Reklamtält / Eventtält

Här hittar du Sveriges absolut största utbud av eventtält med tryck, över 20 modeller av reklamtält att välja bland. Eventtält är ett naturligt inslag på alla utomhusevent och bidrar med både stor reklamyta och skydd. Kombineras ofta med ett antal beachflaggor för extra effekt. Beroende på ditt events storlek samt hur smidigt det ska vara att sätta upp och ta ned erbjuder vi flera olika varianter av eventtält. Allt från supersmidiga popuptält man fäller upp på bara nån minut till tält såsom vår star-serie som tar längre tid att sätta upp men ger en enorm tryckyta och eventkänsla. Vill man få det bästa av båda världar kan vi varmt rekommendera våra Reklamtät-Air-X som enkelt blåses upp och samtidigt har en närvaro få andra eventtält kan matcha.

Eventtält
  • Högsta kvalitet
  • Digitaltryck ingår
  • Riktigt bra priser!
Popuptält

Popuptält

6 produkter
Uppblåsbara Eventtält med tryck | AIR-X

Air-X tält

4 produkter
Star-tält

Star-tält

6 produkter
Uppblåsbara Reklamtält med tryck | AIR-V

Air-V tält

3 produkter
Arch-tält

Arch-tält

3 produkter
Uppblåsbara Reklamtält med tryck | AIR-U

Air-U tält

2 produkter
Tillbehör

Tillbehör

6 produkter

Samtliga produkter inom Eventtält

Eventtält PRO 3x3

Vårt mest köpta eventtält
6 245 kr

Eventtält PRO 4,5x3

Eventtält i mellanstorlek. Prisvärt!
7 995 kr

Eventtält PRO 6x3

Stort eventtält med tryck.
10 595 kr

Eventtält PRO+ 4x4

Stort eventtält med tryck.
10 895 kr

Eventtält PRO+ 6x4

Mäktigt och robust eventtält.
15 595 kr

Eventtält PRO+ 8x4

Största hopfällbara tältet.
20 195 kr

Eventtält AIR-X 4x4

Uppblåsbart tält i riktigt bra kvalitet.
24 995 kr

Eventtält AIR-X 5x5

Stort uppblåsbart eventtält.
28 495 kr

Eventtält AIR-X 6x6

Det näst största uppblåsbara tältet.
34 995 kr

Eventtält AIR-X 7x7

Största uppblåsbara tältet.
43 295 kr

Eventtält STAR 10 m

En hit på utomhuseventet.
20 295 kr

Eventtält STAR 12 m

Mycket tält och exponering för pengarna
22 195 kr

Eventtält STAR 14 m

Garanterar att du syns mest på eventet!
24 195 kr

Eventtält STAR2 13.5 m

Mötesplatsen på mässan eller eventet.
27 995 kr

Eventtält STAR2 19 m

Mötesplatsen på mässan eller eventet.
40 495 kr

Eventtält STAR2 22 m

Storleken har betydelse!
50 395 kr

Reklamtält Arch 5 m

Modernt & stadigt reklamtält.
21 675 kr

Reklamtält Arch 7.5 m

Reklamtältet som garanterat drar blickar.
29 645 kr

Reklamtält Arch 10 m

Enormt eventtält med läckra former.
44 790 kr

Reklamtält AIR-V 6x6

Hypermodernt
35 245 kr

Reklamtält AIR-V 5x5

Hypermodernt
31 495 kr

Reklamtält AIR-V 4x4

Hypermodernt
25 495 kr

Eventtält AIR-U 5x4

Unikt uppblåsbart eventtält.
27 950 kr

Eventtält AIR-U 6x5

Stort uppblåsbart skärmtält.
36 995 kr

Tryck till Pop up-tält

Ny takduk & nya väggar med tryck.
0,00 kr

10 kg vikt till Eventtält

Varmt rekommenderat tillbehör
1 190 kr

Vatten- / Sandvikt

12 / 18 kg
295 kr

Jordankare

Till gräs och annan packad mark
50,00 kr

Sandankare

När du har sand som underlag
195 kr

Förankringslina 25 m

Stark lina, 10 spännen ingår
79 kr
Visar 1 till 30 av 30 (1 sidor)

