Portaler & målbågar

Perfekta till alla former av tävlingslopp som start- och målbågar. Ett annat bra användningsområde för uppblåsbara portaler är som entréer till eventområden. Behändiga att använda då de enkelt blåses upp och sedan förankras med linor i marken. Alla våra portaler håller högsta kvalitet och är till skillnad från många andra helt täta. Dem behöver alltså bara fyllas upp och därefter kan man ta bort pumpen istället för att den måste stå igång konstant. Digitaltryck ingår över hela ytan på samtliga portaler.

Uppblåsbara Portaler
  • Uppseendeväckande
  • Riktigt hög kvalitet
  • Störst utbud i Sverige
12 345 kr
20 395 kr
25 495 kr
28 175 kr
35 645 kr
14 795 kr
24 545 kr
26 895 kr
30 995 kr
38 795 kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 sidor)

Information om Uppblåsbara Portaler

Utmärkta produkter till alla utomhusevent. Markerar tydligt Entré till evenemanget. Även superpopulära på sportevent som Start- och Målgång. Våra uppblåsbara målportaler håller riktigt hög kvalitet. Tillverkas i kraftig PVC som dessutom är helt tät. Det innebär att efter du blåst upp dem håller dem tätt och behöver ingen aktiv pump som väsnas. En annan fördel med det är att du inte behöver tillgång till elektricitet på platsen som din uppblåsbara portal ska stå. Tryck på målportalerna sker med heltäckande digitaltryck. Det finns med andra ord i princip inga begränsningar kring hur du kan designa din portal. Foton och färgövergångar är inga som helst problem. Till samtliga modeller ingår linor för att förankra målportalen, transportväska samt reparationskit om olyckan skulle vara framme och portalen blir skadad. Välj sedan till vilken typ av pump du vill ha, handpump eller elektrisk. Vi rekommenderar verkligen att du väljer till en elektrisk pump. Uppblåsbara portaler har ordentlig volym och tar tid att blåsa upp manuellt.

Uppsättning & Walkaround (AIR-V10)

Inlägg om Uppblåsbara Portaler


Välkomstportal på Tylösand

Årligen håller vår kund BeachTravels event och träningsläger på Tylösand. I år arrangerar de dessutom Beachvolley-SM vilket för oss innebär att leverera en uppsjö av olika trycksaker. Här ser du t.ex. en av deras uppblåsbara och tryckta välkomstportaler som leder besökarna in på eventområdet.

Rickard Sandberg

CEO

Målbåge till Barncancerfondens lopp Ride- och Run of Hope.

Uppblåsbar målbåge är den ultimata reklamprodukten för dig som arrangerar eller sponsrar sportevenemang! Hälsa- och motionsvågen tycks växa sig allt större i Sverige och majoriteten av befolkningen förknippar det med något väldigt positivt. Detta har också lett till att intresset för företag att synas (och samtidigt förknippas) med den här typen av sammanhang är hetare än någonsin. Så, ska du anordna eller sponsra ett lopp av något slag kan vi varmt rekommendera att beställa en tryckt, uppblåsbar målbåge. Samtliga målbågar går dessutom att få med en utbytbar vepa upptill samt runt benen för att underlätta ändringar av sponsorer från år till år.

Markus Sandberg

Head of Products

Logoverktyget