E-Handelspåsar med Tryck

E-handelspåsar med tryck låter er förmedla ert varumärke på emballaget och ger ett proffsigt intryck hos kunden vid leverans. Påsarna skyddar innehållet från väder och smuts och lämpar sig för varor som inte riskerar transportskador som exempelvis textilier och kläder. Du kan välja mellan olika färger, finishar och ytterligare tillval för att skapa påsen som fungerar bäst för just er verksamhet. 

E-handelspåsar
  • Profilerar emballaget
  • Billigt sätt att synas
  • E-handlarens bästa vän
fr. 1,21 kr
fr. 1,82 kr
fr. 2,46 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om E-handelspåsar

I vårt sortiment finner du e-handelspåsar i hög kvalitet till låga priser med stora anpassningsmöjligheter. Med ett stort urval av färger på såväl utsida som insida tillsammans med val av finish, materialkomposition samt förslutning så hoppas vi kunna ge er möjligheten att skapa representativa e-handelspåsar optimerade för just er verksamhet. Med vårt unika, egenutvecklade gränssnitt ger vi dig en förhandsvisning av påsen med dina val av färg, finish och andra tillval så att du redan vid datorn ska få en bra uppfattning om vad du beställer. Allt för du i slutändan ska bli riktigt nöjd med dina nya e-handelspåsar med tryck!

Varför E-handelspåsar med Tryck?

Minns du när du senast handlade i en fysisk butik och fick en helt neutral omärkt påse? Det minns inte vi heller. Därför vore det konstigt ifall det skulle vara annorlunda bara för att beställningen gjorts över internet istället för över kassadisken. En bra e-handelspåse ska inte bara skydda innehållet utan även representera och marknadsföra företaget. Emballaget är ett naturligt led i kundens köpupplevelse och ett gyllene tillfälle att förstärka kundens intryck av er profil. Genomtänkta och snygga e-handelspåsar med tryck ger ett proffsigt intryck och visar på att ni bryr er om detaljerna. Därför erbjuder vi ett flertal anpassningsmöjligheter så att ni kan få fram en påse som verkligen talar ert språk så att säga. Dessutom ger en e-handelspåse med tryck en massa gratis exponering under kundens promenad hem från uthämtningsstället.

Material

Påsarna tillverkas i blank LDPE eller matt HDPE. Bägge materialen finns i flertalet färger och med olika procent återvunnen plast i sig. Du kan utan extra kostnad välja mellan 0%, 20%, 40% samt 80% återvunnet material i påsen. Återvunnen plast har en grynigare textur än ny plast vilket gör att ju högre andel återvunnen plast du väljer desto grynigare blir påsens yta. Detta behöver inte nödvändigtvis vara en nackdel då det ger ert emballage en miljömedveten prägel som både syns och känns. Påsarna är givetvis återvinningsbara oavsett utförande.

Förslutning & tillval

Påsarna försluts med en permanent 12 mm antistatisk remsa, vilket är bekvämt då den antistatiska remsan inte fastnar på händerna. Som tillval finns returremsa, även den antistatisk, med tillhörande perforering samt transparent dokumentficka för bifogande av exempelvis retursedel.

Design av e-handelspåsar

Påsarna kan tryckas över hela fram och baksidan med någon millimeters marginal på sidorna. Det gör att vid heltäckande motiv så blir det en smal otryckt remsa på sidorna där påsens färg syns. Ifall du vill utnyttja tryckytan maximalt på bredden är det därför bra att välja en färg på påsen som antingen matchar eller ger en önskvärd kontrast mot tryckfärgerna.

Logoverktyget