Mässvägg

En portabel och snygg mässvägg är förmodligen din bästa investering när du ska ställa ut på mässor. Mässväggar ger dig möjligheten att synas stort och få in ditt företags grafiska profil i montern. Används vanligtvis som bakgrund men även som avgränsare i lite större mässmontrar. Vi har över 30 modeller av mässväggar i olika utföranden, former och storlekar. Allt från supersmidiga popup tygväggar till exklusiva ljuslådor som näst intill blir som en gigantisk skärm som lyser upp ditt budskap. Mest populära mässväggarna är utan tvekan vår Softwall-serie. Softwalls är det senaste inom mässväggar och kombinerar lågt pris med ett snyggt och slätt tryck samt det mest kompakta transportformatet. Går dessutom att beställa i helt valfria mått!

Mässväggar
  • 30+ Mässväggar
  • Sveriges lägsta priser
  • Valfria mått möjligt
Softwalls
20 produkter
Pop-up Tygväggar
4 produkter
Pop-up Mediawalls
4 produkter
Lightbox
6 produkter

Samtliga produkter inom Mässväggar

Liten svängd mässvägg.
-1 000 kr/st 6 495 kr
Mest sålda mässväggen!
-1 000 kr/st 7 995 kr
Mäktig svängd mässvägg.
-1 000 kr/st 12 995 kr
Mindre mässvägg / pressvägg
-1 000 kr/st 6 495 kr
Populär pressvägg.
-1 000 kr/st 7 995 kr
En gigant bland mässväggar.
-1 000 kr/st 13 995 kr
Snygg, lite mindre mässvägg
8 750 kr
Klassisk snygg mässvägg.
10 895 kr
Klassisk snygg mässvägg.
12 995 kr
Ljusvägg i helt valfri storlek!
Fyll i mått & få pris direkt
Kraftfullt & modernt intryck
17 495 kr
I en klass för sig!
24 995 kr
Liten Pop up tygvägg.
4 995 kr
Tygvägg i mellanstorlek.
5 995 kr
Största Pop up tygväggen.
6 995 kr
Toppmodern & mångsidig.
12 495 kr
Störst & mäktigast!
23 995 kr
Nyhet i Softwall-serien.
9 995 kr
Ger utmärkt förvaringsutrymme i din monter!
18 495 kr
Unik form.
9 995 kr
Perfekt att kombinera med en sittgrupp.
8 995 kr
Ger ett skönt djup i ditt budskap!
7 995 kr
Bildvägg med eleganta kurvor.
7 995 kr
Stor mässvägg med snygg form.
13 995 kr
Stilren Nyhet!
12 995 kr
Nyhet som svänger!
8 995 kr
Sticker garanterat ut!
13 995 kr
Skriv in mått och få pris direkt!
Fyll i mått & få pris direkt
Ger riktigt snygg exponering.
12 995 kr
En riktig blickmagnet.
20 995 kr
Visar 1 till 30 av 34 (2 sidor)

Information om Mässväggar

Här hittar du Sveriges största utbud av portabla mässväggar till riktigt bra priser. Vi erbjuder över tjugo olika modeller fördelat på tre olika serier mässväggar. Samtliga med mängder av konfigurationsmöjligheter direkt i vår webbutik. Om du mot förmodan inte hittar en mässvägg som passar dig och din monter, kontakta oss så hjälper vi dig med att ta fram ett helt skräddarsytt system.

Mässväggar

Softwall Mässvägg.

Den senaste generationen av mässväggar som kombinerar enkel uppsättning med framför allt ett otroligt snyggt resultat. Softwall mässvägg har snabbt klivit upp på första plats på marknaden för portabla mässväggar och vi titulerar den numera "Kungen av mässväggar". Dessa mässväggar består av en rörramskonstruktion över vilken man trär en tryckt och formsydd textilduk. Resultatet är en lätt, snygg och helt homogen vägg utan några som helst skarvar. Softwall är även ett väldigt dynamiskt display-system som går att få i mängder av former och storlekar. I princip endast din fantasi som sätter gränser på vad som är möjligt att tillverka.

Softwall mässväggar

Pop-up Tygvägg

Mässväggen för dig som tänkt sätta upp och ta ned din monter dagligen (montering sker på under en minut). Pop up tygväggar är våra billigaste och mest lätthanterliga mässväggs-modeller. Populärt system för kringresande eventarrangörer och säljare där snabb uppsättning av sin monter är högsta prioritet. Modellen har en dragspelsliknande ställning som fälls upp på sekunder och därefter fäster man den fototryckta tygduken med kardborre.

Popup tygväggar

Pop-up Mediawall.

Klassiskt snygga mässväggar. Lite dyrare modell men ger samtidigt ett exklusivt intryck. Aningen längre monteringstid än våra övriga system, men resultatet är en mässvägg av toppklass. Tryck sker på kraftiga laminatskyddade pvc-våder som ger väldigt bra skärpa och färgåtergivning. Ställning av dragspelsmodell och våder monteras med hjälp av magnetlister.

Klassisk mässvägg

Design av Mässväggar

Mässväggar är produkter som betraktas på allt mellan 1-50 meters avstånd. Här kan man alltså välja lite kring hur detaljerad man vill vara beroende på det avstånd man vill uppmärksamma besökaren ifrån. Men som regel skulle vi ändå vilja säga att man ska hålla det enkelt och inte försöka få med allt för många budskap på samma yta.

Tips innan du Beställer din Mässvägg:

- Sätt alltid logon högt upp så den syns väl även om det står folk framför väggen.
- Välj färg som sticker ut 
- Välj ett tydligt budskap på din mässvägg men inte för plottrigt

Inlägg om Mässväggar


Unika mässväggar

Publicerad:

Vill du ha en riktigt unik mässmonter så ska du spana in våra Softwalls, och speciellt Softwall Rise, Surf och Twist. En Softwall består av en rörramskonstruktion och över denna trär man en tryckt och formsydd textilduk. Detta gör att man kan ta fram unika, roliga samt intressanta former och en Softwall Twist i mitten på montern med displaybord runt om är något som garanterat syns otroligt bra och ger dig en grym exponering. Har du speciella önskemål för din Softwall, kontakta oss så ska vi göra allt för att hjälpa dig ta fram vad du önskar.

Markus Sandberg

Produktutvecklare