Muggar med tryck

Som ett av världens mest kaffekonsumerande länder får muggen en central del i vår vardag. De är därför perfekta reklambärare som har en självklar plats på varje event, mässa eller kontor. Pappersmuggar är engångsartiklar som slängs när drycken är slut, men hinner innan dess sprida både varumärke och budskap på den stora tryckytan. Porslinsmuggar finns på varje kontor, mötesrum, väntrum m.m, och är utmärkta att profilera då de används dagligen, och termosmuggarna är populära gåvor som kan göra någons hektiska morgon till något positivt.

Muggar
  • För både event och vardag
  • För kaffeälskarna!
  • Från billigt till exklusivt
Pappersmuggar

Pappersmuggar

10 produkter
Plastmuggar

Plastmuggar

3 produkter
Kaffemuggar

Kaffemuggar

23 produkter
Termosmuggar

Termosmuggar

21 produkter

Samtliga produkter inom Muggar

Termosmugg Sanibel

400 ml | Bilmugg med skjutlock
fr. 41,00 kr

Kaffemugg Bogota

350 ml | Finns endast i vit färg
fr. 23,00 kr
fr. 1,03 kr

Plastmugg Americano

350 ml | Dubbelvägg
fr. 47,00 kr

Plastmugg Americano Grip

350 ml | Dubbelvägg | Silikongrepp
fr. 50,00 kr

Stengodsmugg Emma Svart

250 ml | 2-färgad
fr. 23,50 kr

Termosmugg Can 280

280 ml | Sugrör | Valfri PMS fr. 1000 st
fr. 56 kr

Stengodsmugg Emma Vit

250 ml | 2-färgad
fr. 21,50 kr

Termosmugg Can 330

330 ml | Sugrör | Valfri PMS fr. 1000 st
fr. 60 kr

Stengodsmugg Ebba Svart

250 ml | 2-färgad
fr. 23,50 kr

Termosmugg Thor 350

350 ml | Valfri PMS | Läckagesäker
fr. 79 kr

Stengodsmugg Ebba Vit

250 ml | 2-färgad
fr. 21,50 kr

Termosmugg Thor 500

500 ml | Valfri PMS | Läckagesäker
fr. 89 kr

Stengodsmugg Freja

250 ml | Stapelbar
fr. 22,00 kr

Termosmugg Canister

350 ml | Läckagesäker
fr. 85 kr

Stengodsmugg Emma Blank Svart

250 ml | 2-färgad
fr. 20,50 kr

Stengodsmugg Emma Blank Vit

250 ml | 2-färgad
fr. 19,50 kr

Porslinsmugg Stella

250 ml | Stapelbar
fr. 21,00 kr

Kaffemugg Molly Svart

250 ml | Silikongrepp | Stapelbar
fr. 20,00 kr

Kaffemugg Molly Vit

250 ml | Silikongrepp | Stapelbar
fr. 18,00 kr

Kaffemugg Luna Vit

250 ml | Silikongrepp | Stapelbar
fr. 18,00 kr

Termosmugg Miracle

270 ml | Drickknapp | Premium
fr. 179 kr

Kaffemugg Luna Svart

250 ml | Silikongrepp | Stapelbar
fr. 20,00 kr

Porslinsmugg Stina

250 ml | Stapelbar
fr. 21,00 kr
fr. 1,28 kr
fr. 1,50 kr
fr. 1,62 kr

Kaffemugg Chalky

330 ml | Griffelyta och krita
fr. 27,00 kr

Plastmugg Astoria

350 ml | Enkelvägg | Silikongrepp
fr. 26,00 kr

Termosmugg Elwood

470 ml | Rostfritt stål
fr. 32,00 kr
Visar 1 till 30 av 57 (2 sidor)

Information om Muggar

Profilerade muggar av alla slag. Pappersmuggar, plastmuggar, porslinsmuggar och termosmuggar i många modeller, färger och former. Engångsmuggar för att dela ut kaffe på mässan, lekfulla plastmuggar för den stora företagsfesten, kaffemuggar till kontoret eller smarta termosmuggar som håller drycken varm när du är på språng. Helt enkelt ett brett utbud av muggar för alla tänkbara tillfällen. Muggarna kan alla beställas med tryck eller i vissa fall även lasergravyr.

