Mässbord / Mässdisk

Givet inslag i din mässmonter. Mässbord och mässdiskar med tryck är ett utmärkt sätt att förhöja upplevelsen av din monter. Jämfört med att hyra möbler blir det ett snyggare resultat och om du planerar att använda dina bord vid fler än 2-3 tillfällen blir det allt som oftast även billigare än att hyra. Till alla våra modeller av mässbord, mässpodium och mässdiskar kan du dessutom i efterhand köpa nya tryck till låg kostnad för att hålla dem uppdaterade.

Mässbord & Mässdiskar
  • 10+ modeller
  • Digitaltryck ingår
  • Utbytbara tryck

Mässdisk EASY D1

Stadig och tålig mässdisk
7 295 kr

Mässbord AIR-1

Smidigaste Mässbordet
3 245 kr

Mässbord EASY FT1

Ståbord med exklusivt tygtryck
3 245 kr

Mässbord EASY FT2

Sittbord med exklusivt tygtryck
3 895 kr

Mässpodium EASY ST1

Riktigt snyggt podium
2 495 kr

Mässbord EASY ST2

Riktigt snyggt mässbord
3 895 kr

Mässbord EASY T1

Populärt mässbord
3 245 kr

Mässpodium EASY T2

Riktigt stadigt podium
3 495 kr

Mässbord EASY T3

Populärt mässbord
3 645 kr

Mässbord EASY T4

Populärt mässbord
3 645 kr
Visar 1 till 11 av 11 (1 sidor)

Information om Mässbord & Mässdiskar

En självklarhet på mässan eller eventet! Ett mässbord är en given produkt för varje utställare på mässa eller event. Det är runt borden man samlas och pratar med sina kunder. Se därför till att ha ett rikigt snyggt mässbord på din nästa mässa. Till de flesta av våra mässbord ingår eget tryck. Vi har dessutom sett till att endast presentera modeller som vi anser håller bra kvalitet samt är riktigt lätta att sätta upp, ta ned och transportera. Så oavsett vliket bord du väljer vet du att du får en produkt du blir nöjd med.

Mässbord

Tryck på mässbord

Samtliga av våra mässbord och podium digitaltrycks. Det innebär att du aldrig behöver begränsa dig vad gäller antal färger osv. Digitaltryck kallas även för fototryck och det går alldeles utmärkt att trycka bilder på våra bord.

Vilket / vilka bord ska jag välja?

Först och främst behöver du avgöra om det ska vara bord man ska stå eller sitta vid. Det absolut vanligaste på mässor är ståbord, men vi erbjuder även ett par sittbord för den som önskar det. Nästa sak att ta ställning till är om du behöver förvaring eller inte. Behövs förvaring rekommenderar vi starkt vår mässdisk EASY D1. Behövs det inte kan vi varmt rekommendera något bord ur ST- eller FT-serierna. Dessa går dessutom designmässigt hand i hand med våra Softwalls om ni även planerat att ha en mässvägg.

mässbord med tryck

Mässdisk EASY D1

En storsäljare som är riktigt populär och omtyckt av våra kunder. Extremt praktisk då den har förvaringshyllor på baksidan samt att hela disken vid transport fungerar som trolley. Det är inte det billigaste bord du kan köpa in till mässan initialt men utan tvekan det med längst livslängd och som dessutom har utbytbar bildvåd till riktigt låg kostnad. Ett av de bord vi rekommenderar allra mest. komplettera gärna med en beachflagga & Profilkläder till Mässpersonalen.

Mässdisk

T-serien

Är stabilitet av hög vikt ska du absolut titta på ett mässbord ur vår T-serie. Dessa bord står riktigt stadigt och kan även belastas med tyngre föremål såsom datorer och skärmar. Att dem sedan tar riktigt lite plats vid transport är en skön bonus.

Mässbord i T-serien

ST-serien

Moderna & snygga mässbord

Alla bord i ST-serien består av botten- och toppskiva i lackad MDF samt en tryckt tygduk som sträcks runt hela konstruktionen. Resultatet är extremt snygga och lätta bord. Nackdelen är något längre monteringstid samt minskad stabilitet jämfört med bord ur t.ex. T-serien.

Bord till mässan

FT-serien

Stabila bord av "klappmodell"

Mycket snygga bord som dessutom är stadiga. Klappmodell med ram i stål och bordsskiva i plast. Över både skiva och ram träs en tryckt och formsydd elastisk tygduk. Det innebär att samtliga ytor ser ut precis såsom du önskar.

Stadiga mässbord

Design till mässbord

Våra rekommendationer är att hålla din design på mässborden stilren, gärna med en snygg färg eller ett snyggt mönster som bakgrund och sedan logo och kanske ett kort budskap ovanpå det. Även om vi kan trycka t.ex. bilder på alla bord är det något som sällan får den effekt man önskar. Har du frågor eller funderingar kring vad som skulle bli bäst just för er designmässigt, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Logoverktyget