fr. 0,50 kr
fr. 0,54 kr
fr. 0,70 kr
fr. 1,15 kr
fr. 2,30 kr
fr. 0,69 kr
fr. 0,84 kr
fr. 1,26 kr
fr. 0,80 kr

Standardstorlek
fr. 0,97 kr

Större pappersmugg
fr. 1,08 kr
Visar 1 till 11 av 11 (1 sidor)

Information om Pappersmuggar

Bra reklamprodukter med riktigt stor tryckyta till bra priser. Pappersmuggar med tryck är givna att köpa in till mässa, event eller varför inte till kontoret. Hela utsidan på muggarna är tryckbar och med digitaltryck finns inga begränsningar i hur många färger du kan ha i din design. Utmärkta att servera kaffe eller annan dryck i. Det enda man inte kan använda engångs-pappersmuggar till är alkoholhaltiga drycker. Alkoholen (etanolen) löser upp limmet i skarvarna och dem börjar då läcka. Prismässigt ligger våra pappersmuggar med tryck på riktigt riktigt bra till, vi har inte stött på någon som gör dem billigare. Det är även den typ av produkt där priset går ner snabbt desto fler man beställer.

Användningsområden och modellval

Pappermuggar finns i ett antal utföranden och det är inte bara storlek och pris som skiljer dem åt. T.ex. är enkelväggiga muggar det billigaste alternativet, och visst fungerar de absolut för både kalla och varma drycker, men vi kan ändå rekommendera dubbelväggiga muggar för alla sorters drycker. Dels har dubbelväggiga muggar bättre stabilitet, och är därmed skönare att hålla i, och dels gör de dubbla väggarna att värmen inte leds bort lika snabbt, och att muggar med varm dryck går att hålla i utan att det blir för varmt åt händerna. Pappersmuggar med enkel vägg görs också med ett obestruket papper, vilket har en matt yta och därmed inte har lika klara färger. En pappersmugg med dubbla väggar har däremot en blanklaminerad utsida, och mycket klarare och skarpare färger.

Storlek på pappersmuggar

Det kan vara svårt att bedöma hur stor en mugg faktiskt är när man bara ser måtten i centiliter, men som standard brukar t.ex. kaffemuggar vara runt 22 till 25 cl. Mindre muggar är mer populära som espressomuggar, glöggmuggar eller t.ex. för provsmakning.

Lock som tillval

Lock till pappersmuggar är ett billigt tillval som kan ge muggarna en större spridning. Istället för att t.ex. kaffet det bjuds på dricks på plats i anslutning till er monter på mässan, så tas kaffet med som en takeaway-mugg och syns över en större yta. Det är också så gott som ett måste om man vill bjuda på dryck som ska drickas i bilen.