Beachflagga / Beachflaggor med Tryck

En Beachflagga är kanske det smidigaste och billigaste sättet att synas på avstånd. Beachflaggor ger dig mycket reklamyta för pengarna och är supersmidiga att sätta upp och ta ned. En jättebra produkt till din butiksentré, mässmonter, utomhusevent o.s.v. Vi har beachflaggor i 5 olika storlekar och 3 snygga former. Till din beachflagga väljer du det markfäste som passar bäst beroende på vilket underlag du tänkt använda beachflaggan. Vad gäller design så rekommenderar vi att den anpassas till vilket avstånd beachflaggorna kommer betraktas från. Är avståndet större än 10 meter gör man bäst i att hålla en lite mer minimalistisk design. Är avståndet närmre kan man gott vara mer detaljerad.

Har du några som helst frågor kring val av eller design till beachflaggor, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Beachflaggor & Strandflaggor med tryck
  • Riktigt låga priser
  • Heltäckande digitaltryck
  • Störst utbud i Sverige
Färdiga Beachflag-set med valfritt markfäste

Beachflag-set

11 produkter
Nya flaggtryck & flaggmaster separat.

Flaggtryck & Master

2 produkter
Markfästen och tillbehör för beachflaggor.

Markfästen & Tillb.

12 produkter

Samtliga produkter inom Beachflaggor

Beachflag Small

Liten och nätt beachflagga.
895 kr

Beachflag Medium

Vår mest köpta beachflagga.
1 195 kr

Beachflag Large

Hajfenornas gigant.
1 495 kr

Beachflagga Rak Small

Liten beachflagga i rakt utförande.
895 kr

Beachflagga Rak Medium

Mest köpta raka beachflaggan
1 195 kr

Beachflagga Rak Large

Största raka beachflaggan.
1 495 kr

Dropflag Small

Liten droppformad strandflagga.
895 kr

Dropflag Medium

Vår mest populära dropflag.
1 195 kr

Dropflag Large

Största droppformade beachflaggan.
1 495 kr

Giant Flag 415

Stor & stabil flagga.
2 795 kr

Giant Flag 540 cm

Ger STÖRST exponering.
3 195 kr

Nytt flaggtryck

Endast tryckt flagga.
595 kr

Beachflag mast

Ny mast till din beachflagga.
485 kr

Kryssfot

Vanligaste fästet till beachflaggor.
295 kr

Vattentyngd

Behövs till din beachflagga vid blåst
95 kr

Markplatta 5 kg

Markplatta small.
345 kr

Markplatta 10 kg

Markplatta medium.
445 kr

Markplatta 15 kg

Markplatta large.
545 kr

Markspik

Bäst till grus & gräs.
195 kr

Markskruv

Bäst till snö och bra till gräs.
245 kr

Väggfäste Vinkel

Snyggt vid butiksentreér.
395 kr

Väggfäste Rak

Fast, rakt väggfäste.
395 kr

Fast markfäste

Permanent markmonterat fäste.
395 kr

Bilfäste

Fäster beachflaggan vid bilen.
495 kr
95 kr
Visar 1 till 25 av 25 (1 sidor)

Information om Beachflaggor

Beachflaggor gör att du syns på avstånd. Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av Beachflaggor / Strandflaggor i ett flertal olika storlekar och former. En strandflagga är en otroligt populär reklamprodukt att använda som blickfångare. Exempel på användningsområden där beachflaggor används flitigt är event, mässor och utanför butiksentreér. Riktigt prisvärda, superenkla att sätta upp och ta ner och tar även liten plats vid transport gör detta till en av våra absolut mest populära och storsäljande reklamprodukter.

Beachflaggor

Markfästen för alla underlag till din beachflagga

Det absolut vanligaste flaggfästet är den mångsidiga kryssfoten vilken tar liten plats vid transport och fungerar dessutom på både hårda och mjuka underlag. Har du tänkt använda beachflaggan utomhus rekommenderar vi då en vattentyngd för extra stabilitet vid de lite blåsigare dagarna. Övriga fästen är: Markspik, Markskruv, Fast bryggfäste, Bilfäste, Väggfästen samt Markplatta.

Markfästen & tillbehör till din beachflagga.

Olika Flaggtyger till Beachflaggan

Välj mellan fyra olika flaggtyg. Det första alternativet som är standard för beachflaggor är ett 110 g/m² flaggtyg som trycks på en sida med ca. 95% genomgående tryck till baksidan (uppe till vänster i figuren nedan). Alternativ två är 110 g/m² perforerat tyg vilket gör att beachflaggan följer vinden lite lugnare. Även detta flaggtyg trycks på en sida med ca. 90% genomgående tryck till baksidan (uppe till höger i figuren nedan). Det tredje alternativet är 2-sidigt inomhustyg vilket är en tjockare textil på 250 g/m² som trycks på bägge sidor. Med detta tyg går det alltså att trycka helt olika budskap på varsin sida. Trycket blir heller inte spegelvänt på flaggans baksida (nere till vänster i figuren). Slutligen har vi även ett 2-sidigt utomhustyg som har samma egenskaper som alternativ 3 men med ett bättre skydd mot solblekning. Detta tyg har dock en liten tendens att föra oväsen vid blåsiga dagar (nere till höger i figuren). Alla flaggtyg från oss är helt maskintvättbara i 40 grader.