Rätt mugg för er profil

Pappersmuggar är givetvis det enklaste att anpassa till ens profil då de bara finns i en form och digitaltrycks över hela ytan. Men pappersmuggar har ju också sina specifika användningsområden och begränsningar och kan således inte ersätta andra typer av muggar med tryck. Oavsett om ni ska köpa in kaffemuggar till kontoret eller termosmuggar att dela ut till anställda så bör muggen kännas "hemma" i er profil vad gäller färg och form. Kvalitetsintrycket är givetvis även en faktor som kan spela in, inte minst om muggen är tänkt som gåva. Beroende på ens bransch och segment har man olika förväntningar på sig som givetvis är viktiga att leva upp till när man ska ge bort produkter med sin logga på. Kaffemuggar finns ofta i en mängd olika färger och i såväl enfärgade som tvåfärgade modeller. Tvåfärgade kaffemuggar kombinerar generellt en vit eller svart utsida med en färgad insida. Det ger en bra balans av sobert och distinkt och möjliggör även att insidan tar upp tryckets färg på ett snyggt sätt. Ifall ni inte hittar någon mugg som matchar just era företagsfärger så är en helt vit eller svart mugg ett säkert och neutralt kort. Men vi kan även hjälpa er med muggar infärgade i er egen pantonefärg. Läs mer om detta under rubriken ”Specialtillverkning” längre ned.

Visualisering

En av de stora fördelarna med inhandla dina muggar med tryck hos oss är att du i de allra flesta fall får en live-visualisering av muggen med din logga på via vårt logoverktyg. Redan i produktlistningen ser du hur de olika muggarna kan se ut med din logotyp. Väl inne på produkten kan du sedan själv konfigurera motivets storlek, placering och rotation på muggen. När du är nöjd och lagt beställningen så produceras muggarna enligt din konfiguration. I vissa fall där tryckytan är oval så syns en blå streckad linje vid tryckytans kant. Detta är för att underlätta placeringen av din logga så att du enkelt kan se var tryckytan slutar för att undvika att loggan "klipps av" vid kanten. Den streckade linjen kommer givetvis inte att tryckas på produkten. Vårt logoverktyg stöder filformaten EPS, AI och PDF.

Muggar som gåva

Termosmuggar med tryck eller gravyr lämpar sig ypperligt som gåvor till anställda oavsett bransch. För yrkesgrupper som ofta befinner sig ute på fältet såsom fordonsförare, bygg-och vägarbetare, hantverkare med flera så är en termosmugg en utmärkt gåva. Likaså för kontorsanställda är en termosmugg en uppskattad företagspresent som låter de ta med kaffe på vägen till jobbet. Särskilt för anställda med lång restid till jobbet kan det vara guld värt att kunna ta med sig kaffet under pendlingen. De slipper därmed kasta kaffet i nacken på tre sekunder hemma och morgonkaffet behöver heller inte vänta tills de kommer till kontoret. För en extra speciell gåva kan vissa muggar även fås med individuell namngravyr/namntryck. Därtill kan dessa muggar beställas med egen förpackning, som även den kan namntryckas, samt inslagning i presentpapper.

Typer av muggar med tryck

Pappersmuggar med tryck

Pappersmuggar som digitaltrycks över hela ytan. Ett billigt och smart sätt för varumärkesbyggande. Då pappersmuggar har en stor tryckyta så erbjuder de också goda möjligheter att dela med sig av sina senaste kampanjer och erbjudanden. Muggarna finns i flera storlekar och kan med fördel användas som kaffemuggar, espressomuggar, glöggmuggar eller kanske provsmakning?

Kaffemuggar med Tryck

Svenskarna tillhör de största konsumenterna av kaffe i hela världen och utan kaffe skulle nog de flesta kontor gå på lågvarv. Därför är det självklart att kontoret bör ha snygga kaffemuggar med eget tryck på. Unika kaffemuggar anpassade för just ert företag är inte bara ett snyggt inslag på kontoret, utan är även en utmärkt gåva till kunder för att påminna dem om ert varumärke vid nästa kaffetår. En kaffemugg med tryck visar även besökare på kontoret att man som företag är lite extra mån om detaljerna. Kaffemuggar går att beställa i flera olika storlekar och färger, och självklart med tryck på. Fyll skåpen på kontoret med kaffemuggar med eget tryck på så blir det extra roligt att bjuda på dryck vid besök av t.ex. kunder och leverantörer.

