Mässväggar - Softwalls

Vår egna favorit bland alla tillgängliga typer av mässväggar är just Softwalls. De är otroligt snygga med sina skarpa tryck på det stretchiga tyget som täcker hela ramarna och döljer alla fula detaljer. Softwalls är också mycket lätta att montera och hantera, och de har en låg vikt som gör dem smidiga att transportera. Självklart ingår alltid bärväska där allt får plats. Vill man ytterligare förstärka väggens budskap så rekommenderar vi att lägga till belysning.

Softwalls
  • Våra egna favoriter
  • Portabla mässväggar
  • Otroligt bra tryck

Softwall 230 svängd

Liten svängd mässvägg.
6 545 kr

Softwall 300 svängd

Mest sålda mässväggen!
8 045 kr

Softwall 510 Svängd

Mäktig svängd mässvägg.
12 995 kr

Softwall 245 Rak

Mindre mässvägg / pressvägg
6 545 kr

Softwall 300 Rak

Populär pressvägg.
8 045 kr

Softwall 600 Rak

En gigant bland mässväggar.
13 995 kr

Softwall 300 S-formad

Bildvägg med eleganta kurvor.
7 995 kr

Softwall 600 S-formad

Stor mässvägg med snygg form.
13 995 kr

Softwall BOX 2,4X3M

Toppmodern & mångsidig.
12 495 kr

Softwall BOX 6X2,5M

Störst & mäktigast!
23 995 kr

Softwall Arc

Nyhet i Softwall-serien.
9 995 kr

Softwall Flow

Nyhet som svänger!
9 045 kr

Softwall Puck

Unik form.
9 995 kr

Softwall Konkav

Ger ett skönt djup i ditt budskap!
7 995 kr

Softwall Leaf

Perfekt att kombinera med en sittgrupp.
8 995 kr

Softwall Rise

Stilren Nyhet!
13 045 kr

Softwall Surf

Sticker garanterat ut!
14 095 kr

Softwall Twist

Ger utmärkt förvaringsutrymme i din monter!
18 495 kr

Softwall - måttbeställd

Skriv in mått och få pris direkt!
Fyll i mått & få pris direkt
Visar 1 till 20 av 20 (1 sidor)

Information om Softwalls

Softwalls är den senaste generationens mässväggar. Snygg design och supersmidig montering gör detta till de bästa portabla mässväggarna på marknaden. Jämfört med äldre modeller av mässväggar får du med Softwalls en helt slät och skarvfri väggyta som dessutom kan tryckas på båda sidor. Utöver det väger hela konstruktionen mindre än andra mässväggar och är lättare att ta med sig mellan olika event eller mässor.

Mässvägg Softwall

Konstruktion

Softwalls består av en rörramskonstruktion vilken man enkelt "klickar" ihop enligt markeringar som står på respektive rördel. När ramen är monterad (ca 2-3 min) trär man den tryckta tygduken över ramen likt en strumpa. Slutligen så stänger man duken med en kraftig dragkedja och mässväggen är monterad och klar.

Softwall mässväggar konstruktion

Belysning (LED)

För extra snyggt resultat rekommenderar vi att du väljer till dessa snygga LED-lampor. Monteras enkelt genom att skruvas fast likt en tving på toppen av väggen. LED-belysning drar lite ström, ger ett snyggt sken och har mycket lång livstid.

Lampor till softwall mässväggar

Modeller och former

Våra softwall mässväggar finns i en mängd olika storlekar och former. Absolut vanligast är rak samt svängd form i 300 cm bredd och 220 cm höjd. De flesta av våra softwalls går dessutom att få extra höjd på (245 cm) vilket lämpar sig riktigt bra på mässor med uppställda väggar som avdelar de olika monterytorna. Dessa väggar brukar vara ca 250 cm höga. Utöver en mängd standardformer och storlekar kan vi även specialproducera softwalls åt dig i helt valfria mått och former. Kontakta oss för att gå igenom de möjligheter som finns samt för att få offert på specialproduktion.

Fler än 20 modeller av softwall mässväggar

Tryck på softwalls

Softwalls trycker vi med värmetransfer. Det ger absolut bäst färgmättnad och kontrast. Trycken blir enastående snygga. På samtliga modeller kan du välja till tryck även på baksidan till riktigt låg extrakostnad.

Tryck till softwall mässvägg

Design

Som regel skulle vi vilja säga att du bör hålla det enkelt och inte försöka få med allt för många budskap på din Softwall. Ett "renare" budskap är lättare att ta åt sig och dra fler blickar till sig. Ett tips är att alltid sätta logon högt upp så att den syns väl, även om det står folk framför väggen.

Logoverktyget