Reflexvästar med tryck

Ökad synlighet i både dagsljus och mörker gör reflexvästar till en given säkerhetsprodukt för farliga arbetsmiljöer som exempelvis byggarbetsplatser och hamnar. Tack vare dess växande popularitet hos joggare, fotgängare och cyklister så är reflexvästar även en utmärkt reklamprodukt. Med sina skarpa signalfärger ger reflexvästen ökad synlighet för både bäraren och ert varumärke eller budskap. En Reflexväst är självklar som Profilkläder på Byggarbetsplatsen eller till Dagisbarnen! Skaffa en Reflexväst med tryck av er Logotyp eller budskap idag!

Reflexvästar
  • Skarpa varselfärger
  • Finns i barnmodell
  • Certifierade

Reflexväst Basic

Enkel varselväst
fr. 50,00 kr

Reflexväst V1

Varselväst med ID-ficka
fr. 75 kr

Reflexväst V2

Varselväst med 10 fickor och 2 hällor
fr. 86 kr

Reflexväst V3

Löparväst med smidig passform
fr. 48,21 kr

Reflexväst V4

Löparväst med 2 fickor
fr. 78 kr

Reflexväst V5

Varselväst i luftigt meshtyg
fr. 69 kr

Säkerhetsväst Barn

Ser till att barnen syns
fr. 41,00 kr
Visar 1 till 7 av 7 (1 sidor)

Information om Reflexvästar

Att synas i trafiken och farliga arbetsmiljöer kan vara skillnaden mellan liv och död. Inte minst under den mörka delen året, då soltimmarna är få och höst- och vinterjackor i mörka färger plockas fram ur garderoben. Reflexvästar ökar synligheten för såväl bäraren som för ditt varumärke eller budskap. Hos oss hittar du certifierade reflexvästar i ett flertal olika modeller för olika ändamål, från smidiga löparvästar till praktiska arbetsvästar samt reflexvästar för barn. En  Reflexväst med tryck är en självklar vinnare av säkerhet!

Modeller av reflexvästar med Tryck 

Oavsett om du söker en arbetsväst med många fickor eller en smidig löparväst/cykelväst att trycka din logotyp på så har vi med stor sannolikhet något för dig. De flesta av våra reflexvästar finns i storlek S-XXXL och i två färgalternativ.

Reflexvästar för löpning, cykling och friluftsliv är ofta en uppskattad profilprodukt som både ökar säkerheten för mottagaren och gör att ditt varumärke förknippas med omtanke och säkerhetstänk. I vårt sortiment finns varianter med eller utan fickor och med olika typer av stängning.

Reflexvästar - Referensbild

För dig som söker funktionella arbetsvästar så har vi flera olika modeller utifrån olika behov. Om det är viktigt att det finns ficka för ID-kort så rekommenderar vi vår mångsidiga V1-modell. För er med behov av extra svala varselvästar i arbetet finns vår V5-modell som med undantag för fickor och kantband består av luftgenomsläppande mesh. När fokus ligger på en varselväst med extra många fickor så är vår V2-modell ett hett tips med sina 10 fickor.

Reflexvästar - Referensbild

Färg – Var och när?

Reflexvästens skarpa neonfärger ökar synligheten i dagsljus vilket är särskilt viktigt vid dimma och dis samt skymning och gryning. Varselvästar i gult upplevs vanligtvis som mer synliga än varselvästar i orange på grund av att ögat uppfattar gult som ljusare. I snötäckta vinterlandskap är det däremot tvärtom. Då orange utgör en större kontrast mot den vita snön så upplevs en orange varselväst som synligare än en gul. Detta är bra att ha i bakhuvudet när du beställer. Effektiviteten hos en reflexväst hänger mycket på hur den bärs och hur den sköts. För att ge bästa synlighet ska västen vara stängd och ren. Följ alltid tvättråden och tänk på att tvätta västen ut-och-in då detta skyddar reflexerna. Skaffa en  Reflexväst med tryck idag! Kombinera gärna med en Jacka med tryck eller en Fleecejacka med tryck. 

Expressleverans

Utöver ordinarie leveranstid kan vi i de flesta fall erbjuda expressleverans mot en tilläggskostnad. Det finns många kunder vi "räddat" ur en tidspressad sits med denna service.

Inlägg om Reflexvästar


Reflexvästar

Reflexer är ju bra den tiden på året då det börjar bli kallt och mörkt. Något som är ännu bättre för de små är att klä dem i reflexer! Istället för att hänga på barnen en reflex som riskerar att fastna när de leker eller helt enkelt inte syns så bra som den borde kan man klä barnen i en reflexväst. Den signalgula västen garanterar bra synlighet både dagtid och när det blir mörkt med hjälp av västens reflexband, och har man en grupp med barn att hålla reda på så är detta ett måste. Självklart trycker vi även västarna med organisationens, dagisets eller skolans namn.

Catrin Håkansson

Key Account Manager

Logoverktyget