Banderoller

Mest reklamyta för pengarna! Banderoll är ett mycket kostnadseffektivt sätt att synas stort. De passar lika bra på byggstaket som på arenasarger som på mässväggar. Skillnaden mellan de olika miljöer de används i är generellt sett vilket material vi trycker på samt vilken typ av upphängning som passar bäst. Hos oss hittar du tryckta banderoller i alla typer av material och med en mängd alternativ kring upphängning. Och det bästa av allt: Hos oss finns inga färdiga mått att förhålla sig till, vi tillverkar din banderoll i exakt de mått du önskar!

Banderoller
  • Helt valfria mått
  • Riktigt låga priser
  • Flera material att välja på
Popout-banderoller

Popout-banderoller

6 produkter
Tillbehör

Tillbehör

5 produkter

Samtliga produkter inom Banderoller

Tygbanderoll

Otroligt snygg & populär banderoll.
Fyll i mått & få pris direkt

Vinylbanderoll

Kvalitetsbanderoll för utomhusbruk.
Fyll i mått & få pris direkt

Meshbanderoll

Utmärkt för fri upphängning eller på stängsel.
Fyll i mått & få pris direkt

Backdrop

Proffsig backdrop för konsert & event.
Fyll i mått & få pris direkt

Vinylbanderoll Dubbelsidig

Tvåsidig kvalitetsbanderoll.
Fyll i mått & få pris direkt

Repbanderoll

Banderoll med rep i topp & botten.
Fyll i mått & få pris direkt

Paradbanderoll

Det självklara valet för paraden.
Fyll i mått & få pris direkt

Fotovägg

Med ställbar ram
Fyll i mått & få pris direkt
1 195 kr

Popout-banderoll 60x90cm

Vertikal, small
1 190 kr

Popout-banderoll 100x125cm

Vertikal, medium
1 790 kr

Banderollsnodd S1 10-pack

Elastisk ögla med krok
99 kr

Banderollsnodd S2 10-pack

Elastisk snodd med krok och T-stopp
99 kr

Buntband 25-pack

Riktigt kraftiga buntband
49,00 kr

Förankringslina 25 m

Stark lina, 10 spännen ingår
79 kr

Kardborre på rulle 10 m

Återanvänd din tygbanderoll
195 kr
Visar 1 till 19 av 19 (1 sidor)

Information om Banderoller

Banderoller är det absolut mest kostnadseffektiva sättet att visa sitt budskap STORT. En banderoll är enkel att sätta upp och ta ner, tar liten plats vid förvaring och är tålig mot väder och vind. Det är inte konstigt att denna produkt blivit så pass populär som den är. De vanligaste användningsområdena för banderoller är som reklam vid byggnationer, sportevenemang, musikevenemang, i butiker, på mässor samt längs efter vägar. Vi erbjuder banderoller i alla slags material. Vinylbanderoller, tygbanderoller (flera olika tyger för olika ändamål), meshbanderoller (med små hål i) osv. Samtliga digitaltrycks ända ut i kanterna. När du beställer en banderoll från oss får du dessutom välja bland en rad olika alternativ kring hur du vill att banderollen ska hängas upp. Det kan vara olika täthet mellan metallöljetter, insydda rep, kardborrefästning m.m.

Banderoll

Valfritt mått på din Banderoll

Hos oss kan du beställa din banderoll i valfria mått. Vi trycker och tillverkar precis efter de mått du önskar, utan någon som helst extra kostnad. När du valt den typ av produkt du vill beställa fyller du i önskade mått och får då prisuppgift direkt.

Banderoll med tryck i valfria mått

Banderoll till mässan

En produkt vi tagit fram som blivit otroligt populär är banderoller med kardborrefästning fastsydd runt kanterna. Man sätter enkelt upp medföljande kardborreremsa (med klisterbaksida) på de väggar som står uppställda i mässlokalen. Därefter sätter man fast sin tygbanderoll mot kardborren och får en superslät och heltäckande reklamyta. Denna lösning är den absolut billigaste när man vill ha en snygg monter till lågt pris. Dessutom går den att återanvända till flera mässor, det enda man behöver är ny kardborreremsa att sätta mot väggarna.

Vilket material ska jag välja till min banderoll?

Vi erbjuder hela 8 olika material till din banderoll varav 6 är i tyg, 1 i vinyl och 1 i mesh (ihålig pvc). Vilket som lämpar sig bäst beror dels på budget, men främst på vilken miljö du ska använda banderollen i.

