Tygpåsar med tryck

Tygpåsar med eget tryck ser man väldigt ofta både på stan, i affären och på väg till jobbet. De är väldigt allsidiga och kan användas varje dag till väldigt mycket. Tygpåsar är framför allt mer populära som ett alternativ till att använda plastkassar, och med sitt slitstarka material kan de återanvändas om och om igen och på så vis spara på miljön. Och skulle tygpåsarna bli lite smutsiga så går det alldeles utmärkt att tvätta dem med låg temperatur.

Tygpåsar
  • Miljövänliga
  • Extremt slitstarka
  • Sveriges lägsta pris!

Tygkasse 100 g/m²

Finns i flera färger
fr. 6,16 kr

Tygkasse 140 g/m²

Finns i flera färger
fr. 7,29 kr

Tygkasse 180 g/m²

Tygkasse i tjockare material
fr. 20,22 kr

Tygkasse Kontrast

100 g/m² | Flera färger på handtagen
fr. 12,40 kr

Tygkasse Återvunnen

150 g/m² | Återvunnen bomull
fr. 14,00 kr

Tygpåse - Valfri storlek

Skräddarsys i egna mått och färger!
Fyll i mått & få pris direkt

Tygkasse Korta Handtag

100 g/m² | 17 cm handtag
fr. 10,60 kr

Tygpåse Hopvikbar

37x40 cm | Inbyggt fodral | Polyester
fr. 12,00 kr

Shoppingkasse Odessa

Förstärkt kasse för shopping
fr. 37,90 kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 sidor)

Information om Tygpåsar

Tygkassar används mer och mer i vår vardag och blir allt vanligare att spara och använda för t.ex. mathandlingen istället för engångskassar i plast. Tygkassar har t.om. blivit lite av en modeaccessoar, och för många är det ett fynd att komma över en snygg tygkasse som man stolt kan spatsera längs gatorna med. Använd denna möjlighet och beställ tygpåsar med en unik design.

Tygkassarnas tjocklek

Som du märker så finns tygkassar i flera olika tjocklekar. Hur man ska tänka när man väljer tjocklek beror helt på hur man vill att andra ska använda och uppleva påsarna. Ett mycket tunt tyg är något transparent, och håller inte för extremt höga vikter, men samtidigt blir kassarna lättare och smidigare att ta med sig i fickan. Är du osäker på vad som passar ditt företag bäst så skickar vi gärna prover på de olika tjocklekarna så att du har möjlighet att se och känna på tygpåsarna innan du beställer.

Design av tygpåsar

Med stor tryckyta så finns också stora möjligheter kring design. Tänk också på att kassarna kan tryckas på både fram och baksida. För event är det t.ex. vanligt att logo trycks på en sida, medans t.ex. eventschema trycks på andra sidan. Vill du öka chanserna för att dina tryckta tygkassar ska användas så mycket och länge som möjligt så kan det också vara bra att skapa en rolig och unik design. Saknar du inspiration eller vill ha lite hjälp så är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer gärna med tips, och kan även göra designen åt dig. Beskriv vad du vill uppnå så återkommer vi med en offert.

Logoverktyget