Reklamgodis med tryck / logo

Mums! Reklamgodis med Tryck på mässan drar besökarna till montern, och smakar det bra stannar de gärna länge eller kommer tillbaka så fort tillfälle ges. Många godissorter har dessutom stora tryckytor och möjlighet till smart design. Utöver tryck med logo på godis har vi sett profilgodis som tablettaskar och tuggummiförpackningar användas som allt från visitkort till rabattkuponger eller t.o.m. som CV. Så utnyttja dessa läckra godsaker och sätt din prägel på trycket.

Godis
  • Karameller & Godis
  • Choklad i olika former
  • Tablettaskar & Tuggummi
Godispåsar

Godispåsar

6 produkter
Klubbor

Klubbor

1 produkter
Choklad

Choklad

2 produkter

Samtliga produkter inom Godis

Karameller

Storsäljaren bland reklamgodiset
fr. 149 kr

Tablettaskar

Tryck på alla sidor ingår
fr. 7,10 kr

Yeppos Winegum

Mjukt godis med stor tryckyta
fr. 143 kr

Yeppos Chewies

Tuggisar som lockar
fr. 143 kr

Tuggummi 12-pack

Digitaltryck över hela ytan
fr. 11,50 kr

Godisklubbor Box

Chupa Chups klubbor
fr. 6,60 kr

Godispåsar 10g

Små påsar med gelégodis
fr. 3,00 kr

Godispåsar 15g

Digitaltryckta påsar med godis
fr. 3,40 kr

Godispåsar Maxi 50g

120 cm² tryckyta!
fr. 12,40 kr

Chokladruta

Svensk choklad med tryckt papper
fr. 3,00 kr

Tvistad choklad

Mörk choklad eller mjölkchoklad?
fr. 248 kr

Tetraeder 15g

Fyllda med fruktigt gelégodis
fr. 4,30 kr

Godispåsar Lyx 15g

Tillverkade med 30% fruktjuice!
fr. 3,60 kr

Godispåsar Veganska

Smarrigt veganskt godis
fr. 3,80 kr
Visar 1 till 14 av 14 (1 sidor)

Information om Godis

Godis med eget tryck är en förbrukningsvara som ofta går åt snabbare än planerat. Reklamgodiset är inte bara populärt bland t.ex. mässbesökarna, utan har en tendens att "provsmakas" även av personalen som delar ut godiset. Reklamgodis är också en mycket flexibel profilprodukt som beroende på tillfälle, budget eller behov av tryckyta kan anpassas efter de krav som ställs.

Reklamgodis i tryckt papper

Godis i tryckt papper kan vid första anblick se likadant ut, men innehållet kan variera stort. Bland annat så paketeras karameller, kolor och choklad i samma tvistade papper. Självklart är pappret godkänt för livsmedel, och även färgen är specialanpassad trots att den inte kommer i kontakt med godiset.

Yeppos - den moderna varianten

En annan smart förpackning för reklamgodis är vad Yeppos levereras i. På detta vis får man en större tryckyta än vad traditionellt tvistat papper med tryck har. Yeppos finns i varianterna Chewies, som är Mentos-liknande tuggisar, och Winegum som är traditionella mjuka godbitar.

Tablettaskar med tryck

Tablettaskar med eget tryck är en profilprodukt vi ofta rekommenderar. Tablettaskarna är billiga trots sin storlek, de digitaltrycks över hela ytan, och de går att få i en mängd olika smaker. Tack vare att tablettaskarna trycks över hela ytan så är de perfekta när man vill ha mer design än en enkel logo, och askarna används därför ofta för att sprida information om nyheter, eller t.o.m. som rabattkuponger.

Askar med uppfriskande innehåll

Som kontrast till sötsaker och klassiskt reklamgodis så kan det vara kul att bjuda på något uppfriskande. Då finns t.ex. tuggummi med eget tryck på förpackningen, Slimtins som är plåtaskar med mintpastiller, och freshcards plastaskar med sockerfria pastiller. Samtliga tre askar kan digitaltryckas och har en mycket stor tryckyta. Vi ser ofta att askarna designas på kreativa sätt, och används som visitkort, biljetter, produktblad m.m. vilket är jättekul.

Checklista För Reklamgodis med Tryck:
- Vad för typ av Godis passar på ditt Event. 
- Antal: Hur mycket reklamgodis behöver du? 
- Hur många färger ska det tryckas i?
- Original till Trycket - Finns det eller behöver ni Hjälp?

Vi Hjälper er gärna att skapa ett oförglömligt reklamgodis med tryck för ert unika Behov.
Ring oss idag!

Inlägg om Godis


Godis till alla!

Alla gillar väl godis? Ja kanske inte alla, men många gör det i alla fall. I receptionen på kontoret har vi två skålar med Easytryck-godis. Alltså godis med vår logotyp på. Det är roligt att se hur godisskålarna framkallar leenden hos kunder, besökare och självklart den trevliga postpersonal som dagligen kikar förbi för att lämna och hämta post. Det finns massor med olika typer av godis att välja på. Lite energi när eftermiddagen kommer är alltid bra, och vi märker mycket väl hur uppskattat profilgodis är. Speciellt i en reception, i ett väntrum eller liknande. Det största problemet är att det är lite för enkelt som personal att själv hjälpa till att tömma skålarna!

Catrin Håkansson

Key Account Manager

Godiskarameller med tryck

Min kund Bahnhof tycker jag fixade riktigt snygg design till sina karameller. Logotyp på mitten och twistflikar på sidorna med mönster hämtat utifrån logotypen. Ett smart och stilrent sätt att jobba med sin grafiska profil. Valet av smak föll på fruktblandning vilket även är min favorit.

Hör gärna av dig till mig om även ditt företag är intresserat av godis med eget tryck på!

Tobias Norin

Sr. Account Manager

Hur reklamgodis används av oss själva

Så här ser det ut när kunder kommer på besök hos oss. Godis är alltid välkommet och de flesta går direkt mot godisskålen när de kommer in genom dörren. Vi har själva alltid tryckta Yeppos och Karameller i olika smaker, båda lika uppskattade. Sedan att vi själva förmodligen står för säkert 50% av konsumtionen är en annan femma... Det blir lätt att man hugger en rackare på vägen in eller ut från kontoret =). Hur som helst, reklamgodis tycker vi är en jättebra produkt till att profilera sitt företag. Det är extremt billigt per kundexponering och alltid uppskattat!

Johan Hultman

Head of Marketing

Logoverktyget