Mössor med Tryck

Mössor med tryck eller brodyr bör pryda varje huvud när temperaturen kryper nedåt. Mössor är toppen som profilkläder eftersom märkningen hamnar på en väldigt hög och synlig plats. De kan också vara ett snyggt tillägg till ytterligare kläder så som jackor och huvtröjor, och eftersom mössor är relativt billiga så är de även roliga giveaways som kan delas ut på mässor och event. Mössor med tryck är en självklar Profilprodukt till din Personal på Vintern.

Mössor
  • Tunna och tjocka mössor
  • Många modeller och färger
  • Tryckt eller broderad logo
  • Varumärke

  • Material

Mössa Sport

Tunn bomullsmössa
fr. 45,00 kr

Mössa Color

Klassisk modell | Många färger
fr. 31,00 kr

Mössa Original ECO

Ekologisk bomull
fr. 56 kr

Mössa Classic ECO

Ekologisk Fairtrade-bomull
fr. 206 kr

Mössa Mixed ECO

Ekologisk Fairtrade-bomull
fr. 206 kr

Mössa Urban

Varm | Instickad logo
fr. 95 kr

Billig Mössa

Många färger
fr. 27,00 kr
fr. 57 kr

Mössa Sport Pro

Hela mössan kan tryckas
fr. 49,00 kr
fr. 35,00 kr

Mössa Patch

Tygmärke
fr. 40,00 kr

Mössa Fisherman RPET

Återvunnen polyester | Kort
fr. 39,00 kr

Bandana

Bandana med digitaltryck
fr. 13,50 kr

Balaklava

Trycks över hela ytan
fr. 16,50 kr

Mössa Thinsulate

Thinsulate-fodrad
fr. 58 kr

Mössa Oversized

50% återvunnen polyester
fr. 81 kr

Mössa Organic ECO

Ekologisk bomull
fr. 76 kr

Mössa Classic

Slätstickad Beanie
fr. 37,00 kr

Mössa Fleece RPET

Återvunnen polyester
fr. 48,00 kr

Mössa Viz

Reflex
fr. 43,00 kr

Mössa Chunky Pom-Pom

Avtagbar tofs i fuskpäls
fr. 60 kr

Mössa Comfy

Enzymtvättad | 70+ garnfärger
fr. 102 kr

Mössa Eco

Återvunnet garn | Uppvik
fr. 89 kr

Mössa Active 1

Micropolyester | Fototryck
fr. 56 kr

Mössa Active 2

Micropolyester | Fototryck
fr. 56 kr

Mössa Ski

Mikrofleecefodrad | Fototryck
fr. 47,00 kr

Mössa Sport ECO

Tunn | Miljövänlig
fr. 61 kr

Mössa Prime

Ribbstickad | 70+ garnfärger
fr. 91 kr

Mössa Viscozy

EcoVero-viskos | 33 garnfärger
fr. 132 kr

Mössa Refined

Ribbstickad | 70+ garnfärger
fr. 80 kr
Visar 1 till 30 av 40 (2 sidor)

Information om Mössor

Mössor känns som ett måste i utbudet av profilkläder. Särskilt med vårt nordiska klimat, där temperaturerna ofta får även de som är mest rädda om sin frisyr att dra med en varm mössa över öronen. Då mössan dessutom befinner sig högst upp på kroppen, och är mycket synlig så ska den självklart utnyttjas som reklambärare. Profilerade mössor är inte bara en populär giveaway, utan är också utmärkt i branscher där man spenderar mycket tid utomhus, och då vill synas. Vi hjälper att ta fram design på mössor med tryck - Ring oss idag. 

Mössor med Brodyr - Mössans favorit

Brodyr är en märkning som fungerar extra bra på just mössor. Till stor del beror det på att mössor ofta är mer grovstickade än andra kläder och därför inte lämpar sig för traditionella tryckmetoder såsom screentryck eller i vissa fall heller inte transfer. Brodyr däremot får lika bra resultat oavsett texturen i materialet, och tål även väder och vind oerhört bra då det inte slits på samma sätt som ett tryck som görs utanpå mössan. En begränsning med brodyr är ofta dess storlek, eller kostnad för större ytor. På en mössa så är detta dock inget problem, då ytan för märkning ändå är begränsad. Brodyr är helt enkelt ett utmärkt sätt att visualisera varumärket.

Mössor med instickad logo

På reklammössor med instickad logo stickas hela eller delar av mössan efter din design. Designen blir således en del av själva mössan. Det finns över 70 olika garnfärger att välja bland och från 500 st kan garnet infärgas i egen PMS-färg. Stickade logotyper är med fördel enkla i sin utformning då själva stickningens grovlek begränsar skärpan hos konturer, speciellt lodräta och diagonala konturer.

Mössor med tryck

Släta reklammössor går utmärkt att trycka med screentryck, transfer och sublimationstryck. Sublimationstryck är en typ av digitaltryck/fototryck där tryckfärgerna helt absorberas av underlaget och därmed blir en del av själva tyget istället för en beläggning. Det gör trycket väldigt tvättsäkert och det går inte att känna trycket med fingrarna. Som med alla typer av digitaltryck så möjliggörs högupplösta motiv med obegränsade färger och färgövertoningar. Sublimationstryck är endast möjligt på reklammössor i polyester eller polyesterblandning.

Materialens egenskaper

Mössor, precis som andra profilkläder, tillverkas i flera olika material och vi får ibland frågor om vad man ska välja. Många har uppfattningen att det helt och hållet är en kostnadsfråga, men det stämmer faktiskt inte alls. De olika materialen har alla väldigt olika egenskaper som passar för olika ändamål. Kort skulle man kunna säga att bomull är ett material som används främst för att det är så mjukt och skönt, och det fungerar för de flesta som bara använder mössan till vardags utan att vare sig bära mössan i väldigt låga temperaturer, eller använda den under fysisk aktivitet. Bomull håller inte värmen lika bra som andra material, men skyddar relativt bra mot vind. Polyester är populärt då det andas bra, och transporterar bort fukt från huden, men är ofta något tunnare än andra material. Ylle är det material som bäst håller värmen, och som också håller värmen bra även om mössan är fuktig. Ylle är dock känt för att kunna klia lite, och har inte samma mjuka egenskaper som bomull. Komplettera gärna med Jackor med tryck eller en Fleecejacka med Tryck 

Logoverktyget