Långärmade tröjor / Sweatshirt med Tryck

T-shirts är toppen som profilkläder. Men ibland är långärmade tröjor med tryck ett bättre alternativ. Det kan se lite mer professionellt ut med en tröja i rätt stil, och många långärmade tröjor med tryck passar även väldigt bra som ett yttre lager över en skjorta eller blus.
Långärmade tröjor kan tryckas, eller i många fall även broderas. Just brodyr kan vara detaljen som får tröjan att se extra exklusiv ut. 

Långärmade tröjor
  • Tröjor med eller utan luva
  • Många modeller och färger
  • Passar till andra kläder
  • Varumärke

  • Material

  • Passform

  • Hals

fr. 327 kr
fr. 241 kr
fr. 295 kr

Sweatshirt Premium

Hög kvalitet
fr. 197 kr

Sweatshirt Half Zip

Kort dragkedja
fr. 426 kr

Sweatshirt Organic

Ekologisk
fr. 238 kr
fr. 327 kr

Tröja Zenon Dam

Snabb leverans
fr. 182 kr

Tröja Zenon Herr

Snabb leverans
fr. 182 kr

Långärmad tröja Surrey

Extra mjuk på insidan
fr. 357 kr

Sweatshirt Jasper Dam

Miljövänlig | Miljövänligt tryck/brodyr
fr. 289 kr

Sweatshirt Jasper Herr

Miljövänlig | Miljövänligt tryck/brodyr
fr. 289 kr
Visar 1 till 15 av 15 (1 sidor)

Information om Långärmade tröjor

Långärmade tröjor föredras av många framför t.ex. t-shirts. Och det finns flera anledningar till detta. Många tycker helt enkelt att en långärmad tröja ser mer professionell ut, och därför är ett mer lämpligt plagg för arbetsplatsen. Ett annat argument är att långärmade tröjor är mer mångsidiga, och passar i fler situationer och i kombination med andra kläder, t.ex. kan det vara mycket snyggt att kombinera en långärmad tröja med tryck med en skjorta undertill.

Stil - Hög krage är det nya svarta?

Då långärmad tröja är ett begrepp som kan användas för många olika typer av kläder så innebär det också att utbudet har en stor variation. Vårt utbud representerar denna variation, och vi har alternativ oavsett om du vill ha en snygg pullover över skjortan, ett värmande övre lager, eller en mer enkel tröja som representerar varumärket under eventet. Sweatshit med tryck är en självklar vinnare av profilkläder under kallare dagar.

Design - Uppnå ett unikt resultat

En långärmad tröja kan i slutändan se ut på många olika sätt, och märkningens storlek, placering, metod och färgkombination kommer att ge dig ett unikt plagg som representerar just ditt varumärke. Profilkläder är så mycket mer än val av tröjmodell, och vi har mycket erfarenhet av anpassa plaggen efter företagets bransch och profil. Så tveka inte på att kontakta oss för hjälp med design.

Färgval

De flesta långärmade tröjor i vårt utbud finns i ett flertal färger, men vi får ofta frågan om det är möjligt att beställa tröjor i en egen färg. Och ja, det kan vi göra, men då enbart vid mycket höga beställningsantal då det är en krävande och kostsam process att färga in tyg. Vi rekommenderar sällan detta alternativ, då vi tycker att det är viktigare att hitta plagg i rätt modell och material, och att det är bättre att välja en tröja i en neutral färg som svart, vit eller grå, och att sedan anpassa tröjans tryck för att på ett smart sätt ändå representera företagets profil i t ex en Mässmonter. Vi hjälper dig gärna med detta om du är osäker på hur resultatet kommer att bli.

Logoverktyget