Packtejp med eget tryck / logotyp

Profilerad tejp är e-handlarens bästa vän. Det är ett mycket billigt men effektivt sätt att sätta sin prägel på försändelserna, och låter varje paket som lämnar lokalerna bli en reklambärare. Det gäller bara att välja den tejp som passar ditt företag bäst, vare sig det är en tunnare mer ekonomisk tejp, en kraftigare tejp som klarar svåra förhållanden, ett miljövänligt alternativ eller kanske en som är extra tyst när den används. Tejp kan tryckas med enskilda färger, eller med fototryck, och går alltså att anpassa till alla verksamheter och grafiska profiler.

Packtejp
  • E-handlarens bästa vän
  • Profilerar alla paket
  • Billigt sätt att synas

Packtejp Ekonomi 50mm

Prisvärd packtejp.
fr. 13,09 kr

Packtejp Pro 50mm

Kraftig tejp med starkt häftämne.
fr. 30,86 kr

Packtejp Tyst 50mm

Packtejpen för dig med känsliga öron.
fr. 14,81 kr

Packtejp Transparent 50mm

Transparent packtejp.
fr. 26,47 kr

Packtejp Eco 50mm

Miljövänlig packtejp i kraftpapper.
fr. 29,02 kr

Packtejp Foto 50mm

Reklamtejp med fototryck.
fr. 22,36 kr

Packtejp Ekonomi 38mm

Prisvärd packtejp.
fr. 9,63 kr

Tejphållare PRO

Proffsig packtejpshållare
285 kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 sidor)

Information om Packtejp

Packtejp med tryck till marknadens bästa priser. Vi erbjuder ett brett utbud av reklamtejp som täcker allt från vår populära "Packtejp Standard" till vår superstarka "Packtejp Pro". Oavsett vad du har för användningsområde och behov har vi en reklamtejp för dig.

Packtejp

Tryckmetoder

Packtejpen trycks vanligtvis med rena pantone-färger men vi har även möjligheten att trycka din tejp med så kallat fototryck på de allra flesta varianter mot en extra kostnad.

Varianter av packtejp.

När det kommer till att bestämma sig för vilken typ av packtejp man vill ha kan det vara bra att ställa sig själv följande frågor. Till vad och hur kommer packtejpen att användas? Bör den ha några särskilda egenskaper, så som låg ljudnivå vid användning eller bör tejpen ha en limtyp som klarar större variation i temperatur? Vilken känsla vill du att det förseglade emballaget ska inge? Driver man exempelvis en distanshandel av ekologiska varor kan det ju vara passande med en reklamtejp i kraftpapper som inger en mer naturlig och rustik känsla än den mer klassiska packtejpen i plast.

Expressleverans

Är du lite sent ute? Oroa dig inte. I de allra flesta fall kan vi erbjuda expressproduktion mot en tilläggskostnad. Det finns många kunder vi "räddat" ur en tidspressad sits med denna service. Är det väldigt ont om tid, hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att möta din deadline.

Design av packtejp

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på packtejpen enligt de instruktioner vi får. För mer avancerade designer tillkommer designkostnad, från 395 kr. Vill du designa din packtejp på egen hand så går det givetvis bra det också. Till varje produkt finns designmallar att ladda ner. Skulle något vara otydligt är det bara att höra av sig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Inlägg om Packtejp


Kan det vara så stor skillnad mellan tejp och tejp?

Tejp är kanske inte det intressantaste ämnet att diskutera, men då vi får många frågor om just packtejp tänkte jag förklara skillnaden mellan de olika varianterna i vårt sortiment. Tejperna kan ha samma storlek och se likadana ut, men tittar man närmare på dem så ser man att mycket av kvaliteten ligger i materialet. Standardtejpen är en billig tejp tillverkad i Polypropen och är därför inte den starkaste eller tystaste tejpen. Det kanske låter konstigt att benämna en tejp "tyst", men så är det, på grund av det är en tunn tejp tillverkad i just Polypropen så låter det en hel del när man tejpar med den helt enkelt. Vår Pro-tejp tillverkas i PVC vilket gör den både tjockare och lite mer robust vilket resulterar i att den låter mindre när man tejpar med den. Den här tejpen har även ett mer effektivt häftämne med mycket bra fäste. Till sist har vi vår packtejp Eco som är en mer miljövänligt tejp tillverkad i kraftpapper. Vi har några fler tejpsorter i vårt sortiment, men det är helt enkelt varianter av tejpsorterna ovan. Sådär, det var lite om de stora skillnaderna mellan de olika tejptyperna. Själv gillar jag Eco-varianten då den känns lite sådär exklusiv som bara en papperstejp kan vara!

Catrin Håkansson

Key Account Manager

Logoverktyget