Eventtält Star

Star-tälten brukar vara en hit på uthomhuseventen där de tornar upp sig över omgivningen. Tälten är mycket luftiga och får stor yta att röra sig på. De drar blickarna till sig och hamnar lätt i fokus bland andra mer traditionella tält. Star-tälten är trots sin vågade design mycket enkla att sätta upp och kräver ingen utbildning eller andra förkunskaper. De är helt enkelt vinnare bland eventtält!

Star-tält
  • Superenkel montering
  • Lockar besökare
  • Blickfångare

Eventtält STAR 10 m

En hit på utomhuseventet.
20 295 kr

Eventtält STAR 12 m

Mycket tält och exponering för pengarna
22 195 kr

Eventtält STAR 14 m

Garanterar att du syns mest på eventet!
24 195 kr

Eventtält STAR2 13.5 m

Mötesplatsen på mässan eller eventet.
27 995 kr

Eventtält STAR2 19 m

Mötesplatsen på mässan eller eventet.
40 495 kr

Eventtält STAR2 22 m

Storleken har betydelse!
50 395 kr
Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)

Information om Star-tält

Största tryckta eventtälten på marknaden. Våra Star-tält går att få så stora som 22x14 meter, med 6 meters höjd. Dem blir omedelbart "centrum" på vilket event som helst. Smart konstruktion gör dem okomplicerade att montera. Man mäter först ut var "fötterna" ska fästas och placerar ankare. Därefter fäster man respektive "fot" i ankaret och reser tältet med centrumpålen som består av flera sektioner. När alla sektioner väl är på plats spänner man upp tältet med en vev.

Eventtält Star

Star Eventtält | Storlekar

Star finns i hela 6 olika storlekar. 3 st med enkel påle och 3 st med dubbla pålar:

10 m | 12 m | 14 m | 13,5x9,5 m | 19x12 m | 22x14 m

Tälten med enkel påle blir runda till formen och de med dubbla blir mer rektangulära. Fördelen med star-tält som har dubbla pålar är att man får två stycken tryckytor (vardera långsida) som är enorma och lämpar sig väl till alla sorters logotyper.

Storlekar på Star Eventtält

Fördelar Star Reklamtält

Störst reklamyta per spenderad krona! All yta på tälten är tryckbar. Det kombinerat med smidigt transportformat och relativt kort monteringstid är de största fördelarna med STAR-serien. Formen på tälten är även den en styrka. På ett naturligt sätt bildar dessa tält den självklara mittpunkten på ert event. Ställer ni ut bland andra utställare kommer ni garanterat vara den aktör som sticker ut när ni sätter upp ert Star-tält.

Star eventtält

Design av STAR-tält

Till samtliga modeller (storlekar) finns en tryckmall att ladda ner. I denna står instruktioner om hur du går tillväga. Önskar du hjälp med design, tveka inte att kontakta oss så ska vi se till att hjälpa dig att få ett riktigt snyggt eventtält.

När du skapar din design rekommenderar vi att du har ordet "stilrent" i tanken hela tiden. Star-tälten är så stora att dem syns på långa avstånd och då är riktigt tydliga designer allra bäst för att fånga uppmärksamhet.

Logoverktyget