Täckvästar / Väst med Tryck

Täckvästar är utmärkta som ett värmande lager, och då det sitter ytterst på kroppen så blir de med företagets logo i tryck utmärkta som profilkläder. Västarna är ett bra komplement till andra kläder, och kan med fördel matchas med tröjor, kepsar och mössor med tryck för att verkligen representera företaget eller föreningen.
Vissa västar har utöver tryck som märkningsmetod även alternativ som brodyr och till och med lasergravyr (enbart fleece). En Väst med Tryck är en mycket användbar profilprodukt för event både ute och inne.

Täckvästar
  • Värmande lager
  • Ytterst på kroppen
  • Tryck, brodyr eller gravyr
  • Varumärke

  • Passform

  • Huva

Väst Crossover Dam

Lättviktspolyester och softshell
fr. 598 kr

Väst Maritime Dam

Väst med huva
fr. 534 kr

Väst Maritime Herr

Väst med huva
fr. 534 kr

Väst Padded Dam

Komprimerbar | Lättvikt
fr. 339 kr

Väst Padded Herr

Komprimerbar | Lättvikt
fr. 339 kr

Väst Crossover Herr

Lättviktspolyester och softshell
fr. 598 kr

Täckväst Pallas Dam

Fodrad väst | Snabb leverans
fr. 391 kr

Täckväst Pallas Herr

Fodrad väst | Snabb leverans
fr. 391 kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 sidor)

Information om Täckvästar

En täckväst rekommenderas inte om du tänkt ge dig ut på en polarexpedition. Däremot är det ett utmärkt förstärkningsplagg som hjälper dig att reglera värmen samtidigt som det ger en stor rörelsefrihet. Våra västar med tryck har förutom sin funktionalitet också blivit populära tack vare sin stil. Vanligt hos västarna är att de har tätslutande resår i nederkant, en vattenavvisande yta och att det isolerande materialet ligger i vågräta kanaler som gör att materialet är jämnt fördelat, och därmed behåller värmen på bästa möjliga sätt.

Värmer verkligen västar?

Absolut! Bara för att västar inte täcker armarna så hjälper de kroppen att bibehålla sin temperatur mycket väl. Detta då västen täcker bålen där mest värme genereras i kroppen, och hindrar nedkylning av de inre organen. Det varma blodet cirkulerar sedan runt i kroppen och håller temperaturen på en bra nivå. Självklart fungerar en väst inte lika bra som en jacka under extrema temperaturer, men här i Sverige så är det ändå ett plagg som fungerar bra större delen av året.

Fördelarna är många

Täckvästarnas kanske främsta fördel är rörligheten de ger jämfört med en jacka. Armarna är helt fria och begränsas inte av tyg som stretar emot. En väst tar också mindre plats i packningen, och är mycket lätt att ta av och på. En annan fördel är att täckvästar har bra ventilation, och lämnar armhålorna fria, så att extra värme och fukt transporteras bort från kroppen. Komplettera gärna med en Fleece med tryck eller en Sweatshirt med tryck att ha under. 

Logoverktyget