Jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär att få vara en del av ett drivet och duktigt team av människor som alla strävar efter att vi ska växa och bli den självklara leverantören av trycksaker till företag i Sverige. Du jobbar centralt i Stockholm i luftiga och nyrenoverade lokaler med allt som hör till ett modernt företag såsom ergonomiska arbetsplatser, friskvårdsbidrag osv.

Lediga positioner

Just nu söker vi ingen ny personal men du får gärna skicka in ditt CV till oss inför framtida behov.

Ansökan

Meddelande är obligatoriskt
Din e-postadress är obligatoriskt
Ladda upp ditt CV är obligatoriskt

Mer detaljer om att jobba här

Vi ser oss själva som en effektiv och modern arbetsplats med arbete i högt tempo och av högsta kvalitet. Det uppnår vi främst genom att ha riktigt duktiga medarbetare som passar in och trivs i den kultur som är etablerad. Stort fokus ligger på att ge våra kunder den absolut bästa servicen i branschen. Det i kombination med att alla som jobbar här är riktigt kompetenta.

Ergonomiska arbetsplatser & ordentlig utrustning

Samtliga arbetsstationer har höj-och-sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar mm.

Vi tycker om att kalla oss för ett modernt företag. Det inkluderar bland annat att alltid ha uppdaterad och snabb datorutrustning. Som exempel har varje station 3 bildskärmar, ordentligt snabb dator, trådlöst headset mm för ökad effektivitet. Stor del av vårt arbete sköts via internet och för att försäkra oss om konstant hög hastighet och tillförlitlighet har vi dragit in en egen dedikerad fiberlina (1000 Mbit) till lokalen.


Mötesrum

Vi har ett lite större mötesrum med plats för 10 personer. Utrustat med bl.a. 75" TV som man kan koppla upp sig mot.


Utöver det har vi även en liten loungedel där man kan hålla mer avslappnade möten eller låta kunder som kommer på besök sitta och ta en kopp kaffe medan de väntar på att få hjälp.


Fullt utrustat kök

Helt nybyggt kök med allt man kan behöva såsom kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis samt mikrovågsugn. Mysig & hemtrevlig känsla och avskilt från verksamheten. Här kan man i lugn och ro äta sin lunch. Matplats för 10 personer.


Löpband & Minigym

I källaren har vi ett professionellt löpband. Perfekt att utnyttja på lunchen för de som vill effektivisera sina dagar och inte behöva motionera på kvällen. Framför löpbandet finns en 40” Smart-TV för den som vill titta på sin favoritserie på Netflix eller bara något roligt Youtube-klipp medan man springer eller går. Bredvid löpbandet finns ett litet minigym för de som snabbt vill kunna köra ett styrkepass. Utöver vår egen träningsutrustning har samtliga anställda tillgång till ett generöst friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år.


Dusch & Bastu

I vår gemenskapsyta har vi byggt helt ny bastu och dusch. Bastun rymmer 6-8 personer samtidigt och är ett trevligt ställe att koppla av efter en arbetsdag. Det är inte alls ovanligt några av oss stannar någon kväll i veckan för att koppla av, snacka lite skit och ta en bira tillsammans. =)


Biorum

I öppen anslutning till köket finns ett biorum med projektor och 135” duk. Här ser vi film, sport eller spelar TV-spel med varandra. Mycket trevligt!