Papperspåsar

Vi är en mycket stor och erkänd tillverkare av papperspåsar med egna mått och egen design, och hjälper dig gärna att ta fram snygga kassar som passar ert företag eller event. Alla våra papperspåsar tillverkas på beställning, och kan därför göras i precis vilka mått som helst. Hela kassarnas yta digitaltrycks vilket öppnar upp för oändliga designmöjligheter. För att ytterligare anpassa kassarna kan man välja vilket papper, vilka handtag och vilka öljetter kassarna ska ha. Och räcker inte det kan man även lägga till metallicfoliering eller dekorlack för att skapa extra snygga och välarbetade påsar.

Papperspåsar
  • Tryck ingår över hela ytan
  • Flera papperskvaliteter
  • Specialeffekter möjliga

Papperspåse Kraft

Billiga papperspåsar med tryck
Fyll i mått & få pris direkt

Papperspåse Matt

Stilren matt finish
Fyll i mått & få pris direkt

Papperspåse Blank

Exklusiv högblank finish
Fyll i mått & få pris direkt
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Papperspåsar

Offsettryckta papperspåsar med obegränsat antal tryckfärger till riktigt bra priser och nästintill ändlösa konfigurationsmöjligheter. Vi producerar papperskassar i helt skräddarsydda mått, med mängder av olika handtagstyper, alla tänkbara papperskvaliteter och med det största utbudet av snygga effekter så som metallic-folieringar och dekorlack. Unikt, egenutvecklat gränssnitt som ger dig en automatisk förhandsvisning på Pantone-färger, handtagstyper med mängder av valbara färger, öljetter, folieringar och dekorlackering. Självklart uppdateras även alla priser med de mått du matar in och eventuella tillval du väljer.

Papperspåsar med tryck

Papperspåse Kraft

Våra billigaste och mest sålda papperskassar med tryck. Kraft-pappret är lättare, 120 gsm, men ändå riktigt starkt. Det har en snygg matt och obehandlad yta. Välj mellan digitalt offsettryck med obegränsat antal tryckfärger eller om du önskar en specifik Pantone-färg på dina kraft-påsar.Till dessa kassar erbjuder vi tvinnade- eller platta pappershandtag i svart eller vitt.

Papperspåse Kraft

Papperspåse Matt

Enligt oss de mest exklusiva papperskassarna på marknaden. Snygg "soft-touch" laminering som andas kvalitet. Här kan du verkligen låta fantasin flöda och skapa helt unika papperspåsar med mängder av tillval i form av metallicfoliering och dekorlack som både förädlar och gör att dina kassar sticker ut. Utmärkt alternativ för butiker, mässor och som goodie-bags.

Exklusiva papperspåsar med tryck

Papperspåse Blank

Klassiskt högblanka boutique-kassar med tryck. Likt Papperspåse Matt har du även här väldigt få begränsningar när det kommer till utformningen av dina kassar. Den glansiga ytan ger ett extravagant intryck och används bland annat flitigt av skönhetssalonger och klädbutiker.

Högblanka tryckta papperspåsar

Handtagstyper

Brett sortiment av handtagstyper i olika färger. Välj mellan nylonrep, bomullsrep, tvinnat rep, satinband, bomullsband, stansade handtag, tvinnade- eller platta pappershandtag. Nedan ser du exempel på de olika handtagstyperna vi erbjuder till våra papperskassar. Osäker på vilken typ som passar dig bäst? Rådfråga gärna oss.

Tillval till papperspåsar


Design av papperspåsar

En väl utformad papperskasse återspeglar ditt varumärke på ett bra sätt och skapar en igenkännigsfaktor. Tänk därför till lite extra när du gör ditt val av ytfinish, handtagstyp och effekter. Nedan har du listat lite generella riktlinjer och tips att i åtanke när du skapar designen till dina påsar.

Logotyp: Placeras vanligen i mitten på kassen. När det gäller storleken så rekommenderar vi att logon fyller upp max 70% av papperskassens bredd. Detta för att få lite "luft" mellan logo och kant vilket blir snyggare.

Texter: Ska du ha med viktiga texter på dina kassar bör dessa vara i färg med stor kontrast mot bakgrunden för att bli riktigt tydliga. Vad gäller storlek tycker vi att man ska välja minst 14 punkter, beroende på typsnitt.

Bilder: Väljer du offsettryck på dina papperskassar kan du ha med bilder i din design. För bästa tryckresultat ska bilderna vara i upplösningen 300 dpi. Om en bild ska täcka en påse som är t.ex. 24x32 cm stor innebär det en upplösning på ca 2800x3800 pixlar. Om du köper bilder på nätet ska du välja den största tillgängliga upplösningen.

Format: Vi vill gärna att du sparar din tryckfil som högupplöst PDF. Även AI eller EPS går bra. Färgskalan ska vara satt till CMYK. Format som inte fungerar att trycka utifrån är t.ex. Word- och Powerpointdokument då dessa program inte är utvecklade för tryckproduktion. 

Inlägg om Papperspåsar


Papperspåsar till Picadeli

Vi fick nyligen i uppdrag att hjälpa Picadeli att ta fram exklusiva papperspåsar, och vi är själva mycket nöjda med slutresultatet. Deras påsar är praktexempel på hur man kan utnyttja det faktum att papperskassar trycks över hela ytan. Picadeli har valt att jobba med en folierad logo vars blanka yta framhävs mot en diffus bakgrund som har en mattlaminerad ytfinish. Och för att bryta av färgmönstret fick påsarna vita sidenhandtag. Vanligast är att vi tillverkar papperspåsar med foliering i silver eller guld, men som ni ser är det fullt möjligt att nyttja andra färger för att på bästa sätt matcha företagets grafiska profil. Supersnyggt!

Nicklas Wöhlk

Key Account Manager

Matta påsar till Holmen

Fina påsar till Holmen i ett lite mer ovanligt, kvadratiskt format. Detta format används ofta till att packetera drycker. Påsarna på bilden har mattlaminerad ytfinish vilket får dem att kännas riktigt gedigna. Designen med olika färger på sidorna är något som blivit allt mer populärt. Snyggt tycker vi och något som gör att dina papperspåsar upplevs som något extra. Helt klart något att tänka på när du själv ska ta fram design. Har ni två eller fler profilfärger i er grafiska profil är detta absolut något fundera på.

Niklas Knieling

Sr. Account Manager

Guldfoliering

För att göra dina papperspåsar extra snygga kan du lägga till foliering. Vi har över 15 olika standardfolier att välja bland. Vid större beställningar (över 10 000 påsar) kan du välja från 100+ folietyper. Vanligast är guld- och silverfolie. Vi kan varmt rekommendera att du på en matt påse väljer en blank folie och vise versa. Detta för att skapa extra starka kontraster mellan bakgrunden och det du väljer att foliera, vanligtvis logotyp. Foliering på tryckta papperspåsar brukar ofta vara rätt kostsamt, men hos oss är det riktigt prisvärt. På en standardstorlek är kostnaden oftast så låg som 10-15% av påsens pris. Ett mycket trevligt tillval tycker vi!

Rickard Sandberg

CEO

Logoverktyget