Val av tyg och tryck till dina beachflaggor.

Vilken storlek på beachflagga ska jag välja?

Det finns lite olika former på beachflaggor, men största valet man gör gäller vilken storlek man ska ha. Beachflaggor är oftast mellan 2-5 meter höga. De flesta väljer en storlek i mitten, men vi kan tycka att man i regel bör välja en större. Beachflaggor ses som sagt oftast på stora avstånd och då har storleken betydelse. Dessutom är prisskillnaden kontra storleken ytterst marginell. Som exempel kostar vår Beachflag Large inkl. markfäste endast ca 20% mer än vår Medium-flagga men ger en ca 50% större reklamyta.

Beachflagga - Giant Flag 415 & 540

Storleken av valet av din Beachflagga  har betydelse. Är du ute efter maximal exponering och uppmärksamhet är någon av våra Giant BeachFlags perfekt för dig! Dessa gigantiska beachflaggor gör att du garanterat syns på långt avstånd och tydligt markerar ditt event eller företagsområde. Giant Beachflags finns i 415- och 540 cm höjd och med flaggstorlekar på hela 80x300 cm respektive 110x330 cm.

Stora beachflaggor

Design av Beachflaggor

Hur designar man då sin Beachflagga? -Enkel & Tydlig design är vårt bästa tips! Beachflaggor betraktas i regel på större avstånd så här får man verkligen passa sig för att trycka in för mycket information. De mest effektiva flaggdesignerna består ofta av t.ex. logotyp + 1 budskapsord. Beställer man flera beachflaggor kan det vara en idé att sätta enbart logotyp på några och enbart budskapsord på andra. Man kan med fördel använda sig uteslutande av versaler vilket ofta blir både tydligare samt passar in bättre i det format en beachflagga har. Har man text som ska skrivas vertikalt (oftast har man det) bör man börja i botten och gå uppåt, inte tvärtom (lättare att läsa). Vad gäller färger bör man arbeta med stora kontraster mellan bakgrund och logo/text. Detta kommer att göra att din Beachflagga sticker ut från mängden! 

Att tänka på innan du beställer din Beachflagga

Det finns lite saker att tänka på innan du väljer att beställa din Beachflagga. Vi har listat dem nedan: 

- Vilken Färg och budskap ska din Beachflagga innehålla? 
- Hur många Beachflaggor behöver du? 
- Välj ett budskap som gör att du kan använda Beachflaggorna flera gånger 
- Hur fäster du Beachflaggorna? 

Inlägg om Beachflaggor


Kvalitet på beachflaggor

Vad är det som gör att en beachflagga har bra kvalitet?

- Absolut viktigast är så klart att själva trycket blir bra. Med bra menas att färger blir starka och korrekta enligt design samt att baksidan har ett så kraftigt genomtryck som möjligt. De allra flesta flaggor trycks på en sida med genomgående tryck. Om då trycket är för svagt blir baksidan alltför blek kontra framsidan. I videon till vänster ser du hur trycket går igenom flaggan ordentligt till baksidan på en beachflagga vi tryckt.

Efter trycket kommer livslängden. Där anser vi det viktigt att beachflaggor förstärks och sys längs kanten för att inte kunna fransas upp. En annan faktor är själva kanalen genom vilken man trär masten. Ofta ser man flaggor där kanalen är i samma tygmaterial som själva flaggan. Den lösningen kan ha en tendens att vara för svag och riskera att toppen nöts sönder av änden på masten. Vi har därför valt att producera alla mastkanaler i extra kraftigt oxfordtyg för maximal hållbarhet.

Slutligen har vi kvaliteten på hårdvaran: Masten och de olika fästen som finns. Vi har valt att sälja beachflag-master i glasfiber vilka är både lätta och starka. De är i princip omöjliga att knäcka såsom det går att göra med en del master i aluminum. Samtliga fästen har kullagrade rotorer så dina beachflaggor lätt kan följa vinden utan att snurra in sig i sig själva.

Rickard Sandberg

CEO

Beachflaggan, den bästa flaggan!

Beachflaggan är en klassiker som de flesta känner till och som är lika användbar både utanför butikslokalen som på mässgolvet. Ett effektivt blickfång som är lätt och smidigt att plocka upp och ner precis när man vill. Det är därför värt att tänka till lite när det kommer till designen. En flagga är alltid bra för att visa företagets namn, logotyp och grafiska profil samt budskap, men även kampanjer och sådant du verkligen vill att möjliga kunder ska se.

Nu tänkte jag som sagt prata lite om design när det kommer till beachflaggorna och där är en av de viktigaste punkterna att ta upp 'Less is more'. Flaggorna är ju tänkta att på ett ganska kort ögonblick fånga potentiella kunders uppmärksamhet, och har vi för mycket och för rörig design så är det lätt att man istället inte riktigt når fram med sitt budskap. Tänk därför på att inte ha för mycket text och långa textpartier, eller för avancerad design. Det man bör göra istället är att fokusera på en design som säger det väsentliga på kanske 2-3 sekunder. Skulle det vara svårt att komma på en bra design så är du självklart välkommen att höra av dig så kan vi hjälpa dig med dina designönskemål.

Mattias Näslund

AD / Grafiker

Logoverktyget