Eventtält Air-X

Air-X är vårt egna val när det kommer till eventtält. Så bli inte förvånad om du på mässor och event runt om i landet ser ett riktigt snyggt tält i våra färger. Air-X är uppblåsbara modeller som med en luftpump snabbt sätts upp och sedan med förankringar står stadigt på plats under hela eventet. Största fördelen med uppblåsbara tält kan vara att man har större designmöjligheter än med traditionella tält. Alla ytor trycks; Takduk, tältväggar och skärmbågar.

Uppblåsbara Eventtält med tryck | AIR-X
  • Vårt egna val
  • Enkla att montera
  • Stora tryckytor

Eventtält AIR-X 4x4

Uppblåsbart tält i riktigt bra kvalitet.
24 995 kr

Eventtält AIR-X 5x5

Stort uppblåsbart eventtält.
28 495 kr

Eventtält AIR-X 6x6

Det näst största uppblåsbara tältet.
34 995 kr

Eventtält AIR-X 7x7

Största uppblåsbara tältet.
43 295 kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 sidor)

Information om Air-X tält

NYHET inom Eventtält!! Vår senaste serie av tält, AIR-X, kombinerar det bästa av alla världar. Smidiga att sätta upp och ta ned samt har en ordentlig wow-faktor som man tidigare bara kunnat uppnå med tält som är mer komplicerade att montera. AIR-X är självklart den modell vi själva valt att använda till de event vi deltar och ställer ut på.

Ubblåsbara eventtält

AIR-X | Storlekar

Än så länge finns 4 olika storlekar på våra uppblåsbara reklamtält, men räkna med att fler tillkommer. De storlekar du nu kan beställa är:

400x400 cm | 500x500 cm | 600x600 cm | 700x700 cm.

Samtliga modeller i AIR-X serien upplevs dock ofta som större än andra tält med samma basmått. Detta då dem har en ordentlig höjd i förhållande till längd/bredd. Framför allt AIR-X 6x6 samt 7x7 har rymd och volym som är riktigt pampig.

Flera storlekar på uppblåsbara Eventtält

Fördelar med Uppblåsbara Reklamtält

Jämfört med vanliga reklam- eller eventtält som har en stål- eller aluminiumram blir uppblåsbara tält mycket enklare att transportera till olika platser. Dem både väger lite samt tar liten plats när man tömt ut luften och rullat ihop dem. Även det största uppblåsbara tältet AIR-X 7x7 får plats i en vanlig bagagelucka. Den storleken på tält har tidigare aldrig varit möjlig att ta med sig i en vanlig bil. Upp- och nedtagning av tälten är även supersmidig. Med hjälp av medföljande elektriska pump blåser man snabbt upp de fyra benen (stommen) samt navet (där benen går ihop). På några få minuter har man upprättat en given centrumpunkt på eventytan.

Uppblåsbart reklamtält

Design av AIR-X

Till samtliga modeller (storlekar) finns en tryckmall att ladda ner. I denna står instruktioner om hur du går tillväga. Önskar du hjälp med design, tveka inte att kontakta oss så ska vi se till att hjälpa dig att få ett riktigt snyggt eventtält.

Rekommendationer kring design av uppblåsbara tält:
Då takytan är begränsad rekommenderar vi att denna används uteslutande till logotyp ovanpå en snygg bakgrundsfärg eller mönster. Man kan med fördel jobba med kontrastfärg på blixtlåsskydden (kanterna), det blir i regel riktigt snyggt. Väggarna sedan är riktigt stora och här kan du gott välja mellan att hålla en lite striktare och ren design eller att sväva ut mer med bilder, slogan osv.

Logoverktyget