Takdisplay

Den produkt som drar åt sig absolut mest uppmärksamhet på mässan! Takdisplay, eller takmoduler som de också kallas, syns ofta från mässans alla hörn och lockar besökare till sig. Har du möjlighet att hänga en tryckt takdisplay ovanför din monteryta är det en väl värd investering. Nedan hittar du 9 olika modeller. Samtliga finns tillgängliga i 3 olika storlekar. Utöver det kan vi även tillverka specialanpassade takdisplayer med unika mått och former. Tryck ingår alltid på hela utsidan. Som tillval kan du även lägga till tryck på insidan.

Takdisplayer
  • Flera former och storlekar
  • Digitaltryck på hela ytan
  • Smidiga att transportera

Takdisplay EASY R1

Rund med raka sidor
6 495 kr

Takdisplay EASY R2

Rund med vinklade sidor
6 495 kr

Takdisplay EASY R3

Rund med insvängda sidor
6 495 kr

Takdisplay EASY T1

Triangulär med raka sidor
6 495 kr

Takdisplay EASY T2

Triangulär med vinklade sidor
6 495 kr

Takdisplay EASY T3

Triangulär med insvängda sidor
6 495 kr

Takdisplay EASY K1

Kvadratisk med raka sidor
7 795 kr

Takdisplay EASY K2

Kvadratisk med vinklade sidor
7 795 kr

Takdisplay EASY K3

Kvadratisk med vinklade sidor
7 795 kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 sidor)

Information om Takdisplayer

Takdisplayer är fantastiska om du frågar oss. Det är produkterna som får er att verkligen sticka ut på mässan. Har man en "vanlig" mässmonter med Mässvägg, Beachflagga eller Vepa så syns man i regel på max 20 meters avstånd i mässhallen. Lägg till en takdisplay så syns ni från i princip alla delar av lokalen. Det är en enorm skillnad. Och vet du vad det bästa är?
-Det är få andra som kommit på detta! Man skulle kunna säga att under 10% av alla mässutställare har någon form av reklam på höga höjder. Det öppnar upp för er att sticka ut från mängden!

Takdisplay

Sortiment av Takdisplayer 

I vårt sortiment har vi en mängd takmobiler att välja bland varav alla finns i tre olika storlekar. Från 150x50cm till hela 600x150cm. På så vis har vi sett till att vi har något för de flesta typer av mässmontrar och tillfällen. Vi kan även tillverka våra takhängda system i egna mått så hittar du inte en storlek som passar dig så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna! Komplettera gärna med Profilkläder till Personalen.

Takmobil

Design till din takdisplay

Var TYDLIG! Dessa ska fånga uppmärksamhet på avstånd. Klura gärna ut något fyndigt att skriva för att locka folk att komma till just din monter. Vill du ha hjälp med design, kontakta oss! =)

Vanliga frågor Hittar du här >>

Inlägg om Takdisplayer


Takdisplay på Umeå Airport

Roligt att se våra produkter på publika platser såsom flygplatser, i detta fall Umeås. Enkla medel är använda: En tygbanderoll som bakgrund samt vår minsta takdisplay, R1-150. Vi tycker att kunden, Johanssons Maskin, tänkt helt rätt gällande sina layouter. En bakgrund med bilder som förmedlar känslor kring deras produkter och en takmobil som tydligt visar hos vem man kan köpa produkterna. Bra jobbat!

Rickard Sandberg

CEO

Logoverktyget