T-shirts med tryck

T-shirts med eget tryck är utan tvekan det mest sålda plagget inom profilkläder och något vi årligen gör tusentals av. Vårt utbud av T-shirt med Tryck är framtaget för att erbjuda ett brett utbud av färger, modeller och prisklasser. Vi försöker också i vårt utbud ha t-shirts i flera olika material och i så många storlekar som möjligt. Billiga t-shirts med tryck är alltid efterfrågat, och vi är stolta över de låga priser vi kan sätta trots att vi enbart har tröjor med riktigt bra kvalitet. 

T-shirts
  • Finns i olika material
  • Uppsjö av olika färger
  • Hållbara tryck
  • Material

  • Passform

  • Hals

  • Ärm

Marknadens mest prisvärda tröja?
fr. 37,00 kr

Tröja med egen etikett
fr. 39,00 kr

Mycket bra tröja till lågt pris
fr. 69 kr

Mycket bra tröja till lågt pris
fr. 69 kr

V-ringad t-shirt i bomull
fr. 117 kr

V-ringad t-shirt i bomull
fr. 117 kr

Enkel T-shirt i bomull
fr. 49,00 kr

Enkel T-shirt i bomull
fr. 49,00 kr

Enkel T-shirt i bomull
fr. 49,00 kr

T-shirt med ledig passform
fr. 68 kr

Sval T-shirt för träning
15% fr. 114 kr

Sval T-shirt för träning
15% fr. 114 kr

Sval T-shirt för träning
15% fr. 114 kr

Skön T-shirt för träning
fr. 134 kr

Skön T-shirt för träning
fr. 134 kr

Kontrastfärgade ränder på ärmarna
15% fr. 141 kr

Kontrastfärgade ränder på ärmarna
15% fr. 141 kr
Visar 1 till 17 av 17 (1 sidor)

Information om T-shirts

T-shirts måste vara det absolut mest sålda plagget inom profilkläder, mycket tack vare sin mångsidighet. Kortärmade tröjor används inom mer eller mindre alla branscher och sporter, och används även i mycket stor utsträckning på evenemang och konserter för att tydligt markera vilka som är arrangörer och värdar.

Just eftersom t-shirts har så många användningsområden så är det också ett plagg som behöver finnas i många olika varianter för att göra bästa möjliga jobb. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av tröjor i olika material med t.ex. andningsförmåga, extra slitstarka sömmar eller fukttransporterande finish. Vi fixar dina T-shirts med Tryck precis som du önskar. 

Stil - Mer möjligheter än vad du tror

T-shirts är t-shirts.. eller? Trots att kortärmade tröjor är enkla plagg så skiljer de sig mer i stil än vad man först kan tro. Materialet kan t.ex. vara tjockare och mer texturerat i en arbetströja som är gjord för att vara slitstark, medans en t-shirt som ska användas på kontoret kan ha v-ringad krage och ett slätare material med lite glans som ser mer exklusivt ut.

Design - Hur upplevs dina T-shirts med Tryck?

När man designar sina kläder så handlar det inte bara om att själv vara nöjd med klädernas utseende. Tänk till en extra gång och försök sätta dig in i hur andra upplever att ditt varumärke presenteras på dina t-shirts. Vissa vill ha en mycket tydlig profil med stora och klara tryck, medans andra föredrar en mer diskret stil. Detta är helt en smaksak och vill du bolla idéer med oss så hjälper vi gärna till med råd och tips hur era T-shirts med tryck kan se ut.

Funktionalitet

Då t-shirts har så många användningsområden så ställer det också höga krav på tröjornas material och kvalitet. Vårt utbud är brett när det gäller tröjor, så att du kan hitta den modell som passar bäst för din verksamhet. Om tröjorna ska användas under träning eller fysisk aktivitet så rekommenderar vi att man väljer tröjor i polyester eller ett blandmaterial då de andas bättre än bomull, och snabbare leder bort svett från kroppen. Vissa modeller av t-shirts har även en extra fukttransporterande finnish som ytterligare förstärker plaggets förmåga att hålla kroppen sval och torr. Alla våra T-shirts lämpar sig med tryck.  

Logoverktyget