Mässmonter

Här har vi samlat några välkomponerade mässmonterpaket för din mässmonter till monterytor på ca 3x3 meter. Alla paket har rabatterade priser jämfört med att köpa produkterna separat. Har du en större monteryta hjälper vi självklart till med att sätta ihop ett bra monterpaket som passar just den. Vi jobbar dagligen med planering och produktion av mässmontrar och vet vilka produkter som kompletterar varandra bäst och ger största möjliga avtryck på mässan. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning kring din mässmonter när du ska ställa ut på mässa.

Mässmontrar
  • Rabatterade monterpaket
  • Smidiga att transportera
  • Specialpaket möjliga

Mässmonter EASY M1

Litet och smidigt monterkit.
4 795 kr

Mässmonter EASY M2

Litet och smidigt monterkit.
5 715 kr

Mässmonter EASY M3

Snyggt paket till mindre monter
9 475 kr

Mässmonter EASY M4

Mest kompletta "lilla" paketet
17 195 kr

Mässmonter EASY M5

Stilren & Prisvärd Mässmonter
11 815 kr

Mässmonter EASY M6

Komplett monter till 9 m² mässyta
22 095 kr
Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)

Information om Mässmontrar

Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att lyckas på mässan eller eventet. Alla produkter i dessa mässpaket är noga utvalda för att passa varandra och skapa en snygg mässmonter oavsett vilken budget du har. Jämfört med att köpa produkterna var för sig sparar du ca 10% genom att köpa något av dessa färdiga och rabatterade mäss-paket.

Mässmonter

Att tänka på till mässan

Att ställa ut på mässor är både roligt och ofta riktigt effektivt för att marknadsföra och sälja sina produkter eller tjänster. Det kostar däremot en slant att ställa ut, vanligtvis ca 4000 kr i startkostnad + 1000-1500 kr/m². En mindre mässmonter på 3x3 meter brukar landa på ca 10-20 000 kr. Många oerfarna utställare håller därför igen när dem ska beställa utställningsmaterial till sin mässmonter vilket i slutändan oftast är fel beslut. Det gäller inte bara att ställa ut på en mässa för att lyckas, man måste synas också och sticka ut bland konkurrensen. Går man på vilken mässa som helst kan man snabbt se vilka utställare som har erfarenhet och inte. De erfarna har kompletta, välplanerade och snygga mässmontrar som attraherar besökare medan mindre erfarna ofta nöjer sig med t.ex. en rollup och ett par affischer på väggen. Skillnaden mellan dessa kan vara att de erfarna drar till sig mångdubbelt fler besökare.

Mässpaket med tryck

Planera din mässmonter noga

Oftast tillhandahåller mässan en monter med färdiga vita mässväggar. Dessa ska man försöka täcka med sitt eget material i så stor utsträckning som möjligt. Synlig vit originalvägg = oplanerad monteryta = tråkig för besökaren.

3 tips för en lyckad Mässmonter:

1. Fördela din budget ca 50/50 mellan mässyta och mässprodukter. En monter som kostar 20 000 kr att hyra förtjänar i regel att fyllas med utställningsmaterial för ungefär samma belopp. Utställningsmaterialet är dessutom en engångskostnad och kan användas om och om igen. Komplettera gärna med Profilkläder till mässpersonalen

2. Belysning. Många glömmer att ha ordentlig belysning i sin mässmonter. Utan ljus syns man inte lika bra, så se till att ljussätta ordentligt. En väl upplyst mässmonter känns mer levande och drar på så sätt till sig fler besökare.

3. Ge bort något till besökaren. Mässor är ett jättebra media för att marknadsföra sig, men det är sällan det sker mycket försäljning direkt på plats. Se därför till att alla besökare får med sig något hem som gör dem påminda om just ert företag. Man ska inte underskatta effekten man kan få av en välplanerad Giveaway. Dessa är ofta billiga och väl värda investeringar för att skapa positiva relationer med sina kunder. Bara det faktum att man får något gratis attraherar de allra flesta människor och därför resulterar en bra giveaway i många fler besökare till er mäss-monter. Titta gärna på ReklamGodis!

Hjälp med planering?!

Har du svårt att bestämma dig för vilket mässpaket du ska välja till din mässmonter. Ring eller maila oss så lovar vi att utifrån ert behov och er situation komma med bra rekommendationer.

Logoverktyget