Eventmöbler

En effektiv mässmonter eller eventyta ska på bästa möjliga sätt dra till sig förbipasserande människor. Möbler så som saccosäckar med eget tryck över hela ytan är riktiga blickfångare med rätt design, och de bjuder in till avslappnat häng i just din monter. Samma effekt kan uppblåsbara möbler ha, och de kan snabbt bli en rolig snackis på utomhuseventet.
Har man produkter man vill stoltsera med så finns även mässhyllor, s.k. showcases med belysning som sätter produkterna i fokus.

Eventmöbler
  • Ett måste på mässa & event
  • Lätta att transportera
  • Möbler med och utan tryck
120x150 cm
2 495 kr
140x180 cm (standard)
2 995 kr
160x210 cm
3 895 kr
Snygg & smidig
2 395 kr
Sittpuff / Bord
1 495 kr
Praktisk sittgrupp med tryck
5 995 kr
200 cm hög mässhylla
2 995 kr
250 cm hög mässhylla
3 795 kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 sidor)

Information om Eventmöbler

Vi har ett brett urval av eventmöbler som fungerar i de allra flesta sammanhang. Eventmöbler är något vi starkt rekommenderar till både inomhus- och utomhuseventet. Välj ut de mäss- eller eventmöbler ni tycker bäst speglar ert varumärke eller budskap för att på så sätt skapa ett helhetsintryck hos besökaren. Eventmöbler är dels estetiskt snygga att titta på men även inbjudande och funktionella. Ge besökaren möjligheten att spendera kvalitetstid med er, antingen vid ett av våra populära ståbord med tryckt tygöverdrag eller varför inte i en mer avslappnad, egendesignad saccosäck med tillhörande cafébord.

Inlägg om Eventmöbler


Saccosäckar

Publicerad:

Saccosäcken är en rolig och avslappnad "möbel" som bjuder in till häng mässmontern eller eventtältet. Säckarnas överdrag digitaltrycks i hög upplösning vilket företag som Estrella har utnyttjat när de tagit fram sina lekfulla saccosäckar som syns på bilden. Det här är ett perfekt exempel på hur man kan skapa fantasifull inredning som både bidrar till en skön stämning och som fungerar som en fotoattraktion som ger många gratis delningar i sociala medier.

Johan Hultman

Produkt- & Marknadsansvarig