Huvtröjor med tryck

Huvtröjor med tryck - Passar de flesta företag då huvtröjan är ett av de mest populära plagg som finns. De fungerar som träningskläder, jackor, värmande myströjor och de passar alla. Hoodies är utmärkta som profilkläder, och kan märkas med tryck på både bröst och rygg. De finns också i många olika färger och kan matchas med företagets grafiska profil. Frågan är bara vilken huvtröja just du föredrar?

Huvtröjor
  • Populära profilkläder
  • Passar alla
  • Många färger

Huvtröja Arora Barn

Hel dragkedja och känguruficka
fr. 384 kr

Huvtröja Arora Dam

Hel dragkedja och känguruficka
fr. 384 kr

Huvtröja Arora Herr

Hel dragkedja och känguruficka
fr. 384 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Huvtröjor

Huvtröjor är i Sverige ett av de absolut vanligaste profilplaggen, och används av ung som gammal, i föreningar, på kontoret, som eventklädsel m.m. Vi erbjuder huvtröjor med tryck  i diverse olika modeller som alla är sköna, snygga, funktionella och värda sitt pris.

Stil på Hoodien- Tänk till!

Låt inte prislappen avgöra stilen på dina huvtröjor. Välj tröjmodell efter vad som passar just ditt företag/varumärke. Huvtröjor är ändå ett mycket billigt sätt att synas på. Tröjorna används ofta och länge. Det ser professionellt ut när alla anställda är klädda enhetligt på event och mässor, och huvtröjorna används allt som oftast även privat vilket ger varumärket spridning även utanför arbetstimmarna.

Design av Huvtröjan- Stora möjligheter

Hur upplever andra ditt varumärke? Det är lätt att bara sätta logon stort och centrerat på bröst eller rygg, men vi tycker att man ska passa på att utnyttja att just huvtröjor har en stor tryckyta, och att det bara är fantasin som sätter gränser på hur just ditt varumärke och budskap upplevs. Vill du ha inspiration eller hjälp med att skapa en design som utmärker sig så hjälper vi gärna till. Vi är vana att jobba med olika typer av kläder, och har erfarenhet av att anpassa design efter plaggens detaljer som t.ex. blixtlåsen som vissa hoodies har, eller placering av tryck så att inte din logo täcks av tröjans luva när den hänger ned på ryggen.

Funktionalitet

När du väljer modell bör du också ha i åtanke hur och var tröjorna främst ska användas. Ska de ofta användas som "företagsuniform" på inomhusevent med mycket människor, där innetemperaturen är hög bör du kanske inte välja den tjockaste tröjan i ren bomull, utan snarare ta en tröjmodell i tunnare blandmaterial eller polyester som andas bättre. Tröjorna kanske t.o.m. ska användas vid fysisk aktivitet? Välj en fukttransporterande modell, som förhindrar att svett samlas som det t.ex. gör i bomull.

Komplettera!

Huvtröjor är väldigt snygga, men de har en tendens att åka av och på, då det är ett lätt sätt att anpassa sig efter värmen. Låt därför inte huvtröjan stå för hela intrycket av varumärket, utan komplettera gärna med en t-shirt eller skjorta som de anställda kan bära under, så det syns var de jobbar även om huvtröjan plockas av en stund. Ett plagg under kan också vara ett snyggt sätt att bryta av färgerna, så välj gärna tröjor i en kontrastfärg som undre lager.

Logoverktyget