Utomhusbanderoll:
De vanligaste materialen att använda utomhus är vinyl och mesh. Detta då dem inte suger åt sig något vatten vid regn. Skillnaden mellan de två är att vinylen är helt tät och meshen har små hål i sig. Meshmaterialet kan man på nära håll se igenom något och är ett populärt material till staket och byggställningar. Vinylen är än mer vanligt och ger skarpare och tydligare tryckresultat. Utöver dessa två material har vi även ett tyg som är avsett för utomhusbruk. Det är samma tyg som vi använder till flera av våra tält och är vattenavstötande och uv-skyddat. Det är lite dyrare än vinyl och mesh, men har du budget för det tycker vi absolut att du ska välja vårt utomhustyg till din banderoll.

Inomhusbanderoll:
Här rekommenderas i princip alltid att du beställer din banderoll i något av våra fina tygmaterial. Tryck på tyg blir riktigt snygg och upplevs exklusivare än vinyl och mesh. Utöver det så undviker man blänk. Banderoller i tyg är mattare i ytan och därför kan dem belysas och betraktas från alla möjliga vinklar utan att något blänkt uppstår. Våra mest sålda banderoller för inomhusbruk är de i våra Standard- eller LYX-tyg. Standardtyget är ett jättebra material som ger goda tryckresultat och lång livslängd. Det passar till allt. Vill man få ett ännu bättre tryckresultat med djupare färger och starkare kontraster ska man välja vårt LYX-tyg. De banderollerna blir fantastiskt snygga, vi har hittills inte sett något som kan motsvara det fina tryckresultat som man får på LYX-tyget.

Design av banderoller

Banderoller och vepor används ofta som reklamskyltar längs vägar, i skyltfönstret eller på mässan och har ofta en begränsad exponeringstid. Var därför sparsam med text och information i din design för att säkerställa att ditt budskap verkligen når fram till åskådaren. 

Att Tänka på Innan du Beställer din Banderoll:
- Tänk ut ett Tydligt Budskap för din Banderoll
- Ska den användas Inomhus eller Utomhus?
- Behöver du en eller flera Banderoller?
- Original till Trycket - Finns det eller behöver ni Hjälp?

Vi Hjälper er gärna att skapa ett personligt Banderoll med tryck för ert unika Behov.
Ring oss idag!

Design av banderoller

Inlägg om Banderoller


Kantförstärkning - Något du verkligen vill ha på dina banderoller

Här visar vi hur den kantförstärkning vi syr runt alla banderoller som standard. Banderollen i videon är tillverkat i vårt mesh-tyg med små hål i sig för att släppa igenom en del av vinden vid blåst. I och med de små hålen kan du i videon även se det starka nylonband vi syr in längs kanterna. Resultatet är riktigt snygga banderoller som håller länge. Utan en ordentlig förstärkning blir oftast fästpunkterna (vid öljetterna) för svaga och kan trasas sönder när det blåser. Så när du ska beställa en banderoll för utomhusbruk, se alltid till att den verkligen levereras med en rejäl kantförstärkning. Hos oss ingår det alltid i grundpriset och man måste aktivt välja bort förstärkning i de fall man inte behöver det.

Rickard Sandberg

CEO

Kreativ beställning av banderoller

Här ser vi ett fall där vår kund varit kreativ i sin beställning. De har sedan tidigare några hundra solstolar från IKEA som de använder på sina event kring beachvolleyboll. Men för att branda upp eventytan ville de gärna ha stolar med eget tryck. Enkelt, bara att beställa tygbanderoller i utomhustyg med specialinstruktioner om hur sömmar ska sys för att de ska passa stolsmodellen. En riktigt billig och bra lösning där man kunnat uppgradera befintlig utrustning istället för att köpa helt nya stolar där tryck ingår. Banderoller kan alltså vara så mycket mer än något man hänger upp på en vägg eller staket. Vi tar gladeligen emot specialbeställningar med unika mått, former och sömnadsinstruktioner när du köper banderoller från oss.

Rickard Sandberg

CEO

Banderoller som backdrop

En banderoll, eller vepa som den även ibland kallas, är alltid en populär storformatsprodukt. Med tanke på den stora storleken kan man till exempel sätta banderoller vid kanten på motorvägen för att visa att det inte är så långt kvar till en restaurang eller bilvårdsfirma. Det är även populärt att som byggföretag sätta banderoller runt stängslet på ett bygge för att minimera insyn eller varför inte på lyftkranen för att vara säker på att det syns lång väg vem som bygger. Banderollen är helt enkelt ett bra sätt att få bra synlighet och passar därför även bra som backdrop för musiker, artister och band. En banderoll tryckt med namnet på musikprojektet både döljer en rörig eller ointressant bakgrund och kommunicerar ert budskap och berättar vilka ni är. Att en banderoll dessutom är billig, smidig att ta med sig och enkel att hänga upp gör den därför uppskattad bland både stora och små band och artister. Har du frågor eller behöver tips om banderoller? Hör av dig så hjälper vi dig.

Oskar Jernberg

Head of Operations

Logoverktyget