

Nyckelband Standard 10 mm

Smala nyckelband
fr. 5,37 kr

Otryckta Nyckelband (Tubv.)

Nyckelband för omgående leverans.
fr. 8,40 kr
5,00 kr

Nyckelband Standard 15 mm

Något smalare än standard
fr. 5,50 kr

Nyckelband Standard 25 mm

Extra breda band
fr. 7,48 kr

Nyckelband Tubvävda 10 mm

Smala nyckelband
fr. 6,77 kr
fr. 5,25 kr

Nyckelband Digitaltryckta 25 mm

Rejäl bredd på banden
fr. 7,40 kr

Nyckelband Vävda 25 mm

Extra breda band
fr. 8,38 kr
fr. 10,14 kr
Visar 1 till 19 av 19 (1 sidor)

Information om Nyckelband

Vi trycker dina nyckelband till riktigt låga priser. Vi har hittills inte sett någon som håller samma låga priser på nyckelband med tryck. Alla modeller går att beställa från 300 st, men oftast är det mer ekonomiskt att beställa 500 eller 1000 st nyckelband. I priserna ingår alltid band i helt egen färg samt karbinkrok. Välj därefter hur många färger du vill trycka samt om du vill lägga till något tillbehör. Ett nyckelband med tryck är en given Succé!

Nyckelband


Tillbehör till nyckelband

Tryck: Välj hur många färger du vill trycka på nyckelbanden. Tryckkostnaden beror på hur många färger som trycks. Snabbfäste: Mycket bra tillval som gör att du snabbt och enkelt kan haka loss nedersta delen av bandet. Säkerhetsfäste: Ett tillbehör vi rekommenderar till alla nyckelband. Förhindrar strypningsolyckor om något skulle rycka hårt i bandet. Mobilsnöre: Smart tillbehör om man vill fästa sin mobiltelefon eller t.ex. ett USB-minne i logobandet. Plastficka: Populärt tillbehör bland kunder som ska använda logobanden på mässor och event.
Att Tänka på när du beställer Nyckelband med Tryck:
- Antal: Hur många band behöver ni? 
- Vilken typ av tillbehör behöver ni? 
- Hur många färger? 
- Original till Trycket? Finns detta eller behöver ni Hjälp? 
Vi hjälper er Gärna att skapa ett personligt Nyckelband med Tryck!

Tillbehör till nyckelband.

Kvalitet

Kan billiga nyckelband hålla hög kvalitet? JA, det kan dem. Som med alla produkter gäller det att ha så få led som möjligt för att erbjuda bra kvalitet till låga priser. När du beställer Nyckelband hos oss kan du vara säker på att ingen mellanhand är inblandad. Alla nyckelband köps direkt från fabrik och skickas sedan till Sverige genom något av våra förmånliga fraktavtal. Inget tradingföretag är inblandat utan vi har själva exporträttigheter från vårt systerföretag i Shanghai. På så sätt kan vi leverera nyckelband ned tryck i högsta kvalitet till Sveriges lägsta priser. I och med att vi själva hanterar allt har vi dessutom mycket större kontroll över att leveranser alltid sker i tid.

Modeller av logoband

De allra flesta väljer vårt Standard Nyckelband i 20 mm bredd. Det är en riktig klassiker och fungerar i alla lägen till alla kunder. Vill du vara lite annorlunda rekommenderar vi våra Tubvävda Nyckelband vilka är lite mjukare samt känns exklusivare. Har ni en logotyp som är relativt enkel i sitt utseende kan våra Vävda Nyckelband vara en bra idé. Att få sin logotyp invävd i själva bandet är en ganska skön känsla och ger intrycket att man satsar lite extra på sina profilprodukter. För t.ex. byggföretag eller företag inom säkerhet rekommenderar vi alltid våra snygga Reflexnyckelband vilka medför ett mervärde i form av att vara extra relaterade till sådan verksamhet. Sist men inte minst har vi Digitaltryckta Nyckelband som med rätt design kan bli extremt snygga.

Logoband

Expressleverans

Behöver du ett tryckt Nyckelband Snabbt? I de flesta fall kan vi erbjuda expressproduktion mot en tilläggskostnad. Det finns många kunder vi "räddat" ur en tidspressad sits med denna service. Behöver du extremt snabb leverans av nyckelband med tryck, hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att lösa det.

