Huvtröjor med tryck

Huvtröjor med tryck - Passar de flesta företag då huvtröjan är ett av de mest populära plagg som finns. De fungerar som träningskläder, jackor, värmande myströjor och de passar alla. Hoodies är utmärkta som profilkläder, och kan märkas med tryck på både bröst och rygg. De finns också i många olika färger och kan matchas med företagets grafiska profil. Frågan är bara vilken huvtröja just du föredrar?

Huvtröjor
  • Populära profilkläder
  • Passar alla
  • Många färger
  • Varumärke

  • Material

  • Passform

  • Typ

Zip Hoodie Premium Herr

Hög kvalitet
fr. 317 kr

Zip Hoodie Premium Dam

Hög kvalitet
fr. 304 kr

Zip Hoodie Premium Barn

Hög kvalitet
fr. 257 kr

Zip Hoodie ECO Herr

Miljövänlig | Fairtrade
fr. 470 kr

Zip Hoodie ECO Dam

Miljövänlig | Fairtrade
fr. 453 kr

Zip Hoodie Vintage Herr

Hög kvalitet | Vintage look
fr. 503 kr

Hoodie Premium Unisex

Hög kvalitet
fr. 246 kr

Zip Hoodie Vintage Dam

Hög kvalitet | Vintage look
fr. 424 kr

Hoodie Premium Herr

Hög kvalitet
fr. 261 kr

Hoodie Premium Dam

Hög kvalitet
fr. 253 kr

Billig Hoodie Herr

Riktigt bra pris!
fr. 155 kr

Billig Zip Hoodie Herr

Riktigt bra pris!
fr. 210 kr

Billig Zip Hoodie Dam

Riktigt bra pris!
fr. 177 kr

Hoodie Premium Barn

Hög kvalitet
fr. 214 kr

Hoodie Charon Dam

Snabb leverans
fr. 218 kr

Hoodie Charon Herr

Snabb leverans
fr. 218 kr

Zip Hoodie Theron Dam

Snabb leverans
fr. 256 kr

Zip Hoodie Theron Herr

Snabb leverans
fr. 256 kr

Zip Hoodie Ruby Dam

Miljövänlig | Miljövänligt tryck
fr. 385 kr

Zip Hoodie Ruby Herr

Miljövänlig | Miljövänligt tryck
fr. 385 kr

Huvtröja Arora Herr

Hel dragkedja och känguruficka
fr. 563 kr

Huvtröja Arora Dam

Hel dragkedja och känguruficka
fr. 563 kr
Visar 1 till 25 av 25 (1 sidor)

Information om Huvtröjor

Huvtröjor med tryck är i Sverige ett av de absolut vanligaste profilplaggen, och används av ung som gammal, i föreningar, på kontoret, som eventklädsel m.m. Vi erbjuder huvtröjor med tryck i olika modeller som alla är sköna, snygga, funktionella och värda sitt pris.

Många företag idag har en ledig och bekväm kontorsklädsel och därför förvånar det inte när medarbetare dyker upp i sin favorithoodie. Det är ju faktiskt ett utomordentligt bekvämt och mysigt plagg, speciellt zip hoodies med tryck som erbjuder en stor flexibilitet att anpassas efter rådande temperatur. Även de som normalt inte skulle komma på tanken att komma till jobbet i en hoodie med tryck uppskattar oftast ändå att få en tryckt företagshoodie att ha hängandes tillhands på stolen under vintern när kontorets värme strular. Och de som tenderar att mer eller mindre bo i sin hoodie med eget tryck kommer således att använda den även utanför kontoret och på så sätt visa upp företagets logga för allmänheten.

Hoodies med eget tryck kan även säljas som fan-merch. Att många gärna bär kläder som skyltar med något de tycker mycket om eller brinner för eller är inget nytt. Oavsett om det rör sig om idrottslag, gaming, musikgrupper, välgörenhetsorganisationer eller varumärken så kan hoodies med eget tryck vara ett bra plagg att sälja som merchandise.

Även bland skolor och föreningar är det populärt att köpa in hoodies med eget tryck. Även om de ofta säljs vidare till elever och medlemmar utan större ekonomisk vinst så ger de en ökad sammanhållning och marknadsför även verksamheten utåt.

Vårt sortiment

När man letar profilkläder på nätet är det lätt hänt att man blir helt överväldigad av det minst sagt massiva utbudet som finns. Hoodies med eget tryck finns i en myriad av modeller, prisklasser, material och fabrikat. Efter vad som känns som en evighet av skrollande igenom olika webbutiker vars sortiment aldrig verkar ta slut så är det lätt hänt att man tappar sugen. Därför har vi valt att satsa på ett mindre, mer fokuserat sortiment av hoodies med eget tryck i populära modeller av bra kvalitet i olika prisklasser. Detta för att du snabbare och enklare ska kunna hitta en hoodie med eget tryck som passar just ditt ändamål. Vi har hoodies från kända varumärken såsom Elevate, Fruit of the Loom, Russel, Kariban och Gildan. Ifall du söker något specifikt som inte råkar finnas i vårt sortiment, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en perfekt huvtröja med tryck för just ert företag, organisation eller förening.

Stil på din Hoodie med tryck - Tänk till!

Låt inte prislappen avgöra stilen på dina huvtröjor med tryck. Välj tröjmodell efter vad som passar just ditt företag/varumärke. Hoodies med tryck är ändå ett mycket billigt sätt att synas på. Tröjorna används ofta och länge. Det ser professionellt ut när alla anställda är klädda enhetligt på event och mässor, och huvtröjorna används allt som oftast även privat vilket ger varumärket spridning även utanför arbetstimmarna.

