Banderoller   / Kategorier

Popout-banderoller

Popout-banderoller

6 produkter
Tillbehör

Tillbehör

5 produkter

Samtliga produkter inom Banderoller

Otroligt snygg & populär banderoll.
Fyll i mått & få pris direkt

Kvalitetsbanderoll för utomhusbruk.
Fyll i mått & få pris direkt

Utmärkt för fri upphängning eller på stängsel.
Fyll i mått & få pris direkt

Proffsig backdrop för konsert & event.
Fyll i mått & få pris direkt

Banderoll med rep i topp & botten.
Fyll i mått & få pris direkt

Det självklara valet för paraden.
Fyll i mått & få pris direkt

Elastisk ögla med krok
99 kr

Elastisk snodd med krok och T-stopp
99 kr

Riktigt kraftiga buntband
49,00 kr

Återanvänd din tygbanderoll
195 kr
795 kr

Vertikal, small
795 kr

Vertikal, medium
1 195 kr

Stark lina, 10 spännen ingår
79 kr
Visar 1 till 17 av 17 (1 sidor)

Information om Banderoller

Banderoller är det absolut mest kostnadseffektiva sättet att visa sitt budskap STORT. En banderoll är enkel att sätta upp och ta ner, tar liten plats vid förvaring och är tålig mot väder och vind. Det är inte konstigt att denna produkt blivit så pass populär som den är. De vanligaste användningsområdena för banderoller är som reklam vid byggnationer, sportevenemang, musikevenemang, i butiker, på mässor samt längs efter vägar. Vi erbjuder banderoller i alla slags material. Vinylbanderoller, tygbanderoller (flera olika tyger för olika ändamål), meshbanderoller (med små hål i) osv. Samtliga digitaltrycks ända ut i kanterna. När du beställer en banderoll från oss får du dessutom välja bland en rad olika alternativ kring hur du vill att banderollen ska hängas upp. Det kan vara olika täthet mellan metallöljetter, insydda rep, kardborrefästning m.m.

Banderoll

Valfria mått

Hos oss kan du beställa din banderoll i valfria mått. Vi trycker och tillverkar precis efter de mått du önskar, utan någon som helst extra kostnad. När du valt den typ av produkt du vill beställa fyller du i önskade mått och får då prisuppgift direkt.

Banderoll med tryck i valfria mått

Banderoll till mässan

En produkt vi tagit fram som blivit otroligt populär är banderoller med kardborrefästning fastsydd runt kanterna. Man sätter enkelt upp medföljande kardborreremsa (med klisterbaksida) på de väggar som står uppställda i mässlokalen. Därefter sätter man fast sin tygbanderoll mot kardborren och får en superslät och heltäckande reklamyta. Denna lösning är den absolut billigaste när man vill ha en snygg monter till lågt pris. Dessutom går den att återanvända till flera mässor, det enda man behöver är ny kardborreremsa att sätta mot väggarna.

Vilket material ska jag välja till min banderoll?

Vi erbjuder hela 8 olika material till din banderoll varav 6 är i tyg, 1 i vinyl och 1 i mesh (ihålig pvc). Vilket som lämpar sig bäst beror dels på budget, men främst på vilken miljö du ska använda banderollen i.

Utomhus:
De vanligaste materialen att använda utomhus är vinyl och mesh. Detta då dem inte suger åt sig något vatten vid regn. Skillnaden mellan de två är att vinylen är helt tät och meshen har små hål i sig. Meshmaterialet kan man på nära håll se igenom något och är ett populärt material till staket och byggställningar. Vinylen är än mer vanligt och ger skarpare och tydligare tryckresultat. Utöver dessa två material har vi även ett tyg som är avsett för utomhusbruk. Det är samma tyg som vi använder till flera av våra tält och är vattenavstötande och uv-skyddat. Det är lite dyrare än vinyl och mesh, men har du budget för det tycker vi absolut att du ska välja vårt utomhustyg till din banderoll.

Inomhus:
Här rekommenderar i princip alltid att du beställer din banderoll i något av våra fina tygmaterial. Tryck på tyg blir riktigt snygg och upplevs exklusivare än vinyl och mesh. Utöver det så undviker man blänk. Banderoller i tyg är mattare i ytan och därför kan dem belysas och betraktas från alla möjliga vinklar utan att något blänkt uppstår. Våra mest sålda banderoller för inomhusbruk är de i våra Standard- eller LYX-tyg. Standardtyget är ett jättebra material som ger goda tryckresultat och lång livslängd. Det passar till allt. Vill man få ett ännu bättre tryckresultat med djupare färger och starkare kontraster ska man välja vårt LYX-tyg. De banderollerna blir fantastiskt snygga, vi har hittills inte sett något som kan motsvara det fina tryckresultat som man får på LYX-tyget.

Design av banderoller

Banderoller och vepor används ofta som reklamskyltar längs vägar, i skyltfönstret eller på mässan och har ofta en begränsad exponeringstid. Var därför sparsam med text och information i din design för att säkerställa att ditt budskap verkligen når fram till åskådaren. För fler tips kring design, kontakta oss så hjälper vi dig!

Design av banderoller