Design av nyckelband

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på nyckelbanden enligt de instruktioner vi får. För mer avancerade designer tillkommer designkostnad, kontakta oss så återkommer vi med en offert inom kort. Vill du designa dina nyckelband själv går det så klart jättebra. Till varje produkt finns designmallar att ladda ner och utgå ifrån. I mallarna finns instruktioner om hur man går tillväga för att designa nyckelband. Skulle något vara otydligt är det bara att höra av sig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig att få ett Nyckelband med Tryck som sticker ut!

Inlägg om Nyckelband


Upphöjt tryck

En cool nyhet är att vi numer även kan producera logoband med upphöjt tryck (relief). Trycket sticker upp ca 0,5 mm och får en gummiaktig känsla. Helt klart något som gör dina band mer unika.

Markus Sandberg

Head of Products

Glöm inte säkerhetsfästet till dina nyckelband

Vi rekommenderar i princip alltid att du väljer till säkerhetsfäste. Detta då det faktiskt skett olyckor där människor blivit strypta av de band de burit runt nacken. Ska du ge bort dina band till barn är det av högsta vikt att du lägger till säkerhetsfästen. Fästet fungerar som så att det sprättar loss om något drar i banden tillräckligt hårt. Att lägga till säkerhetsfästen till din beställning är riktigt billigt. Det är ett tillbehör som vi valt att prissätta med superlåg marginal då vi gärna ser att alla väljer till det.

Johan Hultman

Head of Marketing

Less is more

Ibland är Mindre = Mer. Varje dag får vi flertalet beställningar (superkul att så många vill beställa av oss) på tryckta logoband vilket innebär att vi varje år får se tusentals olika designer. Desto mer man ser desto mer uppskattar man de riktigt stilrena och tydliga designerna. Utifrån det skulle vi rent designmässigt vilja rekommendera dig att hålla layouten stilren. Oftast vinner man på det i längden. En mer "spacead" design kan uppfattas som häftig initialt men är sällan lika tidlös. Vill du ha hjälp med tips kring hur du ska designa just dina band, kontakta oss så bidrar vi mer än gärna med vår erfarenhet om vad som blir bäst!

Rickard Sandberg

CEO

Mobilsnören

Ett kanontillbehör till dina nyckelband som kostar ytterst lite är mobilsnören. Med dessa kan man sätta fast antingen mobilen, ett USB-minne eller något annat man önskar. Dem är riktigt hållbara och uppskattas av många. Vill man inte använda snörena går dem enkelt att ta bort från banden.

Markus Sandberg

Head of Products

Skarpa tryck

Även på logoband med mycket struktur i själva väven kan vi göra riktigt skarpa tryck. Detta då vi dubbeltrycker banden. Först trycks ett transparent lager för att släta ut ytan där trycken ska placeras. Därefter trycker vi din logo / design som du valt på banden. Resultatet är superskarpa tryck på en yta där det egentligen inte ska gå att få till. På bilderna visas våra tubvävda logoband i 10 mm bredd.

Markus Sandberg

Head of Products

Digitaltryckta nyckelband

En sak jag gärna lyfter som många inte vet om är att digitaltryckta band har en mjukare känsla än standard nyckelband. Dem är näst intill silkeslena. Trycket ligger heller inte utanpå banden utan värms in i tyget. Det gör att man inte känner trycket utan banden är lika lena längs hela vägen. Helt klart något att ta med i ditt val av modell. Skulle jag själv välja är digitaltryckta nyckelband helt klart favoriten!

Oskar Jernberg

Head of Operations

Logoband till Barber supplier

Vi fick nyss äran att leverera en uppsättning riktigt snygga logoband till barber supplier. Vi vill visa just dessa för att själva trycket får mycket uppmärksamhet. En bra taktik för att få riktigt snygga och tydliga tryck på sina logoband är att i text använda uteslutande versaler i ett kraftigt typsnitt, precis som på dessa. Utöver det vill vi gärna lyfta vikten av att ha kontrasterande färger mellan trycket och bakgrundsfärgen på banden.

Nicklas Wöhlk

Key Account Manager

Logoverktyget