Kapsylöppnare

Enkla och klassiska profilprodukter i form av kapsylöppnare. Nu mer finns inte bara rena metallöppnare, utan även modernare varianter som kombinerar kapsylöppnaren med andra funktioner som t.ex. ficklampa eller kabelvinda. Kapsylöppnare med tryck är en billig giveaway som alla kan ha på sin nyckelknippa, och därmed ofta används en lång tid framöver. Därför kan det på öppnare i metall vara en god idé att gravera logo, då tryck lätt kan skavas bort mot nycklar och annat över tiden.

Kapsylöppnare
  • Billiga giveaways
  • Flera modeller
  • Små och lätta gåvor

Kapsylöppnare Lyx

Nyckelring med spegelfinish
fr. 13,50 kr

Kapsylöppnare Tao

Öppnare för både flaskor och burkar
fr. 3,35 kr
Visar 1 till 2 av 2 (1 sidor)

Information om Kapsylöppnare

Kapsylöppnare är inte produkten som få har hemma, utan det handlar snarare om hur många man har. Därför bör det ju vara just din kapsylöppnare, med din logo, som ligger framme på bordet och som dagligen syns. Kapsylöppnare med eget tryck kan också vara favoritprodukten på varje event där flaskor öppnas frekvent, och som en bonus så är många kapsylöppnare gjorde för att sedan få följa med hem på nyckelknippan.

Kapsylöppnare med tryck

De flesta kapsylöppnare kan tryckas med flera färger, och vilket oftast görs med metoden tampotryck. Det ger ett klart tryck med snygga färger, och håller bra även på släta ytor som just kapsylöppnare ofta har. Inget tryck kommer dock att hålla för evigt om kapsylöppnaren används flitigt, eller ständigt skaver mot nycklarna i fickan, och kan så småningom skadas. Det kommer däremot aldrig en lasergravyr att göra. Gravyren går ned i materialet och är den mest beständiga märkningsmetoden, som dessutom ser mycket exklusiv ut.

Logoverktyget