Täckvästar / Väst med Tryck

Täckvästar är utmärkta som ett värmande lager, och då det sitter ytterst på kroppen så blir de med företagets logo i tryck utmärkta som profilkläder. Västarna är ett bra komplement till andra kläder, och kan med fördel matchas med tröjor, kepsar och mössor med tryck för att verkligen representera företaget eller föreningen.
Vissa västar har utöver tryck som märkningsmetod även alternativ som brodyr och till och med lasergravyr (enbart fleece). En Väst med Tryck är en mycket användbar profilprodukt för event både ute och inne.

Täckvästar
  • Värmande lager
  • Ytterst på kroppen
  • Tryck, brodyr eller gravyr

Täckväst Mercer Dam

Fodrad väst med vattenavvisande yta
fr. 571 kr

Täckväst Mercer Herr

Fodrad väst med vattenavvisande yta
fr. 571 kr

Täckväst Mixad Dam

Väst med avtagbar huva
fr. 468 kr

Täckväst Mixad Herr

Väst med avtagbar huva
fr. 468 kr

Täckväst Pallas Dam

Fodrad väst
fr. 317 kr

Täckväst Pallas Herr

Fodrad väst
fr. 317 kr

Täckväst Tyndall Dam

Lätt fleeceväst
fr. 243 kr

Täckväst Tyndall Herr

Lätt fleeceväst
fr. 243 kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 sidor)

Information om Täckvästar

En täckväst rekommenderas inte om du tänkt ge dig ut på en polarexpedition. Däremot är det ett utmärkt förstärkningsplagg som hjälper dig att reglera värmen samtidigt som det ger en stor rörelsefrihet. Våra västar med tryck har förutom sin funktionalitet också blivit populära tack vare sin stil. Vanligt hos västarna är att de har tätslutande resår i nederkant, en vattenavvisande yta och att det isolerande materialet ligger i vågräta kanaler som gör att materialet är jämnt fördelat, och därmed behåller värmen på bästa möjliga sätt.

Värmer verkligen västar?

Absolut! Bara för att västar inte täcker armarna så hjälper de kroppen att bibehålla sin temperatur mycket väl. Detta då västen täcker bålen där mest värme genereras i kroppen, och hindrar nedkylning av de inre organen. Det varma blodet cirkulerar sedan runt i kroppen och håller temperaturen på en bra nivå. Självklart fungerar en väst inte lika bra som en jacka under extrema temperaturer, men här i Sverige så är det ändå ett plagg som fungerar bra större delen av året.

Fördelarna är många

Täckvästarnas kanske främsta fördel är rörligheten de ger jämfört med en jacka. Armarna är helt fria och begränsas inte av tyg som stretar emot. En väst tar också mindre plats i packningen, och är mycket lätt att ta av och på. En annan fördel är att täckvästar har bra ventilation, och lämnar armhålorna fria, så att extra värme och fukt transporteras bort från kroppen. Komplettera gärna med en Fleece med tryck eller en Sweatshirt med tryck att ha under. 

Logoverktyget