Lightbox

Exklusiva mässväggar för dig med extra höga krav på hur varumärket exponeras. Väggarna, eller de så kallade ljuslådorna består av en stadig aluminiumprofil som ram, med inbyggt LED-belysning och dukar i polyester med en otrolig lyster. Ramen kan lackeras i önskad färg, och dukarna sublimationstrycks över hela ytan. Självklart går det alldeles utmärkt att byta sitt tryck snabbt och enkelt.

Lightbox
  • Exklusiva väggar
  • Anpassningsbara
  • Transportväska ingår

Lightbox Custom

Ljusvägg i helt valfri storlek!
Fyll i mått & få pris direkt

Lightbox 1325

Ger riktigt snygg exponering.
14 945 kr

Lightbox 2525

Kraftfullt & modernt intryck
19 995 kr

Lightbox 3825

En riktig blickmagnet.
24 145 kr

Lightbox 5025

I en klass för sig!
28 795 kr

Nytt tryck till Lightbox

Byt budskap till en rimlig peng.
fr. 405 kr/m²
Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)

Information om Lightbox

Kompromisslösa och moderna ljuslådor som ger ditt budskap en oslagbar lyster och livfulla färger. Lightbox-systemet är mångsidigt och används flitigt till mässa, event och som skylt i butik. Detta är mässväggen som ger en wow-faktor utan motstycke och passar utmärkt för dig som vill byta grafik regelbundet. Utöver de fyra standardstorlekarna erbjuder vi även den unika möjligheten att beställa din ljusvägg helt måttanpassad och med egen Pantone-färg på ramen. Givetvis uppdateras alla priser automatiskt enligt din konfiguration.

Lightbox mässväggar

Ramverk

Robust 140 mm dubbelsidig aluminiumprofil med smart konstruktion som skyddar LED-lamporna. Den tunna kantlisten gör att grafiken löper ändå ut i kanterna på ljuslådan och ger ett minimalistiskt, ramlöst utseende. Därtill har du möjligheten att välja valfri Pantone-färg på ramens utsida för att ytterligare stärka varumärkesidentiteten.

Lightbox ram i valfri färg

Grafik tryckt på vår bästa textil.

Högupplöst digitalt sublimationstryck på sammetslen 260g/m² polyester. Ger bästa möjliga färgmättnad, svärta och färgåtergivning. Duken till lightbox fästs med silikonlist och är busenkel att byta ut och till ett väldigt överkomligt pris.

Tryck till lightbox mässvägg

Transportväska

Extremt slagtålig väska med hjul skyddar ljuslådan mot vatten, stötar och damm. Inredning i formskuret stötuppfångande material.

Väska till lightbox mässväggar

Design av Lightbox

Samma grundläggande designprinciper som på övriga mässväggar men med en viktig skillnad, kontraster. Vid design av ljuslådor är det väldigt effektfullt att använda kontrastrika bilder, texter och övriga grafiska element då dessa “lyser upp”. Det är alltså oftast en bra idé att kombinera mörka och ljusa färger då det gör att att de ljusa färgerna sticker ut extra mycket. (svart färg har nästan 0% ljusgenomsläpp medan vit har nästan 100%.)

Inlägg om Lightbox


Ljuslåda i specialmått

Är du inne och tittar på olika alternativ av mässväggar och skulle kunna tänka dig en något längre monteringstid? Då vill jag tipsa om att snegla in på vår kategori med ljuslådor / lightbox, för dem erbjuder verkligen en ytterligare dimension när det kommer till att fånga besökarnas uppmärksamhet. Det är dessutom busenkelt och billigt att byta ut trycken i ljuslådorna vilket lett till att dem blivit populära att använda som skyltar i butiker bland annat.

På bilderna ser vi en måttanpassad ljuslåda till ABC Solutions, som här premiärmonterats på mässan Nordic Architecture Fair, i Göteborg. Ljuslådan mäter hela 8x4,5 meter och var en starkt bidragande faktor till att ABC Solutions hade, enligt egen utsago, den mest besökta montern på hela mässan. Kort och gott en braksuccé!

Markus Sandberg

Head of Products

Logoverktyget