Färg på Hoodies

Hoodies finns generellt i flera olika färger så att du kan skapa en perfekt hoodie med eget tryck för ditt varumärke och ändamål. Vitt, svart och grått är populära färger då de ger en neutral och klassisk bas för trycket och faller många i smaken. Men det går även utmärkt att välja en hoodie som ligger närmare ens egna profilfärger för en mer särpräglad look. Precis som stilen och trycket på hoodien påverkar hur den och ert varumärke upplevs så gör givetvis hoodiens färg samma sak. Därför är det bra att fundera över vilken färg som passar bäst dels för ändamålet och målgruppen samt dels som bakgrund för ert tryck. Är ni ute efter en mer mångsidig, diskret look eller en maximalt synlig ”in your face”-stil, eller något där emellan? Ifall du vill ha råd och tips så bollar vi gärna idéer kring hur era hoodies med eget tryck kan se ut.

Design av din Hoodie med tryck - Stora möjligheter

Hur upplever andra ditt varumärke? Det är lätt att bara sätta logon stort och centrerat på bröst eller rygg, men vi tycker att man ska passa på att utnyttja att just huvtröjor har en stor tryckyta, och att det bara är fantasin som sätter gränser på hur just ditt varumärke och budskap upplevs. Vill du ha inspiration eller hjälp med att skapa en design som utmärker sig så hjälper vi gärna till. Vi är vana att jobba med olika typer av kläder, och har erfarenhet av att anpassa design efter plaggens detaljer som t.ex. blixtlåsen som vissa hoodies har, eller placering av tryck så att inte din logo täcks av tröjans luva när den hänger ned på ryggen.

För dig som redan vet hur du vill ha din hoodie med tryck så finns vårt lättanvända logoverktyg på varje produkt. Där kan du enkelt ladda upp din design som EPS, AI eller PDF-fil och bestämma tryckets storlek och placering inom respektive tryckyta. När du lagt beställningen så producerar vi din huvtröja med tryck enligt konfigurationen som du gjort i logoverktyget.

Funktionalitet av Hoodies med tryck

När du väljer modell bör du också ha i åtanke hur och var dina hoodies med tryck främst ska användas. Ska de ofta användas som "företagsuniform" på inomhusevent med mycket människor, där innetemperaturen är hög bör du kanske inte välja den tjockaste huvtröjan med tryck i ren bomull, utan snarare ta en tröjmodell i tunnare blandmaterial. Men dina hoodies med tryck kanske ska användas vid fysisk aktivitet? Välj då en fukttransporterande modell, som förhindrar att svett samlas som det t.ex. gör i hoodies med tryck av bomull.

Hoodie eller zip hoodie?

Fundera över huruvida en vanlig huvtröja eller en zip hoodie, dvs en huvtröja med hel dragkedja, är det bästa för er. Huvtröjor utan dragkedja erbjuder en mer klassisk stil och lämpar sig bättre för stora tryck på framsidan då ingen dragkedja kommer i vägen. En hoodie utan dragkedja är även generellt lite varmare än en motsvarande zip hoodie då avsaknaden av dragkedja förhindrar att kall blåst kan sippra in. Dessutom är de ofta något billigare än zip hoodies.

Zip hoodies med tryck är dock mer mångsidiga. Alla människor är olika när det kommer till hur lätt man börjar frysa eller svettas. Det har vi nog alla märkt när någon dragit ner kontorets AC mitt i vintern för att inte svettas medan resten av personalen hackar tänder och vice versa. Det gör att zip hoodies med tryck är ett populärt val, särskilt om plagget främst ska bäras av medarbetare inomhus. Likaså när man vistas utomhus så minskar en zip hoodie risken att man behöver ta av sig den för att det blir för varmt, vilket blir både bekvämare för bäraren och gynnar er eftersom ett tryck syns bäst när plagget är på. Dessutom ger en zip hoodie möjligheten att komplettera med exempelvis en tryckt t-shirt under. Hoodies med dragkedja är även lättare att ta av och på, särskilt för folk med glasögon eller ömtåliga frisyrer.

Zip hoodies medför dock en viss begränsning av tryckstorleken på framsidan på grund av dragkedjan. Därför är det vanligt att man sätter ett mindre tryck på ena bröstet och ett stort tryck på ryggen. Det går att trycka tvärs över dragkedjan men den kommer fortfarande att utgöra en skarv i trycket. Ifall du vill ha en zip hoodie med tryck över dragkedjan rekommenderar vi att välja en modell med täckt dragkedja vilket minskar "glappet" som dragkedjan orsakar mitt i trycket. Det finns dock fortfarande viss risk att trycket inte täcker vissa partier precis vid dragkedjan.

Komplettera din huvtröja med tryck!

En huvtröja med tryck är ett väldigt snyggt plagg, men de har en tendens att åka av och på, då det är ett lätt sätt att anpassa sig efter värmen. Låt därför inte hoodien stå för hela intrycket av varumärket, utan komplettera gärna med en t-shirt eller skjorta som de anställda kan bära under, så det syns var de jobbar även om företagets hoodie med tryck plockas av en stund. Ett plagg under kan också vara ett snyggt sätt att bryta av färgerna, så välj gärna tröjor i en kontrastfärg som undre lager.

Tryck av hoodies

Hoodies trycks oftast med screentryck vilket fungerar genom att en tryckfärg stryks över en schablon som är utskuren enligt ditt tryckmotiv. En separat schablon används för varje färg och screentryck kan endast trycka rena färger som inte ändrar sig i nyans eller färg. Screentryck är ypperligt för större upplagor.

Logoverktyget