Information om Eventtält

Den självklara centrumpunkten på alla utomhusevent. Reklamtält med eget tryck på blir allt vanligare då priserna på dessa sjunkit kraftigt i takt med att digitaltryck tagit över gammaldags screentryck. Nu kan du med små medel beställa ett eget eventtält med tryck på hela takduken samt eventuella väggar du lägger till. Hos oss hittar du marknadens absolut bredaste utbud av olika eventtält eller reklamtält som dem också kallas. Allt från supersmidiga Pop-up-tält till gigantiska Star-tält. Som nyhet finns vår Air-X serie vilket är tält du enkelt blåser upp med en elektrisk pump. Samtliga av våra tältmodeller finns i flera olika storlekar och utföranden.

Eventtält

Design av Eventtält

Tält beställs oftast med både tryckt takduk och några väggar. Takduken rekommenderas att vara stilren med logo och kanske ett budskap. Har du ett profilmönster kan du med fördel trycka det som bakgrund för ett riktigt snyggt resultat och god igenkänningsfaktor. Väggarna blir lite av "bonusytor" där du förslagsvis kan sätta upp snygga bilder. Säljer du produkter kan du låta varje vägg representera en av dina bästsäljande produkter eller nyheter.

Inlägg om Eventtält


Twin-pole Eventtält STAR

Ett av våra största tält, STAR Twin-pole. Här i svart färg med vit logotyp till lager 157. Jämfört med andra utställare sticker detta tält ut rejält och tar plats. Storleken kombinerat med att hela takduken är tryckbar gör att man får enorm exponering och uppmärksamhet. Vill du synas maximalt för pengarna är det definitivt ett tält ur vår Star-serie du ska välja!

Man kan i och med all frost på tältduken se att det är riktigt kallt under detta event. Samtliga av våra eventtält är byggda för att klara årets alla säsonger.

Nicklas Wöhlk

Key Account Manager

Matchen mot Cancer - Eventtält Star 10 m

I år har vi hjälpt till i kampen mot cancer genom att leverera tryckta tält, flaggor m.m. till golfeventet Matchen mot Cancer där man samlar in pengar till cancerforskningen. Insamlingsresultatet av eventet är till dags dato över 350.000 kr.

Eventtältet i videon är vår populära Star-modell som på ett naturligt sätt alltid blir en mittpunkt på alla event.

Rickard Sandberg

CEO

Eventtält

Eventtält blir allt populärare bland både små och stora företagare, dels på grund av att det blir viktigare och viktigare att synas där det händer, men självklart också på grund av att prisbilden har gått ner i takt med att material och trycktekniker har blivit billigare. Nu är det möjligt för de flesta företagare att skaffa tält som verkligen syns. I sortimentet har vi allt från de små eventtälten som passar perfekt för det lilla motorteamet eller på loppisen till större tält som det gigantiska STAR2 22m som täcker 300m². Vill man inte ha ett klassiskt tält med inbyggd ställning så har vi dessutom uppblåsbara tält som trots sin stora storlek är smidiga och enkla att montera upp med hjälp av antingen handpump eller elektrisk pump. Med tanke på de stora tryckytor som yttersidan av tälten erbjuder inser man lätt att det går att göra intryck och synas om man jobbar lite på designen. Om du vill ha hjälp att välja ett tält som passar dig och din verksamhet, hör gärna av dig så hjälper vi dig att komma fram till en bra lösning för just dig.

Oskar Jernberg

Head of Operations

Eventtält Air-X sommaren 2017

Under sommaren har vi varit runt på flertalet event med våra egna Air-X tält. Vi har ett 6x6m och ett 4x4m för olika tillfällen. Det stora eventtältet har hängt med Svenska Beachvolleytouren på flertalet stopp i svenska städer där det används till sekretariat och funktionärstält. Det mindre har varit med på ett par golf- och fotbollsevent med några av våra sammarbetspartners. Genomgående kan man säga att tälten dragit till sig mycket uppmärksamhet. Form, färg och storlek gör Air-X eventtält till naturliga mittpunkter på alla event. Det är en tältmodell vi varmt kan rekommendera!

Rickard Sandberg

CEO

Logoverktyget