Reklamdryck med tryck

Vatten, läsk och energidryck i märkta flaskor/burkar. Profildryck kan locka besökare till mässmontern, fungera som attraktion till reklamkampanjen på stan den varma sommardagen, eller helt enkelt vara en törstsläckare på kontoret för besökare och anställda.
Beställer du vatten med olika smaker så är vårt tips att välja olika färger på korkarna så att du snabbt identifierar vad som är vad. Extra roligt är såklart om även flaskornas design får visa vilket smak vattnet har.
Alla flaskor och burkar går självklart att panta.

Reklamdryck
  • Stilla samt kolsyrat vatten
  • Läskedrycker och julmust
  • Energidrycker

Kolsyrat vatten 33 cl - Naturell

Profilerat vatten med kolsyra
fr. 11,28 kr

Profilvatten 33 cl - Stilla

Vattenflaska med digitaltryckt etikett
fr. 11,28 kr

Profilvatten 50 cl - Stilla

Stilla vatten i profilerad flaska
fr. 11,78 kr

Kolsyrat vatten 33 cl - Smaksatt

Päron eller citronsmak
fr. 11,28 kr

Kolsyrat vatten 50 cl - Naturell

Reklamvatten med bubblor
fr. 11,78 kr

Kolsyrat vatten 50 cl - Smaksatt

Smaksatt vatten: Citron eller Päron
fr. 11,78 kr

Energidryck 250 ml

Burk med svepande tryck
fr. 14,21 kr

Läsk 50 cl - Apelsin

Apelsinläsk med tryckt etikett
fr. 15,21 kr

Läsk 50 cl - Cola

Colaläsk med tryckt etikett
fr. 15,21 kr

Påskmust 50 cl

Gjord på recept från 1912
fr. 15,93 kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 sidor)

Information om Reklamdryck

Reklamdryck, d.v.s. dryck i profilerade flaskor är uppskattat på kontoren men kanske framför allt på event, där just ditt företag kan släcka törsten hos tacksamma besökare. Reklamdrycken finns i många former och storlekar, och i sortimentet hittar du både kolsyrat och stilla vatten, naturellt eller smaksatt, profilerad läsk och energidryck med eget tryck runt hela burken. Utöver att flaskor och burkar har stor tryckyta som med undantag för innehållsförteckningen kan anpassas helt efter din egen design, så har du också möjlighet att på flaskorna välja färg på korken, för att ytterligare individualisera din profilerade dryck.

Kvalitet på reklamvattnet

Vatten med eget tryck är en högkvalitativ produkt. I Sverige har vi bland världens renaste vatten, och vattnet vi köper på flaska har så klart höga krav på sig. Profilvatten håller självklart samma höga standard som vattnet du köper i affären, och alla flaskor tappas i Sverige.

Profildryck och miljötänk

Vid framtagning av dryck med eget tryck så finns miljötänket med från början till slut. För reklamvatten t.ex. så tappas allt vatten lokalt i Sverige, och även flaskorna är tillverkade i Sverige. Flaskorna är dessutom producerade av återvunnen PET, och kan självklart pantas för att sedan återigen bli nya flaskor. Men miljötänket slutar inte här. Etiketterna som trycks med din design är även de gjorda i miljövänligt material, och tillverkas vid så låga temperaturer som möjligt, och utan kemikalier.

Designmöjligheter

Klistra på en logo på flaskorna så är det klart? Reklamdryck erbjuder stora möjligheter när det gäller design, och du kan mycket lätt göra de profilerade flaskorna unika för ditt företag. Etiketterna trycks över hela ytan digitalt, vilket innebär att det inte finns begränsningar gällande färger, och upplösningen är mycket hög vilket tillåter detaljerade foton att bli vackra i tryck. Reklamvattnets flaskor kan dessutom levereras med olika färger på korkarna. Vanligt är där att stilla vatten har vit kork, kolsyrat vatten svart kork, vatten smaksatt med citrus gul kork, och hallonsmak röd kork. Men detta är självklart helt upp till dig, och har ditt företag en grafisk profil som går i blått så kan en blå kork vara det som knyter samman flaskans utseende.

Flaskor med egen etikett

Flaskorna med vatten har trycket på en etikett. Etiketterna är tillverkade i miljövänligt material, och du väljer själv om du vill ha en vit pappersetikett som grund, eller en transparent plastetikett. Vit etikett är absolut vanligast på reklamvatten, men en transparent etikett på flaskorna öppnar upp för nya designmöjligheter och kan ge en exklusiv känsla med fokus på det klara och rena vattnet.

Logoverktyget