Design m.m.   / Kategorier

Design - generell

Design - generell

2 produkter
Design - produkter

Design - produkter

1 produkter
Bildredigering

Bildredigering

3 produkter
Fotografering

Fotografering

2 produkter

Samtliga produkter inom Design m.m.

Design av tryckoriginal

Låt oss hjälpa dig med design
995 kr

Designarbete / timme

Framtagning av snygga original!
fr. 995 kr

Pixellogo till Vectorlogo

Vi hjälper er konvertera er logo.
fr. 477 kr

Bildredigering Allmän

Få dina bilder förbättrade!
fr. 177 kr

Bildredigering Produkter

Få era produkter att sticka ut!
fr. 177 kr

Bildredigering Ansikten

Vi gör er riktigt snygga!
fr. 237 kr

Produktfotografering

Högupplösta av högsta klass!
fr. 103 kr

Porträttfotografering

Proffsiga bilder på t.ex. personal.
fr. 523 kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 sidor)

Information om Design m.m.

Snygg design kan ofta vara skillnaden mellan succé och misslyckande. Oavsett hur fina produkter du beställer till t.ex. en mässa eller event så blir intrycket föga imponerande utan en riktigt bra design. De allra flesta större företag har insett detta och lägger mycket krut och pengar på att förfina sina layouter på allt som ska produceras. Mindre företag har så klart inte samma möjligheter. Det är här vi kommer in med vår strävan att kunna erbjuda kostnadseffektiva designarbeten till ALLA. Då vi kan alla våra produkter utan och innan innebär det att vi vet hur de passar ihop på ett bra sätt och vad som blir riktigt snyggt och iögonfallande. Jämfört med en separat reklambyrå kan vi arbeta mycket mer effektivt med att ta fram original till de produkter du beställer från oss. Så nästa gång du ska beställa trycksaker och inte redan har en klockren design - kontakta oss för att få en offert på att ta fram snygga tryckoriginal!

Designa själv - Att tänka på!

Vill du själv designa dina trycksaker men inte är proffs rekommenderar vi följande "riktlinjer" för att med enkla medel få fram material som ser bra ut.

1. Håll det stilrent. Undvik att försöka få med så mycket information som möjligt. De allra flesta trycksaker är till för att fånga intresse. Det görs bäst genom att vara återhållsam med mängden information och material man trycker in. Keep it simple!

2. Undvik för mycket skuggor och effekter på texter och objekt. Trenden just nu ligger åt allt mer platta och rena designer med stora kontraster.

3. Tema. Se till att ha ett helhetstänk så att samtliga produkter du designar hänger ihop med varandra. Att använda samma färger till allt är en utmärkt grundpelare.

4. Texter: Välj ut ett par eller max tre typsnitt och håll dig till dessa. En bra tumregel är att ha ett typsnitt till alla rubriker, ett till t.ex. slogan eller punchline och ett till all brödtext.

Bilder

I de allra flesta fall rekommenderar vi redigering av bilder. Det "råmaterial" man får från en kamera är sällan så iögonfallande som man önskar. Generellt sett blir bilderna lite platta och saknar wow-effekt. Den goda nyheten är att detta är riktigt enkelt att fixa med ett bra bildredigeringsprogram såsom Photoshop. Enkla redigeringar som ökad kontrast och färgmättnad kommer man riktigt långt på och är något du snabbt kan lära dig göra på egen hand. Önskar du istället få hjälp med redigering av bilder hjälper Vi dig gärna. =)

Fotografering

Vill du få produkter eller annat fotograferat så har vi all utrustning som krävs. Kontakta oss och beskriv vad du vill få fotat samt vad fotona ska användas till så återkommer vi snabbt med en offert.

Inlägg om Design m.m.


Behöver du designhjälp?

En bra design har stor betydelse. Den kan vara skillnaden mellan att en kund kommer ihåg dig och ditt företag eller att företaget helt enkelt försvinner i mängden. Det kan också innebära att de kommer just till din mässmonter för att den helt enkelt väcker intresse. Design kan dock vara klurigt om man aldrig har arbetat med det. Kanske finns inte tiden där när man även har ett företag att driva, inte har någon inspiration eller inte riktigt vet vad som funkar. Vi kan hjälpa er med att ta hand om detta och vi gör alltifrån vektoriseringar av gamla pixelbaserade logos (för att se till att de går att trycka på rätt sätt) till designuppdrag från grunden för att se till att ni syns på rätt sätt! Hör gärna av dig så kan vi berätta mer om vilka möjligheter som finns.

Mattias Näslund

AD / Grafiker

Logoverktyget