Fleecetröjor med Tryck

Fleecetröjor har länge varit mycket populära och använda inom friluftsliv, då p.g.a. materialet är mycket bra på att hålla värmen trots sin låga vikt. Fleece är därför perfekt som ett mellanlager, men fungerar också toppen som ett yttre lager/jacka. Tröjorna ses också mer och mer som arbetskläder och profilkläder då de ofta finns i ett flertal färgglada versioner som kan matcha företagets profil. Fleecetröjor med tryck är ett måste under höstens utomhusevent

Fleecetröjor
  • Kan användas som jacka
  • Många färger
  • Värmande lager
  • Varumärke

  • Passform

Fleecetröja Active Dam

Lättvikts mikrofleece från Tee Jays
fr. 322 kr

Fleecetröja Active Herr

Lättvikts mikrofleece från Tee Jays
fr. 322 kr

Fleecetröja Brossard Dam

Mikrofleecetröja från Elevate
fr. 363 kr

Fleecetröja Brossard Herr

Mikrofleecetröja från Elevate
fr. 339 kr

Fleecetröja Melange Dam

Mikrofleece från James & Nicholson
fr. 340 kr

Fleecetröja Melange Herr

Mikrofleece från James & Nicholson
fr. 342 kr

Fleecetröja Outdoor Dam

Fleecetröja från Tee Jays
fr. 577 kr

Fleecetröja Outdoor Herr

Fleecetröja från Tee Jays
fr. 579 kr

Fleecetröja Stretch Dam

Tumhål i ärmar
fr. 519 kr

Fleecetröja Stretch Herr

Tumhål i ärmar
fr. 521 kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 sidor)

Information om Fleecetröjor

Fleecetröjorna har gjort en comeback och blir mer och mer populära igen i takt med att intresset för friluftsliv och träning ökar mer och mer. Och det är inte konstigt då fleece har många egenskaper som är svåra att ersätta. En fleecetröja kan fungera som ett mycket värmande mellanlager som ändå andas och transporterar bort fukt från kroppen, men en fleecetröja kan också vara lika bra som ett yttre lager, och används ofta som jacka. Just därför är fleecetröjan ett utmärkt plagg för profilering. Fleece är ett mycket tacksamt material när det kommer till märkning, och kan ofta både tryckas, broderas eller till och med lasergraveras. Låt oss hjälpa dig att ta fram Fleecetröjor med Tryck för ditt företag idag!

Synas i rätt sammanhang

I reklambranschen pratar man ofta om vikten av att synas på rätt ställe, då ett varumärkes intryck blir extra positivt om det är i ett relevant sammanhang. Då fleecetröjor är ett vanligt plagg inom friluftsliv och träning syns de ofta bland människor som delar ett intresse och som i många fall har en hälsosam livsstil. Beställ fleecetröjor med ditt tryck på så kanske det snart är din logo som syns på kortet som tas på bergstoppen, i skidbacken eller på joggingturen.

Gemenskap och lojalitet

Fleecetröjor med Tryck är inte bara bra som reklampelare, de hjälper också till att skapa en gemenskap och lojalitet inom företaget. Ett företag med bra arbetsmiljö har anställda som stolt visar upp var de arbetar även efter arbetsdagen och är då de bästa ambassadörerna för ditt varumärke. Fleecetröjor med Tryck är en vinnare på t ex lagret under kallare dagar. 
Komplettera gärna er företagsprofil med T-shirts med tryck eller varför inte en jacka med tryck. 

Modernt konstmaterial av Fleecetröjor

Varför har då materialet fleece fått sådant genomslag inom fritidskläder? Svaret är mycket enkelt. Fleece är ett mycket effektivt material när det gäller att hålla värme och att transportera fukt. Dessa två komponenter är viktiga för plagg som används utomhus i alla väder, och för att hålla kroppens temperatur på en bra nivå. Fleece är dessutom ett relativt lätt material och kan packas ned till en liten volym, vilket också är en efterfrågad egenskap när kläderna ska följa med på vandringen. Ytterligare en fördel med fleecematerial är att det är tillverkat av 100% polyester, och därmed ofta är gjort på återvunnen plast såsom PET-flaskor.

Logoverktyget