Miljövänliga påsar i nonwoven

Miljövänligare typ av påsar, tillverkade av återvunnen PET. Det kanske låter otroligt att plast kan förvandlas till ett tygmaterial, men det går. Och materialet blir både snyggt och slitstarkt, och är väldigt lättarbetat vilket gör att processen med att tillverka och trycka kassarna är enkel och hjälper till med att hålla nere priset på nonwoven-påsarna som faktiskt är väldigt billiga jämfört med vanliga tygkassar.
Påsarna i nonwoven tillverkas på beställning och kan då göras i precis vilka mått som helst. De har ett mycket stort urval av materialfärger och tryck kan göras på båda sidorna.

Nonwovenpåsar
  • 20+ färger att välja bland
  • Miljövänliga
  • Slitstarka & Snygga

Nonwoven Kasse - Valfri storlek

Kasse med bälg för extra volym
Fyll i mått & få pris direkt

Nonwoven Påse - Valfri storlek

Nonwovenkassar i platt format
Fyll i mått & få pris direkt

PP-woven Kasse - Valfri storlek

Extremt slitstarka och användbara kassar.
Fyll i mått & få pris direkt
fr. 6,29 kr
fr. 7,64 kr
fr. 8,92 kr
fr. 6,68 kr
fr. 7,95 kr

Nonwoven Kasse Medium

37x41x10 cm
fr. 10,70 kr

Nonwoven Kasse Large

45x50x15 cm
fr. 11,00 kr

Nonwoven Påse Stansad

Stansade handtag
Fyll i mått & få pris direkt
Visar 1 till 11 av 11 (1 sidor)

Information om Nonwovenpåsar

Non Woven har de senaste åren blivit ett allt mer populärt material. Både till påsar som vi säljer, men även till väskor, banderoller, dukar, medicinska munskydd osv. Materialet har många fördelar. Det är starkt, väger lite, billigt, samt skonsamt för miljön. Största delen av allt non woven material kommer från återvunnet PET. Vid framställning av non woven tyg åtgår mindre mängd energi än vid framställning av t.ex. papper eller bomullstyg. Detta tillsammans med ett lågt pris gör att vi gärna framhäver våra Non-Woven Kassar och hoppas att dem blir ditt och ditt företags förstahandsval när ni ska köpa kassar.

Nonwoven påse

Non-woven kassar - Material

Som standard tillverkas non-woven påsar i 70-80 gsm material. "gsm" står för hur många gram materialet väger per kvadratmeter. En högre siffra innebär ett kraftigare material. Utöver våra standard non-woven påsar har vi även extra kraftiga påsar i 100 gsm. Dessa rekommenderar vi om ni planerar att bära riktigt tunga saker.

Med eller utan bälg

Non Woven Kassar går att tillverka både med och utan bälg. Ska man inte fylla kassarna så mycket rekommenderar vi de utan bälg då de är billigare samt tar mindre plats vid transport vilket är ännu bättre ur miljösynpunkt. Planerar man att ha större eller mycket saker i kassarna så är de med bälg ett mycket bättre alternativ då volymen snabbt blir mycket större då man ökar djupet.


Inlägg om Nonwovenpåsar


Flera färger på dina nonwovenpåsar

Som enda leverantör i Sverige kan du hos oss direkt på nätet konfigurera dina nonwovenpåsar med flera olika färger. Du kan välja individuella färger på långsidor, kortsidor, handtag samt på hörnen (påsar med bälg). Det här är något helt nytt som öppnar upp för mycket roligare designer på tryckta påsar i nonwoven. På bilden har man varit sparsam i hur man blandat, men en så enkel sak som att ha en kontrastfärg på handtagen förhöjer verkligen påsarna jämfört med om allt var i exakt samma färg. Testa gärna konfigurera en påse så ser du hur smidigt det fungerar. Vi har 28 olika materialfärger att välja bland.

Rickard Sandberg

CEO

Logoverktyget