Eventtält Air-U

Skåda en av marknadens mest unika modeller bland eventtält. Air-U har en moder look, med enorm tryckyta som möjliggör för iögonfallande design, och öppna sidor som gör tälten inbjudande och skapar nyfikenhet. Tältet är helt uppblåsbart och kräver bara en luftpump för att monteras. Det går alltså mycket snabbt och enkelt att slå upp Air-U och gör dem till vinnare bland portabla tält som ska tåla mycket.

Uppblåsbara Reklamtält med tryck | AIR-U
  • Stor tryckyta
  • Inbjudande
  • Lockar besökare

Eventtält AIR-U 5x4

Unikt uppblåsbart eventtält.
27 950 kr

Eventtält AIR-U 6x5

Stort uppblåsbart skärmtält.
36 995 kr
Visar 1 till 2 av 2 (1 sidor)

Information om Air-U tält

Nyhet! En helt unik serie av uppblåsbara eventtält. Samma smarta ramkonstruktion som i våra superpopulära reklamtält "AIR-X". De här eventtälten behöver ingen aktiv pump för att hålla sig uppblåsta utan ramverket är helt tätt. Den har dessutom smarta övertrycksventiler vilket gör det omöjligt att blåsa upp tältet för mycket. Levereras komplett med tryckt takduk, ramverk i svart eller vit färg, smidig bärväska samt förankringslinor och markspikar.

Eventtält

AIR-U | Storlekar

AIR-U serien finns i två olika storlekar.

500x400 cm | 600x500 cm

Två olika storlekar av eventtält

Design av AIR-U

Till bägge storlekar finns det en tryckmall att ladda ner. I denna står instruktioner om hur du går tillväga. Önskar du hjälp med design, tveka inte att kontakta oss så ska vi se till att hjälpa dig att få ett riktigt snyggt eventtält.

Logoverktyget