Postpåsar med tryck

Postpåsar skyddar försändelser från smuts och väder och är perfekta för mjuka varor som exempelvis textilier, kläder med mera. Med ert eget tryck på emballaget får ni både billig exponering och ger ett proffsigt intryck hos kunden vid leverans. Påsarna finns i flera olika färger, finishar samt med ytterligare anpassningsmöjligheter så att ni kan skapa rätt påse för just er verksamhet.

Postpåsar
  • E-handlarens bästa vän
  • Flera utföranden
  • Profilerar emballaget

Postpåse Small

25x33 cm
fr. 1,11 kr

Postpåse Medium

36x45 cm
fr. 1,68 kr

Postpåse Large

45x55 cm
fr. 2,26 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Postpåsar

Postpåsar är perfekta emballage för varor som inte riskerar stötskador som exempelvis textilier och kläder. Vi erbjuder postorderpåsar med tryck till låga priser med hög kvalitet med bra anpassningsmöjligheter. Vårt egenutvecklade gränssnitt ger dig en automatisk förhandsvisning av påsen med dina val av färg, material och tillval. På så sätt får du en uppfattning om vad du beställer redan vid datorn. Både påsens utsida och insida finns i flertalet färger och kan ytterligare anpassas med finish, materialkomposition samt förslutning. Allt för att kunna ge er möjligheten att skapa representativa postorderpåsar med tryck optimerade för just er verksamhet!

Varför Postorderpåsar med Tryck?

Utöver att skydda innehållet från insyn, vatten och smuts så bör postorderpåsar även representera och marknadsföra företaget. Som ett naturligt led i köpupplevelsen är emballaget ett prima tillfälle för profilering. Genomtänkta och snygga postorderpåsar med tryck ger ett proffsigt intryck och visar på att ni bryr er om detaljerna. Därför erbjuder vi ett flertal anpassningsmöjligheter så att ni kan få fram en påse som verkligen talar ert språk så att säga.

Material

Postorderpåsarna tillverkas av polyeten i två finishar; blank (LDPE) eller matt (HDPE). Oavsett finish kan du välja mellan fler än 15 st färger på utsida och insida.Du kan även välja huruvida plasten ska innehålla återvunnet material, i nivåerna 0%, 20%, 40% eller 80%. Eftersom återvunnen plast är grynigare i ytan så skiljer sig postpåsar i återvunnen plast i utseende och känsla från postpåsar i ny plast. Detta kan dock vara en fördel på så sätt att er postpåse utstrålar en miljömedvetenhet som både syns och känns. Postpåsarna är självklart återvinningsbara.

Förslutning & tillval

Som förslutning används en permanent antistatisk 12 mm remsa. Returremsa (med tillhörande perforering) samt dokumentficka finns som tillval.

Design av Postorderpåsar med Tryck

Du kan trycka över hela påsen med några millimeters marginal till sidorna vilket gör att vid heltäckande tryck så blir det en otryckt linje på kanten. Så ifall du vill trycka heltäckande så är det bra om påsens färg antingen utgör en önskvärd kontrast eller matchar tryckfärgerna.

Logoverktyget