Kort om oss

Vi ser oss själva som den moderna sortens leverantör av tryck- och reklamprodukter. Ambitionen är att alltid vara Ditt självklara val när du behöver beställa något med tryck på. Med produktion både i Sverige, EU samt Kina gör vi alltid vårt yttersta för att leverera bästa möjliga produkt till lägsta möjliga pris och på så kort tid som möjligt.

Service

Är det något som är viktigt för ett seriöst företag i modern tid så är det bra SERVICE. Vi har dock ingen som helst intention av att bara vara bra. När du har med oss att göra kan du alltid förvänta dig att få service i VÄRLDSKLASS! Snabba svar på mail, kunnig och trevlig personal som svarar när du ringer, generösa öppettider och hög leveranssäkerhet är alla stora delar i vårt arbete för att serva dig på bästa sätt. I den blå fliken till höger kan du i realtid se vilka tryckexperter som finns redo att hjälpa dig om du ringer in till oss.

Tydlig och lättnavigerad webbshop

Vi är glada över att kunna stoltsera med att ha marknadens mest avancerade och lättnavigerade webbshop. Ett stort arbete är nedlagt på att din upplevelse av att läsa på om och beställa reklamprodukter ska bli smidigare än någonsin förr. Som exempel kan du ladda upp din logotyp och direkt se hur den gör sig på de flesta av våra produkter. Du kan även flytta runt den, ändra storlek, rotera osv. För att veta mer om de smarta funktioner som finns här hos oss rekommenderar vi att du tittar på våra instruktionsfilmer. Utöver att LIVE kunna se hur våra produkter ser ut med din logo på har vi lagt stor energi på att ta riktigt högupplösta foton och ibland även videos. När man beställer produkter osedda via nätet vill man så klart få en så bra uppfattning som det bara går, och där hjälper stora tydliga bilder till.

Lista på vad som separerar vår shop från andra

 • Logoverktyget - Ladda upp din logotyp och se LIVE hur den ser ut på de flesta av våra produkter. Du kan även flytta runt den, ändra storlek, rotera osv. Du kan ladda upp flera logotyper om du har olika versioner.
 • Skapar du ett konto så sparas alla de inställningar du gjort vad gäller färger och logotypplacering på produkterna.
 • Tydliga priser. De flesta produkter kan du konfigurera med olika tillval. Priset uppdateras hela tiden och det du ser på skärmen är alltid det du betalar, inget annat.
 • Högupplösta bilder. Vanlig storlek i branschen är bilder på ca 600x600 px. Hos oss finns samtliga produktbilder i 2000x1500 px upplösning.
 • På de flesta produkter uppdateras bilden med de tillval du gjort så du direkt kan se hur just den produkt du ska beställa faktiskt kommer se ut.
 • Video (roterande) på flertalet produkter så du kan se hur dem ser ut från alla vinklar.
 • Tryckmallar att ladda ned. Till alla storformatsprodukter (Mässa & Event) samt till flertalet profilprodukter finns tydliga tryckmallar med instruktioner att ladda ned och följa.
 • Videoinstruktioner som visar hur du själv kan skapa tryckoriginal/design i Adobe Illustrator.
 • Texter som är lätta att förstå men samtidigt förklarar allt man behöver veta om varje produkt.
 • Prisuträknare på produkter som kan beställas i valfria mått. Nu behöver du inte längre sitta och vänta på offert. Knappa bara in de mått du önskar så visas rätt pris direkt.
 • Möjlighet till extra snabb leverans. Till de allra flesta produkter kan du lägga till "express"- eller "express plus"-tjänst. Då prioriteras din beställning i produktionen och snabbare leveranssätt väljs.
 • Tydlig och lättförstådd kundvagn & kassa.
 • Flera betalningsmöjligheter.
 • Flera leveransalternativ.

Låga priser - hög kvalitet

- Hur håller man låga priser och samtidigt hög kvalitet på de produkter man säljer?

Hos oss beror det på följande:

 • Ca 75-80% av de produkter vi säljer har inga mellanhänder. Istället har vi en egen bas i Shanghai med egen produktion och 24 anställda. Det innebär både att vi bättre än många konkurrenter kan ha kontroll över kvalitet och produktionstid samt hålla nere inköps- & produktionskostnader.
 • Intresse från leverantörer: Då vi både hör till de företag i branschen som är lite större samt att vi är på stark frammarsch blir vi ordentligt uppvaktade av leverantörer som ser stor potential i att vi säljer deras produkter. Det intresset gör att vi kan ställa lite hårdare krav och pressa ner inköpspriserna lite extra vilket vi direkt för vidare på våra priser till dig som kund till oss.
 • Mycket bra avtal med speditörer. Som du säkert vet produceras större delen av världens profil- & reklamprodukter i Kina vilket innebär en hel del transporter. Då vi själva finns på plats i Kina kan vi förhandla fram avtal på plats vilka är mycket förmånligare än om man förhandlar med speditörens svenska avdelning. Att vi sedan handlar upp transporter för mångmiljonbelopp varje år stärker vår förhandlingsposition ytterligare och gör att vi förmodligen har branschens bästa transportavtal för leveranser från Asien.
 • Generösa rabattstegar (staffling). Beställer man mer ska man ha ett lägre pris anser vi. Så fungerar det i och för sig i hela branschen, men om man synar det närmre kan man snabbt se att vi oftast har en brantare lutning på prisstegen än de flesta.
 • Effektiv marknadsföring: I princip all vår marknadsföring är online-baserad och mätbar. Det innebär att man snabbt och enkelt kan se vad som fungerar och inte. Resultatet är att inga onödiga pengar (som i så fall måste tas igen någonstans) läggs på marknadsföring som inte fungerar.
 • Word of mouth: Då våra kunder tycker vi sköter oss bra rekommenderas vi ofta till deras kollegor och bekanta. Det innebär att vi kan sälja mer utan att lägga extra pengar på marknadsföring.