Underlägg / Coasters

Underlägg som skyddar bord och ytor mot fläckar, samtidigt som de stoltserar med din logo, budskap eller kanske kampanjerbjudande. Underläggen kan tillverkas i enkelt papper, i korkmaterial, MDF eller gjutas i silikongummi. Oavsett tillverkningsmetod och material så är trycks eller gjuts de med din design över hela ytan. Billigare giveaways eller reklambärare får man leta efter!

Underlägg / Coasters
  • Flera material att välja på
  • Funktionella profilprodukter
  • Billiga reklambärare
Pappersunderlägg

Pappersunderlägg

3 produkter
Korkunderlägg

Korkunderlägg

3 produkter
Gummiunderlägg

Gummiunderlägg

3 produkter
MDF-underlägg

MDF-underlägg

3 produkter

Samtliga produkter inom Underlägg / Coasters

Visar 1 till 12 av 12 (1 sidor)

Information om Underlägg / Coasters

Helt suveräna profilprodukter om du frågar oss. Underlägg, eller coasters som de även kallas för, erbjuder riktigt stora reklamytor till låg kostnad. Perfekta att använda på kontoret när du får besök, till mässa, event eller kick-off. De fyller en given funktion och passar därför alltid in sammanhanget och känns aldrig som påtryckande reklam. Är du dessutom lite fyndig när det kommer till designen av dina underlägg kan de snabbt bli en snackis. Designmöjligheterna är i princip oändliga då de flesta av våra coasters kan digitaltryckas. Du kan alltså ha bilder, skiftande färger o.s.v. i designen. Vill du ha bestående och återanvändbara underlägg ska du definitivt spana in våra underlägg i gummi. Dessa trycks inte utan vi skapar en gjutform med den design du önskar och sedan gjuter vi gummiunderläggen med det antal färger du valt. Gjutningarna kan vara extremt detaljerade och formmässigt kan vi skapa i princip allt du kan önska dig.

Inlägg om Underlägg / Coasters


Snygga underlägg

När vi kommer till att behandla problemet med kombinationen dryckesglas/mugg och avställningsytor som man kanske inte vill förstöra finns det en bra lösning och den kallar vi för underlägg. Dessa finns i alla möjliga utföranden och bland de vanliga materialen hittar vi gummi, MDF, kork eller papper. Trots att runda och fyrkantiga underlägg är vanligast går det även bra att beställa sina underlägg i valfri form. Vill man dock gå ett steg längre kan man göra som vår kund Paradox Interactive gjort och ta ut svängarna något genom att låta oss ta fram helt unika underlägg som verkligen syns och fungerar bra som giveaways på mässor och liknande. De här underläggen är riktigt häftiga och får tummen upp av mig!

Mattias Näslund

AD / Grafiker

Logoverktyget