Dryck & Tillbehör

Inom kategorin Dryck & Tillbehör samlar vi profilprodukter så som muggar, vattenflaskor, termosar och reklamdryck. Här finns även kapsylöppnare och underlägg, och självklart kan alla produkter profileras med eget tryck eller i vissa fall gravyr eller gjuten logo. Pappersmuggar och profilvatten kan höja nivån på ett event, men är förbrukningsvaror, medans t.ex. vattenflaskor och porslinsmuggar med tryck kan användas en lång tid och därmed exponera varumärket på ett annat sätt.

Dryck & Tillbehör
  • Brett utbud
  • Tidlösa produkter
  • Allt från billigt till exklusivt
Muggar
31 produkter
Underlägg / Coasters
12 produkter
Reklamdryck
10 produkter
Vattenflaskor
17 produkter
Termosar
4 produkter
Kapsylöppnare
5 produkter

Samtliga produkter inom Dryck & Tillbehör

Stor aluminiumflaska
fr. 26,60 kr
Bilmugg med skjutlock
fr. 35,90 kr
Öppnare för både flaskor och burkar
fr. 2,80 kr
Finns endast i vit färg
fr. 30,00 kr
Reklamvatten med bubblor
fr. 9,49 kr
fr. 0,50 kr
fr. 0,54 kr
fr. 0,70 kr
fr. 1,15 kr
fr. 2,30 kr
Mugg och sugrör
fr. 48,00 kr
Skriv med krita direkt på muggen
fr. 31,40 kr
Vattenflaska med digitaltryckt etikett
fr. 8,49 kr
Klassisk termos
fr. 77 kr
Enkel Resemugg
fr. 29,90 kr
Flaska med skruvkork och karbinhake
fr. 26,60 kr
Nyckelring i aluminium med nylonrem
fr. 6,80 kr
Nyckelring med spegelfinnish
fr. 13,50 kr
"Burk" med lock och sugrör
fr. 53 kr
Tvåfärgad mugg
fr. 35,80 kr
Stilla vatten i profilerad flaska
fr. 9,49 kr
Flasköppnare och kabelvinda
fr. 4,50 kr
Profilerat vatten med kolsyra
fr. 8,49 kr
Bra för varma drycker
fr. 26,40 kr
Visar 1 till 30 av 79 (3 sidor)

Information om Dryck & Tillbehör

Dryck och tillbehör är en bred kategori med allt från muggar och flaskor till underlägg. Och det är dessutom en mycket populär kategori, då mycket i vår kultur tycks kretsa kring dryck, vare sig det är alkoholhaltiga sådana, kaffet vi inte kan leva utan eller vätskepåfyllning under träningen. Kapsylöppnare, termosmuggar, dryckesunderlägg och vattenflaskor är produkter som säljer lika bra år efter år, och är så mycket mer än en fluga. Det är produkter som används om och om igen, och därmed också lämpar sig extra bra som profilprodukter då de har en lång livslängd och ger många intryck hos människorna runtomkring. I kategorin dryck och tillbehör finns produkter som kan användas dagligen på kontoret, enkla giveaways under event, dyrare saker som är utmärkta julklappar och dryck som släcker törsten under mötet.

Inlägg om Dryck & Tillbehör


Reklamvatten och dryck

Publicerad:

Jag tänkte bara visa vad vi har på kontoret! Vatten och energidryck med våra alldeles egna etiketter. Hur häftigt är inte det! En dryckeskyl på kontoret eller butiken för att se till att man håller ordning på vätskebehovet är en bra idé! En sak man dock bör tänka på är att när det kommer till designen av etiketterna så är less = more. Det jag stöter på i mitt arbete som AD på Easytryck är ibland något överarbetade etiketter där man kanske vill ha med så mycket information som möjligt. Mitt tips är keep it simple med en enkel etikett för att skapa nyfikenhet och intresse, och skulle ni behöva hjälp med designen av etiketterna, tveka inte att höra av er!

Mattias Näslund

AD / Grafiker