Rollups

Mest sålda mäss- och eventprodukten! Rollups är något som nästan varenda företag använder. Med ett lågt pris, behändigt format och oöverträffad användarvänlighet har roll ups blivit en favorit bland många. I vårt sortiment finns hela 6 modeller av Roll-Ups att välja bland, i 7 olika storlekar och med 3 färger på kassetten. Vill du ha en billig rollup ska du helt klart välja modellen Expo som är riktigt prisvärd. Önskar du en lite mer exklusiv rollup rekommenderar vi modellen PRO som du även kan beställa utbytbara tryck till.


OBS! Alla våra rollups trycks på exklusiv tygduk med en färgmättnad och kontrast som andra billigare material/media inte kan matcha.

Rollups
  • 25 000+ sålda!
  • Tryck på lyxig tygduk
  • Störst utbud av modeller
Expo (lågpris)

Expo (lågpris)

3 produkter
Expo PLUS (stadigare)

Expo PLUS (stadigare)

3 produkter
PRO (exklusiv)

PRO (exklusiv)

2 produkter
Övriga

Övriga

3 produkter
Tillbehör

Tillbehör

4 produkter

Samtliga produkter inom Rollups

Rollup Expo - Silver

Billigast & mest såld.
695 kr

Rollup Expo PLUS - Silver

Stadig & Prisvärd Rollup i silver färg.
995 kr

Rollup PRO - Svart

Vår bästa Rollup . Svart.
2 095 kr

Rollup Expo - Svart

Billig Rollup i svart utförande.
790 kr

Rollup Expo - Vit

Billig Rollup i vitt utförande.
790 kr

Rollup Expo PLUS - Svart

Stadig & Prisvärd Rollup i svart färg.
1 090 kr

Rollup Expo PLUS - Vit

Stadig & Prisvärd Rollup i vit färg.
1 090 kr

Rollup Bambu PRO

Miljövänlig & Proffsig.
2 095 kr

Utomhusrollup

Rollupen som tål väder och vind.
3 095 kr

Rollup Bambu Expo

Miljövänlig & prisvärd.
1 595 kr

Design till Rollup

Mycket prisvärd designhjälp
250 kr

Nytt tryck till Rollup PRO

Ekonomiskt & miljövänligt
695 kr
175 kr
Visar 1 till 14 av 14 (1 sidor)

Information om Rollups

Sveriges bredaste sortiment av rollups. Här hittar du allt från Sveriges billigaste rollup med tryck till vår super professionella Rollup PRO. Nedan visas ett gäng exempel på rollups som vi haft äran att leverera till några av Sveriges och världens största företag. Till dags dato över 25 000 st sålda.

Rollups

Tryckkvalitet - Textil vs Vinyl

Som enda leverantör i Sverige trycker vi numera samtliga rollups med värmetransfer på en exklusiv tygduk. Resultatet är enastående. Några av fördelarna med denna tryckteknik och detta material är: Starkare färger, inget som helst "blänk" i duken, helt spikrak duk utan vågor, längre livslängd samt en mycket exklusivare känsla. Nog sagt, låt bilden nedan tala för sig själv.

Rollup med textilduk och digitaltryckt värmetransfer

Rollup Expo & Expo Plus

Sex valbara bredder. En höjd för alla. Roll-up-modellerna "Expo" och "Expo Plus" finns i sex olika bredder. Från 60 cm till 150 cm. Samtliga med 200 cm höjd. För att du ska få en bra uppfattning om proportioner på de olika storlekarna uppdateras bilder automatiskt när du väljer bredd inne i produkt-vyn på respektive Rollup.

Rollup Expo & Expo plus

Rollups i silver-, svart- och vit färg

Vi tror på mångfald och vill aldrig att våra kunder ska känna sig begränsade. Därför finns Rollup Expo-, Rollup Expo Plus- och Rollup PRO-serien att få i tre olika kulörer. Vi rekommenderar att du väljer den färg som passar bäst ihop med ditt tryckunderlag och/eller varumärke.

Färger på rollups

Rollup PRO

Vår absolut bästa rollup. Detta är roll upen för dig som vill ha det bästa, helt utan kompromisser. Modern, tidlös design kombinerat med smart magasinkonstruktion för superenkla dukbyten gör Rollup PRO till en solklar favorit hos oss och våra kunder!

Rollup PRO

Design av Rollups

Tips! Rollups används i största utsträckning som eye-catchers. Var sparsam med hur mycket information som ska stå på dem och gör budskapet tydligt. En rollup ska inte fungera som broschyr utan väcka intresse så att besökaren väljer att komma in till t.ex. din monter eller butik och prata eller plocka med sig just en broschyr för att få veta mer. För fler tips kring design av roll ups, kontakta oss så hjälper vi dig!

Att Tänka på Innan du Beställer din Rollup:
- Tänk ut ett Tydligt Budskap för din Rollup
-  Ska den användas Inomhus eller Utomhus? 
- Behöver du Belysning till din Roll up?
- Behöver du en eller flera Rollups?
- Original till Trycket - Finns det eller behöver ni Hjälp?
- Vill ni komplettera med andra produkter? T ex , Profilkläder eller en Beachflagga

Vi Hjälper er gärna att skapa en personlig Rollup med tryck för ert unika Behov.
Ring oss idag!: 08-12 00 11 22

Inlägg om Rollups


Mångsidigheten i en Rollup

Rollups är en av våra mest populära produkter. Dels för att de ger en prisvärd exponering på mässa eller liknande, men även på grund av att de är mångsidiga. Normalt används de som sagt på mässor, men vi har även frisörer som använder rollups som fotovägg då de är enkla att stuva undan samt museer som använder rollups som informationsskyltar i sina utställningar. Det är alltid roligt att hjälpa kunderna att lösa sina problem på ett enkelt och billigt sätt!

Markus Sandberg

Head of Products

Logoverktyget