6 paneler | Snapback
fr. 55 kr

6 paneler | Snapback
fr. 41,00 kr

5 paneler | Mesh | Snapback
fr. 41,00 kr

Armékeps | Kardborrespänne
fr. 42,00 kr

6 paneler | Stretchfit
fr. 73 kr

6 paneler | Snapback | Mikrofiber
fr. 85 kr

Armékeps | Kardborrespänne
fr. 42,00 kr

6 paneler | Stretchfit
fr. 73 kr

Justerbar keps i bomull
fr. 13,00 kr

Populär favorit
fr. 27,00 kr

Stort urval av färger
fr. 18,60 kr

Keps med mesh som andas
fr. 58 kr

Keps i armymodell
fr. 24,80 kr

Truckerkeps i originalmodell
fr. 19,10 kr

Keps med 6 paneler
fr. 26,00 kr
Visar 1 till 15 av 15 (1 sidor)

Information om Kepsar

Huvudbonader såsom kepsar är en självklar plats för profilering. Med sin position högst upp i folkvimlet, och den stora fördelen att den inte skrynklar sig som många andra plagg så är kepsen en reklambärare som förtjänar med uppmärksamhet och borde användas oftare. Kepsar med tryck är en självklar vinnare!

Stil - Snapback eller Truckerkeps?

Vilken stil som passar just ditt företag är så klart bara en smaksak. Det viktigaste är att de som ska använda kepsarna är bekväma i dem, och stolt visar upp dem. Men självklart kan kepsarnas stil också påverka hur varumärket upplevs.

Om du är osäker på hur kepsarna på bästa sätt kan designas, eller om du vill ha lite inspiration, så tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna att ta fram ett förslag utifrån din grafiska profil. Självklart startar vi aldrig produktion av kepsarna med tryck innan du har godkänt korrekturen.

Funktionalitet av Kepsar med tryck 

Som med många andra plagg så påverkar även kepsarnas material saker som huvudbonadens andningsförmåga, och värmekapacitet. Kepsar som ska användas under träning och hård fysisk aktivitet bör till exempel ha ett tunnare material, eller t.o.m. paneler i mesh som ventilerar bra.

Inlägg om Kepsar


Kepsar med brodyr till Prostatacancerförbundet

Publicerad:

I år fick jag äran att hjälpa Prostatacancerförbundet med att ta fram flera olika modeller på kepsar med 3D-broderade logotyper. Några versioner har det blå bandet broderat antingen på framsida eller på sidan av kepsarna. Ett par modeller fick en mustasch broderad. Resultatet tycker jag blev mycket bra!

Kepsarna säljs i Prostatacancerförbundets webshop och finns i blå samt svart färg.

Catrin Håkansson

Key Account Manager

Broderade Kepsar

Publicerad:

Brodyr är ett riktigt snyggt märkningsalternativ på kepsar. Det håller bättre än tryck och framför allt så ser dina kepsar så mycket bättre ut. På bilden ser du en Army-modell med två brodyrer, en på sidan av skärmen och en större mitt på fronten. Som du ser har vi inga som helst problem att brodera även över sömmar.

Kepsar kan ibland vara svåra att föreställa sig hur dem skulle se ut med sin egen logo och grafiska profil. Är du intresserad av att beställa reklamkepsar, kontakta oss så kan vi ge förslag och illustrationer på hur just ditt företags kepsar skulle kunna se ut.

Jesper Norrwie

Head of Key Accounts

Logoverktyget