Termosmuggar med tryck

Termosmuggar med eget tryck eller gravyr är ett snyggt sätt att ta med sig kaffet när man är på språng. Muggarna håller drycken varm och hindrar olyckor och spill. Termosmuggar är en mycket passande giveaway när man vill representera företaget med mer än t.ex. en nyckelring. Termosmuggar används även till mer än bara kaffe på språng eller i bilen. Ibland kan man se folk ute i löparspåret som använder sin termosmugg som vattenflaska, eftersom ja, varför inte? Det fungerar. Även om det inte hör till vanligheterna så visar det att folk kan få mycket användning och glädje av en termosmugg. Hos oss hittar du termosmuggar med tryck i ett flertal olika modeller, storlekar och färger. Ifall du är ute efter något riktigt unikt så kan både locket och kroppen på Termosmugg Thor färgas in i er egen PMS-färg från 2000 st.

Plastmuggar med tryck

Plastmuggar med eget tryck kan vara den roliga detaljen som utmärker kalaset, och som sedan även fungerar som ett trevligt minne av festligheterna och som sparas hemma. Plastmuggar med tryck kan också vara en bra giveaway, t.ex. till barn då lätta muggar med lock och sugrör är passande. En annan typ av plastmugg är takeaway-muggar som liknar de man får på snabbmatsrestauranger. Plastmuggar med tryck finns nu även i mer miljövänliga varianter där man fyller ut materialet med växtfibrer för att minska mängden plast som går åt. Detta ger inte bara en minskad plastförbrukning utan även ett dekorativt utseende då växtfibrerna syns som små prickar i materialet.

Märkning av muggar

Muggar kommer i en uppsjö av typer och material och kan således märkas med en stor variation av tekniker. Ofta kan muggarna i vårt sortiment märkas med fler metoder än vi har på hemsidan, så kontakta oss gärna om du är intresserad av ytterligare märkningsmöjligheter på en viss mugg.

Den vanligaste märkningsmetoden är tampotryck vilket innebär att motivet skärs ut i en silikonkudde (kliché) som sedan doppas i färg. Färgen fastnar i utskärningen i kudden och sedan trycks kudden mot produkten vilket resulterar att motivet fastnar på underlaget. Tampotryck är billigt och lämpar sig bra för detaljerade tryck. En nackdel är dock den begränsade tryckytan jämfört med andra tryckmetoder. Om du vill trycka större så kan vissa muggar tryckas med roterande screentryck vilket lämpar sig för motiv med färre detaljer och färger. Sedan finns det vissa muggar som kan digitaltryckas vilket låter dig trycka foton och komplex grafik med toningar samt obegränsat antal färger. Detta görs, beroende på mugg, med sublimation eller roterande digitaltryck. Slutligen kan muggar i metall, vilket främst är termosmuggar, märkas med lasergravyr. Lasergravyr ger ett exklusivt och mycket tåligt resultat.

Specialtillverkning - Exklusivt och unikt

Idag finns det så många olika muggar med tryck på marknaden att inte ens allt kaffe i världen skulle kunna fylla dem samtidigt. Det kan därför lätt bli överväldigande att behöva botanisera bland hundratals olika muggar för att hitta en enda mugg som är rätt för er. Därför har vi valt ett mindre och mer fokuserat sortiment än många andra aktörer, allt för att underlätta för dig som kund. Men skulle du inte hitta dina drömmars mugg i vårt sortiment eller kanske vill ta fram en helt unik mugg så hjälper vi dig mer än gärna. Vi tar därför gärna emot förfrågningar om specialtillverkning av keramikmuggar. Vi samarbetar med leverantörer med hög kompetens inom specialtillverkning av unika muggar med tryck. Vi kan ta fram muggar med nedsänkt eller graverad logo, speciella ytbehandlingar och glasyrer samt färger i helt linje med er grafiska profil. Minsta orderkvantitet för specialtillverkade keramikmuggar är 250 st.

Logoverktyget