Eventtält Arch

Stadiga tält med femkantig form. Eventtält Arch är luftiga och inbjudande tält med mycket yta att röra sig på, och med sin takhöjd blir tälten även mycket väl synliga. Särskilt synliga blir de så klart också med hjälp av en läcker design som framhäver företagets grafiska profil. Vi har lång erfarenhet av att trycka tält och hjälper gärna till med att ta fram en design som passar er profil.

Arch-tält
  • Iögonfallande takhöjd
  • Stora eventytor
  • Luftiga och inbjudande

Reklamtält Arch 5 m

Modernt & stadigt reklamtält.
21 675 kr

Reklamtält Arch 7.5 m

Reklamtältet som garanterat drar blickar.
29 645 kr

Reklamtält Arch 10 m

Enormt eventtält med läckra former.
44 790 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Arch-tält

Stadiga eventtält med spännade 5-sidig form. Det som utmärker Archtälten är att dem har rejäl höjd i förhållande till längd/bredd. Den största modellen är hela 620 cm hög. Till alla eventtält i Arch-serien finns en mängd trevliga tillval såsom tryckta väggar, skärmbågar mm.

Eventtält Arch

Arch Eventtält | Storlekar

Star finns i 3 olika storlekar:

5 m | 7,5 m | 10 m

Storleken på dessa eventtält kontra andra modeller är lite "lurig". Känslan av t.ex ett 10 m Arch-tält är att det är mycket större än ett 10 m tält av annan modell. Detta då höjden samt öppningarna till tältet är rejält tilltagna. Ett stort Arch-tält är en mäktig syn och en naturlig centrumpunkt på eventet, såväl inne på mässa eller utomhus. 

Storlekar på eventtält arch

Logoverktyget