Eventtält Popup

Våra storsäljande eventtält som år efter år är favoriter på mässor och event i hela landet. Popuptälten kräver ingen montering då allt sitter på plats på en ställning som bara fälls upp. Vill man lägga till väggar till tältet så fäster man dem sedan snabbt och enkelt med kardborre och blixtlås.
Vi har valt att använda extra stadiga profiler för tältens ställningar, men är trots det stolta över de låga priserna vi kan erbjuda på popuptälten.

Popuptält
  • Otroligt prisvärda
  • Supersnabba att sätta upp
  • Stora tryckytor

Eventtält PRO 3x3

Vårt mest köpta eventtält
6 245 kr

Eventtält PRO 4,5x3

Eventtält i mellanstorlek. Prisvärt!
7 995 kr

Eventtält PRO 6x3

Stort eventtält med tryck.
10 595 kr

Eventtält PRO+ 4x4

Stort eventtält med tryck.
10 895 kr

Eventtält PRO+ 6x4

Mäktigt och robust eventtält.
15 595 kr

Eventtält PRO+ 8x4

Största hopfällbara tältet.
20 195 kr
Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)

Information om Popuptält

De mest sålda eventtälten. Varje år producerar, trycker och levererar vi 100-tals popuptält till företag, myndigheter, föreningar och klubbar. Riktigt hög kvalitet kombinerat med låga priser har gjort dessa tält till en av våra storsäljande produkter under sommarhalvåret. Popuptält är de absolut smidigaste tälten att sätta upp och ta ned. Fackverkskonstruktionen gör att man bara behöver dra ut ställningen och därefter klicka i en spärr på vardera ben för att vara klar. Det enda som tillkommer i tid är om man även valt till tryckta tältväggar vilka enkelt sätts fast med kardborre i toppen och med dragkedja mot varandra. Blåser det får man även förankra tältet med antingen vikter och/eller tältspikar och tältremmar. När det kommer till transport är popuptälten riktig trevliga att ha att göra med. Dem väger lite i förhållande till sin storlek och tar inte mycket plats. Som exempel väger ett 3x3 m tält endast ca 20 kg och mäter 156x24x24 cm hopfällt.

Popuptält

Eventtält - Storlekar

Hela 6 olika storlekar av popup-tält finns i utbudet. Dessa är (cm):

300x300 | 450x300 | 600x300 | 400x400 | 600x400 | 800x400

De storlekar som har en sida som är 300 cm produceras oftast med vår standardram och de större tälten med en sida som är 400 cm produceras med den extra kraftiga Heavy Duty-ramen. Båda ramarna tillverkas från aluminium och håller extremt hög kvalitet.

Storlekar på Popuptält

Mer om tältsramen

En stark och bra ram är en förutsättning för lång livslängd på ett eventtält. Alla ramar till våra popuptält tillverkas i kraftig aluminium som är underhålls- och rostfri. Benen (viktigaste delarna) är i 40 mm grovlek och 1,8 mm godstjocklek på standardramen och hela 52 mm grovlek och 1,8 mm godstjocklek på Heay Duty-ramen. Fackverkskonstruktionen i taket är även denna tillverkad i aluminium med profiler som har 2 mm godstjocklek. I samtliga ställningar kan en fullvuxen man greppa tag och hänga i ställningen utan att vara i närheten av att knäcka den.

Ram / ställning till popuptält

Tryck på Popuptält

Vi digitaltrycker alla våra popuptält med värmetransfer på kraftig oxfordtextil som är både vattentät, UV-skyddad samt flamsäker. Resultaten blir enastående med riktigt bra färgdjup. Det fina med digitaltryck är att du dessutom slipper alla begränsningar vad gäller design. Foton, färgövergångar, mönster osv är inga som helst problem för oss att trycka.

Design av Popuptält

Till samtliga modeller (storlekar) finns en tryckmall att ladda ner. I denna står instruktioner om hur du går tillväga. Önskar du hjälp med design, tveka inte att kontakta oss så ska vi se till att hjälpa dig att få ett riktigt snyggt eventtält.

Rekommendationer kring design av popuptält:
Försök hålla själva takduken stilren, ofta bara med er profilfärg som bakgrund och logotyp ovanpå det. Det gör att man ser vilka ni är på längre avstånd. Tältväggarna kan man sedan vara lite extra kreativ med. Dessa lämpar sig bättre för mer detaljerad information då besökarna kan komma riktigt nära. Slutligen: Komplettera gärna ditt popuptält med ett par beachflaggor för extra exponering.

Logoverktyget