Mössor med Tryck

Mössor med tryck eller brodyr bör pryda varje huvud när temperaturen kryper nedåt. Mössor är toppen som profilkläder eftersom märkningen hamnar på en väldigt hög och synlig plats. De kan också vara ett snyggt tillägg till ytterligare kläder så som jackor och huvtröjor, och eftersom mössor är relativt billiga så är de även roliga giveaways som kan delas ut på mässor och event. Mössor med tryck är en självklar Profilprodukt till din Personal på Vintern.

Mössor
  • Tunna och tjocka mössor
  • Många modeller och färger
  • Tryckt eller broderad logo

Multiscarf

Multiscarf med digitaltryck
fr. 16,00 kr

Mössa Caliber

Fleecemössa från Elevate
fr. 41,50 kr

Mössa Irwin

Slätstickad Beanie
fr. 27,60 kr

Mössa Level

Ribbstickad mössa
fr. 41,00 kr

Mössa Spire

Varm ribbstickad mössa
fr. 62 kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 sidor)

Information om Mössor

Mössor känns som ett måste i utbudet av profilkläder. Särskilt med vårt nordiska klimat, där temperaturerna ofta får även de som är mest rädda om sin frisyr att dra med en varm mössa över öronen. Då mössan dessutom befinner sig högst upp på kroppen, och är mycket synlig så ska den självklart utnyttjas som reklambärare. Profilerade mössor är inte bara en populär giveaway, utan är också utmärkt i branscher där man spenderar mycket tid utomhus, och då vill synas. Vi hjälper att ta fram design på mössor med tryck - Ring oss idag. 

Mössor med Brodyr - Mössans favorit

Brodyr är en märkning som fungerar extra bra på just mössor. Till stor del beror det på att mössor ofta är mer grovstickade än andra kläder och därför inte lämpar sig för traditionella tryckmetoder såsom screentryck eller i vissa fall heller inte transfer. Brodyr däremot får lika bra resultat oavsett texturen i materialet, och tål även väder och vind oerhört bra då det inte slits på samma sätt som ett tryck som görs utanpå mössan. En begränsning med brodyr är ofta dess storlek, eller kostnad för större ytor. På en mössa så är detta dock inget problem, då ytan för märkning ändå är begränsad. Brodyr är helt enkelt ett utmärkt sätt att visualisera varumärket.

Materialens egenskaper

Mössor, precis som andra profilkläder, tillverkas i flera olika material och vi får ibland frågor om vad man ska välja. Många har uppfattningen att det helt och hållet är en kostnadsfråga, men det stämmer faktiskt inte alls. De olika materialen har alla väldigt olika egenskaper som passar för olika ändamål. Kort skulle man kunna säga att bomull är ett material som används främst för att det är så mjukt och skönt, och det fungerar för de flesta som bara använder mössan till vardags utan att vare sig bära mössan i väldigt låga temperaturer, eller använda den under fysisk aktivitet. Bomull håller inte värmen lika bra som andra material, men skyddar relativt bra mot vind. Polyester är populärt då det andas bra, och transporterar bort fukt från huden, men är ofta något tunnare än andra material. Ylle är det material som bäst håller värmen, och som också håller värmen bra även om mössan är fuktig. Ylle är dock känt för att kunna klia lite, och har inte samma mjuka egenskaper som bomull. Komplettera gärna med Jackor med tryck eller en Fleecejacka med Tryck 

Logoverktyget