Termosmuggar med tryck / logo

Isolerade muggar som håller drycken varm en längre tid. Termosmuggen kan bli dagens räddning den stressade morgonen då kaffet inte hinner intas innan det är dags att dra till jobbet. Eller så kanske muggen fylls med varm choklad och tas med på den lugna promenaden i vinterlandskapet. Hur som helst så är termosmuggar en omtyckt produkt som med företagets tryck kan bli en uppskattad gåva. I denna kategori finns allt från enklare modeller till mer exklusiva.

Termosmuggar
  • Håller drycken varm
  • Från billiga till exklusiva
  • Inta kaffet på språng!

Termosmugg Elwood

Mugg i rostfritt stål
fr. 48,90 kr

Termosmugg Torino

Modern design
fr. 101 kr

Termosmugg Sanibel

Bilmugg med skjutlock
fr. 35,90 kr

Termosmugg Daytona

Enkel Resemugg
fr. 29,90 kr

Termosmugg Curve

Läckagefri dricksflaska
fr. 90 kr

Termosmugg Cebu

Resemugg i stilren form
fr. 54 kr

Termos Stealth

Vakuumisolerad termos
fr. 197 kr

Termosmugg Conroe

Kaffe To-Go
fr. 60 kr

Termosmugg Barstow

Klassiker i ny tappning
fr. 73 kr

Termosmugg Pasadena

Stor mugg i rostfritt stål
fr. 90 kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 sidor)

Information om Termosmuggar

Termosmuggar är muggarnas anpassning till den fart och fläng som blir allt vanligare. Att kaffet eller teet ska intas på morgonen är för många en självklarhet som aldrig ifrågasätts, och nu kan man göra det på språng. För andra ger termosmuggar möjlighet till att i lugn och ro kunna njuta av varm dryck på väg till jobbet i bilen, tunnelbanan eller på bussen. Man ska heller inte glömma att en termosmugg även är bra på kontoret eller hemma, när man inte vill behöva kasta i sig drycken för att den inte ska hinna bli kall. Termosmuggen håller kaffet varmt så länge som du behöver, så att du lugnt kan sippa i dig det i egen takt.

Termosmuggar med tryck

Termosmuggar med eget tryck är mycket populärt och det finns flera sätt att sätta sin prägel på muggarna. Vanligast är tampotryck som lämpar sig väl för välvda ytor, och på ett snyggt sätt låter den tryckta logon följa muggarnas krökning. Tampotryck i de flesta fall göras med upp till 4 färger. En annan metod för att märka termosmuggar är lasergravyr, vilket fungerar på de modeller som är i metall. Lasergravyr är den mest beständiga tryckmetoden och slits med tiden inte ut, och ser ofta dyrare och mer exklusivt ut än ett tryck i färg.

Logoverktyget